Dropsreef Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Drop μην στεναχωριεσαι πολυ καλη προσπαθεια,σε εχω προσεξει εισαι πολυ καλος. Trixie σε: Σάλκε-Ντόρτμουντ 1 (3,30) Μίλγουολ-Λέστερ 2 (2,25) Σουόνσι-Μπλακμπερν 2(3,75) Θα το ρισκάρω και ας πάει άκλαυτο με 0/3 Πάρα πολύ καλός....
benign Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Πάρα πολύ καλός.... Ενταξει αυτα ηταν δυσκολα,λογικα αλλα τραβηγμενα. Σε ολους συμβαινει. Παντως ο μονος τροπος να μην χανει κανεις ειναι παιζει εναν καλομελετημενο αγωνα την ημερα.Αποκλειεται στο τελος του μηνα να εισαι μειον.Αλλα ειναι δυσκολο να συγκρατηθει κανεις.
SpirtouLisS Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 παιδια μια πληροφοριση παιζω στην skybet τελευταια (θελει επιβεβαιωση ηλικιας με αντιγραφο ταυτοτητας πριν στοιχηματισεις υποψιν) αλλα εδινε καλο bonus. 10 ευρω σε ποκερ,καζινο, στοιχημα και bingo και τα κερδη απο τα 10+10+10+10 ευρω πληρως αναληψιμα χωρις προυποθεσεις και χωρις να χρειαζεται καμια καταθεση. ισως το δινει ακομα τουλαχιστον στο στοιχημα το θεμα ειναι οτι παρατηρισα κατι κουφο στο live bet τους. σε καποιες στιγμες και πριν κλεισει ενας ποδοσφαιρικος αγωνας καπου στο 80-85 λεπτο αν μια ομαδα ειχε σαφες προβαδισμα με 2-0 3-0 πχ εδινε αποδοσεις 1.00 στη νικη της ομαδας. λεω τι κουφο ειναι αυτο. γιατι να στοιχηματισει κανεις εστω και με τετοιο προβαδισμα και να ρισκαρει για το τιποτα. ας το μπλοκαρουν και τελος ή να βαλουν αποδοση κανα 1,0001...τελικα μετα απο πολλες μερες βρηκα ακρη γιατι το κανουν. καθε μερα που στοιχηματιζεις τουλαχιστον 10 ευρω σου δινει ενα κουπονι στο λογαριασμο σου. οταν συμπληρωσεις 5 κουπονια παιρνεις ενα δωρεαν στοιχημα 5 ευρω με τα κερδη πληρως αναληψιμα. και οπως καταλαβατε ετσι εχει νοημα να στοιχηματισεις 10 ευρω live με αποδοση 1.00... για σημερα το στοιχημα ειναι νεκρο δεν βγαινει τιποτα. εγω μενω μακρυα.
skipperas Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 goal/goal bayern-real ή σκορ 2-1 πάντως δύσκολος ο στοιχηματισμός σε σημείο σήμερα!
patrickdrd Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 bayern-real σκορ 2-1 το χουν φερει 3 φορες στην γερμανια
Porg Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Έβαλα και εγώ απο 5Ε στο 2-1 και 2-2 Για αύριο καλοβλέπω το 1-1
rabesatratana Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 0-2 η Ρεαλ ή 1-1. Αν και γενικα απο αυτο το παιχνιδι μακρια! Η Μπαγερν εχιε πολυ καλη παραδοση εναντιον της Ρεαλ και ειναι αηττητη στην Γερμανια, αλλά η φετινη Ρεαλ ειναι πολυ ανωτερη. Αν δεν υπηρχε η Μπαρτσελονα των τελευταιων χρονων να της κλεβει την δοξα θα μπορουσαμε να πουμε οτι η φετινη Ρεαλ ειναι η καλυτερη ομαδα ολων των εποχων.
imperium Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 goal/goal το μπαγερν - ρεαλ ψαχνω και κανα αγγλικο για να ανεβασω αποδοση καντε καμμια προταση
Andy Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 goal/goal το μπαγερν - ρεαλ ψαχνω και κανα αγγλικο για να ανεβασω αποδοση καντε καμμια προταση θα προτεινα οβερ μπερμιχαμ!!τα τελευταια της 7 παιχνιδια ηταν ολα γκολ γκολ και μονο το ενα ηρθε under..η ιπσουιτς σκοραρει ειδικα εντος.απο εκει και περα οτι νομιζεις και εσυ.. εγω επαιξα 4-6 μπερμιχαμ,γουεστ χαμ,λιντς, και κροουλι 1/1
imperium Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 ευχαριστω αλλα δεν πηγα να παιξω καθολου βαριομουν και δεν ημουν τοσο ζεστος να τρεξω καλη τυχη να εχεις!!!!
Deponakias Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 thanks για οσους ελεγαν 2-1 η μπαγερν.To προλαβα με 6 αποδοση οτανν νικαγε 1-0 η μπαγερν.
skipperas Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 goal/goal bayern-real ή σκορ 2-1 πάντως δύσκολος ο στοιχηματισμός σε σημείο σήμερα! όποιος ακολούθησε ανταμείφθηκε!! σε λίγο θα πέσει και πρόταση για το chelsea-barca και φύγαμε καρφί για ταμείο!χαχα! 1X (Δ) Chelsea - Barcelona 1 Εργοτέλης - Λεβαδιακός X Πανιώνιος - Ξάνθη απόδοση : περίπου 10
Dropsreef Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Σκέφτομαι να ρίξω τριάδα με: Αεκ-Ατρόμητος over @2.15 Αστέρας-Παναθηναϊκός Goal/Goal @1.83 Chelsea- Barcelona @1.72 Είμαι ακόμα στην σκέψη για τα ελληνικά παιχνίδια γιατί όσο αστείο και αν ακουστεί σκέφτομαι τις καιρικές συνθήκες (δηλαδή γήπεδα χωράφια). Ο άσσος του Εργοτέλη πάντως έχει πάρει την κατρακύλα με τον Λεβαδειακό να μην έχει σωθεί μαθηματικά και την τελευταία αγωνιστική αγωνίζεται με τον Παοκ.Νίκη του Εργοτέλη και της Κέρκυρας θα διαμορφώσει την βαθμολογία ως εξής: Λεβαδειακός 33,Εργοτέλης 32,Κέρκυρα 31.Εγώ προσωπικά θα μείνω μακριά. Edit: Εκτός αποστολής οι: Λέτο, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδης, Κοτσόλης, Κουίνσι, Ζέκα,Σιμάο, Κατσουράνης, Βύντρα Ρούντολφ. Μήπως να ρίξουμε κανένα ψιλό στον άσσο του Αστέρα @3.20 ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις