Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν γινεται....χχααχχα. Λεω τωρα θα ληξει....τωρα θα ληξει και μπηκε στο +10 γκολ..και ειχε και αλλες καθυστερησεις μετα....αφηστε τα.

Με 6 ευρω πηγαινα για 620 αλλα.... :-(

Βεβαια εχει ακομα τα αλλα παιχνιδια, δηλαδη και να το επιανα δεν ηταν το τελευταιο που περιμενα.

Δημοσ.

Και πειτε μου αν γινονται αυτα. Επαιξα Λειρια - Σπορτινγκ Λισαβ χ και ηρθε 0-1 το γκολ μπηκε στο +10 και το παιχνιδι εληξε στο +15 απο οσα βλεπω στο livescore.

Ακομα στο κουπονι εχω, ναπολι χ, βιγιαρεαλ χ και ρεν χ.

Ελπιζω να μην πιασω τα αλλα γιατι θα αυτοκτονησω....αχχχαχα.

Αυτο δεν ειναι τιποτα.Εγω απο 10 ευρω το 2003 καλοκαιρι ειχα παιξει παρολι που θα κερδιζα 20.000 ευρω περιπου και εχασα για εναν αγωνα στο 90+.Θα το θυμαμαι για παντα φυσικα.Ειχα παιξει Κυπελο Νορβηγιας, αρκετους αγωνες και τους ειχα πιασει ολους και επαιξα και εναν αγωνα προκριματικα καποιου κυπελου,Ουεφα η καποιο αλλο δεν θυμαμαι.Μαλλον Ουεφα.Και αυτος εσπασε.

Οχι τωρα θυμηθηκα ηταν Intertotto.

Δημοσ.

Καλα σιγουρα υπαρχουν και χειροτερα. Εγω αντε να εχω παιξει 10 φορες στοιχημα τα τελευταια 10 χρονια...αχαχ. Δεν παιζω γενικα και ειπα να παιξω ενα οτι να ναι και μας εγινε...

Εδω στη δουλεια μου παιζουν παρα πολλα ατομα και ο αλλος επαιξε 1000 ευρω ολυμπιακος ντορτμουν 1 με αποδοση 2 και ηρθε. Αληθεια πως παιζεις ομως τοσα?

Ποτε δεν τζογαρα ιδιαιτερα.

Δημοσ.

Οι αποδόσεις που έχει δώσει δυό μέρες τώρα είναι ΜΟΥΦΑ το λιγότερο , μην ασχοληθείτε αν δεν θέλετε να ρισκάρετε 1000 για 100 ευρώ ...

Δημοσ.

Οι αποδόσεις που έχει δώσει δυό μέρες τώρα είναι ΜΟΥΦΑ το λιγότερο , μην ασχοληθείτε αν δεν θέλετε να ρισκάρετε 1000 για 100 ευρώ ...

Για τι αποδοσεις μιλαμε?

Δημοσ.

συγχαρητηρια στον ΟΠΑΠ για τις καταπληκτικες αποδοσεις που εβαλε στο champions league

λες και η Μιλαν παιζει ερασιτεχνικο

Δημοσ.

συγχαρητηρια στον ΟΠΑΠ για τις καταπληκτικες αποδοσεις που εβαλε στο champions league

λες και η Μιλαν παιζει ερασιτεχνικο

Συμφωνω αλλά οπως λενε: αν πιστευεις οτι κανει λαθος παιξε το αντιθετο. :-D

Παιξε Χ2 ή 2 δηλαδη....

Δημοσ.

Με τέτοιες αποδόσεις προτιμώ το "ρισκαδόρικο" Χ ημίχρονο- Άσσο τελικό στον αγώνα Μπαρτσελόνα-Μίλαν + Μπέρμιγχαμ στο 2 + πρώτος παίχτης που θα σκοράρει " Super Mario Gomez "

Μικρό ποντάρισμα σε ένα Trixie και αν κάτσει έκατσε.

Edit: Πρώτος παίχτης που θα σκοράρει ποιος άλλος ; ο Μέσι. 3.25 στον Οπαπ , 2.87 στην bet

Δημοσ.

ρε σεις, ειναι ανικητη η μπαρτσα κ πρωτο φαβορι για την κουπα,

παιζει σε αλλο επιπεδο, playstation κ σου λεει ο εκαστοτε μπουκ,

0-0 δεν ερχεται παλι, οποτε με οποιαδηποτε ισοπαλια με γκολ ή ηττα

η μπαρτσα αποκλειεται, τι θα δινατε εσεις δλδ;

Δημοσ.

Με τέτοιες αποδόσεις προτιμώ το "ρισκαδόρικο" Χ ημίχρονο- Άσσο τελικό στον αγώνα Μπαρτσελόνα-Μίλαν + Μπέρμιγχαμ στο 2 + πρώτος παίχτης που θα σκοράρει " Super Mario Gomez "

Μικρό ποντάρισμα σε ένα Trixie και αν κάτσει έκατσε.

Edit: Πρώτος παίχτης που θα σκοράρει ποιος άλλος ; ο Μέσι. 3.25 στον Οπαπ , 2.87 στην bet

πολύ ρισκαδόρικο το βρίσκω το Χ στο ημίχρονο. Τον Μέσι πρώτο σκόρερ τον έπαιξα και εγώ, τον δίνει η interwetten με 3,50. Σκορ πιστεύω θα πάει 3-1 και ημίχρονο άσσο.

για να δούμε,

Καλή επιτυχία!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...