Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτη τη μονπελιε παιζει να την επαιξε η μιση ευρωπη με τοσο καλες αποδωσεις και να ειμαι απο τους λιγους που την φοβηθηκε :/ περασε η μεγαλυτερη αποδοση μου και εμενα βεβαια ως τωρα η πατεπορν

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτη τη μονπελιε παιζει να την επαιξε η μιση ευρωπη με τοσο καλες αποδωσεις και να ειμαι απο τους λιγους που την φοβηθηκε :/ περασε η μεγαλυτερη αποδοση μου και εμενα βεβαια ως τωρα η πατεπορν

επρεπε να την παιξεις..ενας απο τους μεγαλυτερους νομιζω συνδεσμους φιλαθλων της μαρσειγ ειχε βγαλει και ανακοινωση πριν το ματς που τους ελεγε να κατσουν να χασουν για να μην το παρει η μισητη παρι...(ειχε κανει και η παρι το ιδιο στο παρελθον..ειχα χασει για να παρει μην παρει το πρωταθλημα η μαρσειγ οπως λενε)

περασε και η μονπελιε!!!τα δυο γερμανικα να βγουμε και ειμαστε κομπλε!

κουβας τα γερμανικα!:mad:

Δημοσ.

επρεπε να την παιξεις..ενας απο τους μεγαλυτερους νομιζω συνδεσμους φιλαθλων της μαρσειγ ειχε βγαλει και ανακοινωση πριν το ματς που τους ελεγε να κατσουν να χασουν για να μην το παρει η μισητη παρι...(ειχε κανει και η παρι το ιδιο στο παρελθον..ειχα χασει για να παρει μην παρει το πρωταθλημα η μαρσειγ οπως λενε)

κουβας τα γερμανικα!:mad:

ναι φιλε τωρα ειδα τη σαλκε και σε θυμηθηκα...

τη μονπελιε και την αρσεναλ τα ειχα σιγουρα. και μαλλον περναει και η αρσεναλ.

θα διαφωνησω βεβαια για το κινητρο της μαρσειγ. ειδα τον αγωνα σε streaming και ετρεξε πολυ η μαρσειγ αλλα δε τις εκατσαν οι φασεις. δε τις δοθηκαν 2 πεντακαθαρα πεναλτυ με ενα εντελως αρνητικο σε αυτη διαιτητη και τι να λεμε η μονπελιε εκανε κυριολεκτικα 4 φασεις στο παιχνιδι και εβαλε 3 γκολ. το αποτελεσμα μετραει βεβαια και πολυς κοσμος κυριολεκτικα πληρωθηκε σημερα με αυτο το 2πλο. οι εταιριες θα μπηκαν πολυ μεσα σημερα γιατι χωθηκαν χοντρα λεφτα.

θα ειχα ηδη πληρωθει και εγω αν δεν ημουν πλεονεκτης και ειχα βαλει και το 2πλο της ρεαλ που κατι δε μου καθεται καλα με οτι βλεπω στους τζιρους εδω και λιγη ωρα

Δημοσ.

ναι φιλε τωρα ειδα τη σαλκε και σε θυμηθηκα...

τη μονπελιε και την αρσεναλ τα ειχα σιγουρα. και μαλλον περναει και η αρσεναλ.

θα διαφωνησω βεβαια για το κινητρο της μαρσειγ. ειδα τον αγωνα σε streaming και ετρεξε πολυ η μαρσειγ αλλα δε τις εκατσαν οι φασεις. δε τις δοθηκαν 2 πεντακαθαρα πεναλτυ με ενα εντελως αρνητικο σε αυτη διαιτητη και τι να λεμε η μονπελιε εκανε κυριολεκτικα 4 φασεις στο παιχνιδι και εβαλε 3 γκολ. το αποτελεσμα μετραει βεβαια και πολυς κοσμος κυριολεκτικα πληρωθηκε σημερα με αυτο το 2πλο. οι εταιριες θα μπηκαν πολυ μεσα σημερα γιατι χωθηκαν χοντρα λεφτα.

θα ειχα ηδη πληρωθει και εγω αν δεν ημουν πλεονεκτης και ειχα βαλει και το 2πλο της ρεαλ που κατι δε μου καθεται καλα με οτι βλεπω στους τζιρους εδω και λιγη ωρα

μπορεις να καλυψεις!!ασε η σαλκε πρεπει να ειναι δραμα...

η αρσεναλ επειδη ειμαι και gooner και την βλεπω εχει ληξει...κατοχη μπαλα 70-30 και γυρω γυρω ολοι..απλα ειμαστε πολυ χαλαροι..αλλα δεν νομιζω να γινει κατι..και η γουλβς πολυ κακη ομαδα...

Δημοσ.

Λήξτο ρε κόρακα στην Μαδρίτη να κλείσουμε τετράδα. :devil:

κλεισαμε..1-4 μου εφερε γουρι που εγραψα τα προγνωστικα στο ινσομνια.

ελπιζω να τα διαβασε εστω και ενας και να πηγε ταμειο μαζι μου για ρεαλ, μονπελιε και αρσεναλ.

και στα δικα σας παιδια παντα κερδη και σε σας...

σσ. τελικα δεν επαιξα καλυψη στο φιλο που μου το προτεινε ρισκαρα

Δημοσ.

Τα δυνατα μου!

Μαρσειγ g/g

Γκαις g/g

Juventus Under

Και βαζω και ενα συστηματακι 5/7 που αμα βγει θα πληρωσει καλα!

Μαρσειγ g]g

Γκαις g/g

Juventus Under

Man City over 3,5

Catania over

A,Bilbao over 3.5

Leverkouzen over 3.5

Δεν μου βγηκε η τριαδα..Αλλα βγαλαμε 5 στα 7 απο το συστημα με μεγαλες αποδοσεις και πηραμε το κατιτις.

Παλι καλα!

Δημοσ.

για σημερα

Σανταντέρ - Μαγιόρκα (1 X 2) Μαγιόρκα

Σταντάρ Λιέγης - Κλαμπ Μπριζ (1 X 2) Σταντάρ Λιέγης

Βιγιαρεάλ - Μάλαγα (1 X 2) Μάλαγα

αποδοση 15.35

KDC Karabukspor - Μπολουσπόρ (Oυδέτερο γήπεδο) (1 X 2) KDC Karabukspor

Έλφσμποργκ - Νόρκεπινγκ (1 X 2) Έλφσμποργκ

Σούντσβαλ - Συριάνσκα (1 X 2) Σούντσβαλ

Σεβίλλη - Σαραγόσα (1 X 2) Σεβίλλη

αποδοση 7.17

Μπολόνια - Κάλιαρι (1 X 2) Μπολόνια

Βιγιαρεάλ - Μάλαγα (Πόσα γκολ θα σημειωθούν;) Πάνω από 2,5

αποδοση 4.58

Δημοσ.

Μετά το χθεσινοβραδινό ταμείο με (Μονπελιέ,Γιούβε,Πάρμα,Ρεάλ) έριξα μία τριάδα (σε trixie)

Βιγιαρεάλ 1 @ 2,40

Λιέγη 1 @ 2,20

Ντε Γκρααφστσαπ 1 @ 3,75

Δημοσ.

βλέπω την Χεκεν να νικάει και την Ελφσμποργκ.πολύ τυχερή η νορσεπινγκ μέχρι τώρα.σουντσβαλ δν εμπιστεύομαι και την Γκέτεμποργκ ελπίζω να την πατησουμε κάτω

Δημοσ.

χθες πηγαν ολα καλα και πληρωθηκαμε.

συνετα οσο δε παει σημερα μονο για το μεροκαματο που λεμε.

μπολονια καλιαρι 1

σανταντερ μαγιορκα 2

ντε γκραφ ουτρεχτη 2

Δημοσ.

Μια 3αδα για σήμερα και οτι γίνει

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 1

ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ 1

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...