Porg Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Και σιγά μην έκλεινα δελτίο με ΑΠΟΕΛ, να βάλει γκολ μόνο η Ρεαλ το είχα και με μισή φάση έβαλαν γκολ Το έβαλα και κάλυψη επειδή τους ξέρω στα σκορ 3-1 4-1, κάτι μου λέει 2-1 θα τελειώσει
benign Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Εχθές παιδιά όλος ο κόσμος έπιασε το ματσ της μπαρτσελόνα να πούμε . Και εγώ από το πρωί 3-1 φώναζα και μέσι πρώτο σκόρερ .. Βλέπω και εσείς τα πήγατε θαυμάσια . Βening μοιράσου μαζί μας ... Ωστόσο την δευτέρα έλεγα πάλι τα δύο Χ και δεν τα έπαιξα γιατί λέω άσε μωρέ ας μην ρισκάρω με τα Χ πάλι ... Θα μοιραζομαι ποτε-ποτε,δεν πηγα ασχημα φετος εβγαλα ενα αξιολογο μικρο ποσο αλλα εχω σταματησει εδω και ενα μηνα περιπου,γιατι βαρεθηκα.Ο τροπος που επιλεγω εγω ηθελε πολυ μελετη και εχανα 2 ωρες την ημερα, διαβαζοντας εδω και εκει και αυτος ειναι χαμενος χρονος απο τους φιλους σου,τα βιβλια σου,τα PC games σου,την κοπελα σου,το γυμναστηριο,τις βολτες σου, κ.τ.λ. Ασε που γινεσαι φανατισμενος και οι αλλοι φιλοι σου σε βλεπουν σαν αρρωστο ,κολλημενο. Του χρονου θα αλλαξω συστημα ωστε να ασχολουμαι το πολυ μιση ωρα την ημερα και θα παιζω οχι απλα μονα αλλα εναν αγωνα την μερα και οτι γινει.Ετσι και αλλιως ποτε δεν με ενδιεφεραν τοσο πολυ τα λεφτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Θα μοιραζομαι ποτε-ποτε,δεν πηγα ασχημα φετος εβγαλα ενα αξιολογο μικρο ποσο αλλα εχω σταματησει εδω και ενα μηνα περιπου,γιατι βαρεθηκα.Ο τροπος που επιλεγω εγω ηθελε πολυ μελετη και εχανα 2 ωρες την ημερα, διαβαζοντας εδω και εκει και αυτος ειναι χαμενος χρονος απο τους φιλους σου,τα βιβλια σου,τα PC games σου,την κοπελα σου,το γυμναστηριο,τις βολτες σου, κ.τ.λ. Ασε που γινεσαι φανατισμενος και οι αλλοι φιλοι σου σε βλεπουν σαν αρρωστο ,κολλημενο. Του χρονου θα αλλαξω συστημα ωστε να ασχολουμαι το πολυ μιση ωρα την ημερα και θα παιζω οχι απλα μονα αλλα εναν αγωνα την μερα και οτι γινει.Ετσι και αλλιως ποτε δεν με ενδιεφεραν τοσο πολυ τα λεφτα. Αυτό που παρατήρησα εγώ τις τελευταίες 3 βδομάδες είναι να κοιτάς ένα ματσ μόνο . Και με την δική σου κρίση χωρίς να σε επηρεάζει κανείς να βλέπεις την καλύτερη απόδοση από αυτό το ματσ . Δηλαδή τα τελευταία ακριβές σκορ που έχω πει πληρώνουν πολύ δυνατά και πάνε και μονό αποδεκτό και στον οπάπ και παντού ...
moldovan20 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Πως τα βλέπετε τα ματς του uefa σήμερα ? Μου έχει κολλήσει το διπλό σε Αλκμαάρ και λίγο σε Σπόρτινγκ .
Dropsreef Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Έπαιξα και τα τέσσερα ματσάκια over 2.5 με απόδοση 8.64 και αν κάτσει έκατσε. edit: Πόρνη Μέταλιστ .30 διαθέσιμα λεπτά είχες για να παστελώσεις ή να ρουφήξεις Πόρνη^2 αφού έχασε και πέναλτι στο 64. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2012 από Dropsreef
moldovan20 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Έπαιξα τελικά Μπιλμπάο 1 Μέταλιστ 1 Αννόβερο Χ Βαλένθια 1 ημίχρονο .
patrickdrd Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Έπαιξα και τα τέσσερα ματσάκια over 2.5 με απόδοση 8.64 και αν κάτσει έκατσε. edit: Πόρνη Μέταλιστ .30 διαθέσιμα λεπτά είχες για να παστελώσεις ή να ρουφήξεις Πόρνη^2 αφού έχασε και πέναλτι στο 64. εγω τι να πω δλδ που ειχα φορτωσει ΜΟΝΟ αυτη στο οβερ; το χα βαλει στην 365 ν'ακουω εξελιξη κ εβλεπα την παναθα κ γινεται το 1-1 στις αρχες του δευτερου κ στα καπακια ακουω το σφυριγματακι που κανει για το πεναλτυ, παραταω την παναθα, παω να δω, λεω θα το χουν στησει ανατροπη, οποτε το βαζει κ το πιανουμε, αλλα ο ιδιος παιχτης που εβαλε το πεναλτυ στο 90 στην πορτογαλια το χασε χθες το γιδι, βραζιλιανος σου λεει μετα, ενω εχασαν πεναλτυ κ με το γαυρο οι αμπαλοι
imperium Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 γεματο το δελτιο σημερα και μικρες της Αγγλιας σημερα που παιζουν και την Δευτερα εβγαλα 2 τριαδες 1) Νοτς Καουντι 2 Σαουθεντ 2 Ρεξαμ 1 2) Σαμπτορια 2 Σενταν 2 Τρουα 1 ευτυχως τελευταια αγωνιστικη για την Τουρκια και εχουν πλει οφ μας εχει καψει φετος
maxilari Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Καλημέρα, συμφωνώ στα δύο πρώτα μαζί σου, αλλά το τρίτο δεν θα το παίζω, διάλεξα ένα άλλο παιχνίδι στην Ιταλία για σήμερα: Κάλιαρι - Ιντερ 2 @2,00 Λέτσε - Ρόμα 2 @1,90 Λάτσιο - Νάπολι 2 @ 2,60 οι αποδόσεις από interwetten. Καλή επιτυχία!
imperium Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 κουβα με την Ιντερ το μεσημερι και πηγα και επαιξα Αλκορκον 1 Θελτα 2 Γιουβε 2 Μονπελιε 1 περιμενω τι θα μετρησει τη Θελτα(μοναδα η διπλο) για το ποσα θα παρω
arsenal Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 ρισκο Άρης - Αστέρας Τρίπολης (1 X 2) Άρης Δόξα Δράμας - Εργοτέλης (1 X 2) Εργοτέλης Παρί Σεν Ζερμέν - Μαρσέιγ (1 X 2) Παρί Σεν Ζερμέν Λεβαδειακός - Skoda Ξάνθη (1 X 2) Λεβαδειακός ΟΦΗ - Παναιτωλικός (1 X 2) ΟΦΗ αποδοση 27.38 αρκετες πιθανοτητς Λα Κορούνια - Μούρθια (1 X 2) Λα Κορούνια PSV Αϊντχόφεν - Χέρακλες (Ουδέτερο γήπεδο) (1 X 2) PSV Αϊντχόφεν ? Μανίσασπορ - Γαλατασαράι (1 X 2) Γαλατασαράι Παρί Σεν Ζερμέν - Μαρσέιγ (Διπλή Ευκαιρία) αποδοση 2.38
FragoKiller Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Το ΑΡΣΕΝΑΛ- ΜΑΝ. ΣΙΤΙ άσσο. ΛΕΒΑΝΤΕ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ Χ καρφωτο κιόλας! ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΛΕΒΑΡΚΟΥΖΕΝ άσσο. (πάρτε ιδεές απο ένα σαιτ που διαβάζω : http://lordofthetips.wordpress.com/ ) Καλή μας τύχη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις