Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Lay: Με απλά λόγια είναι το συμπληρωματικό του back.

Back είναι η απευθείας επιλογή ενός σημείου αγώνα,για παράδειγμα λέω "Ολυμπιακός-Αστέρας παίρνω τον άσσο,άρα back 1".

To συμπληρωματικό του 1 ποιό είναι;Μα και βέβαια το Χ2.

Οπότε Back 1= Lay X2

και Lay 1=Back X2.

Με λίγα λόγια,το Lay είναι παίζω κόντρα σε κάποιο σημείο.Μάλιστα,επειδή μπορείς να κάνεις lay και σε άλλα γεγονότα που έχουν πολλές πιθανές επιλογές,εκεί είναι πιο εύχρηστο γιατί δε χρειάζεται να βγάλεις τους μέσους όρους των σκορ για να βγάλεις τα πονταρίσματα.

Απλά λες Lay 0-0 που σημαίνει ποντάρω ότι δε θα έρθει 0-0.

Οι όροι χρησιμοποιούνται κατά κόρο στη Bf που έχει και έτοιμες επιλογές για lay και back.

Που να φανταστώ τώρα οτί ο άλλος μπορεί να διαφημίζει ξέρω γω την betfair η οτιδίποτε . Εγώ είδα το lay kαι λέω στα ... μου (φταίω και εγώ) . Δηλαδή στο ΚΠΡ - ΑΡΣΕΝΑΛ το ΛΑΥ Χ θα ήταν διπλή ευκαιρία 1 η 2? Με τι απόδοση όμως? φαντάζομαι χαμηλή...

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και αν σου πει ας πούμε lay 0-0 τι παίζεις? Όλα τα άλλα?

Δημοσ.

Και αν σου πει ας πούμε lay 0-0 τι παίζεις? Όλα τα άλλα?

Ναι.

Αυτό είναι που γράφω παραπάνω ότι είναι εύχρηστο όταν υπάρχουν πολλά πιθανά αποτελέσματα σε ένα γεγονός.

Νομίζω ότι η Bf είναι μονόδρομος αν θες να παίζεις lay σε σκορ.

Αλλιώς θα τρως την ώρα σου υπολογίζοντας όοολα τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

Κάτι με κράτησε τελευταία στιγμή στο να μην την παίξω, ίσως η μεγάλη απόδοση.

Πάντως θα σε ρωτήσω και γω αυτό που ρώτησε ο bengin, πόσες φορές παίζεις την εβδομάδα και πόσα δελτία ρίχνεις?? :D :P

Δημοσ.

Κάτι με κράτησε τελευταία στιγμή στο να μην την παίξω, ίσως η μεγάλη απόδοση.

Πάντως θα σε ρωτήσω και γω αυτό που ρώτησε ο bengin, πόσες φορές παίζεις την εβδομάδα και πόσα δελτία ρίχνεις?? :D :P

ποτε με ρωτησε???

παιζω οταν βλεπω για μενα καλα ματς

τα Σ-Κ παιζω 3-4 δελτια ενω καθημερινες 1 δελτιο

αλλα ολα με λιγα λεφτα

3 ευρω

Δημοσ.

Tρελό δίλημμα στο 1Χ του Παναιτωλικού το οποίο είναι στο 2.05!!! Από τη μια λέω πως έχει την ευκαρία να σωθεί μιας και ο Ολυμπιακός είναι αδιάφορος καθώς έχει στο νου του το κύπελο και θέλει να πανηγυρίσει τον τίτλο στο Καραισκάκη, από την άλλη μήπως θέλει από τώρα να κλειδώσει το πρωτάθλημα για να είναι πιο άνετος στο κύπελο.

Πείτε καμιά γνώμη.

Δημοσ.

Αξιζει ξερα ο ασσος με ενα μικρο ποσο.Ευκαιρια για τον Γαβρο να κανει πολιτικη.Επισης νομιζω δεν θα παιζει ο Μπαγασας.

Δημοσ.

Αξιζει ξερα ο ασσος με ενα μικρο ποσο.Ευκαιρια για τον Γαβρο να κανει πολιτικη.Επισης νομιζω σιγουρα δεν θα παιζει ο Μπαγασας.

:-D

Δημοσ.

Και πειτε μου αν γινονται αυτα. Επαιξα Λειρια - Σπορτινγκ Λισαβ χ και ηρθε 0-1 το γκολ μπηκε στο +10 και το παιχνιδι εληξε στο +15 απο οσα βλεπω στο livescore.

Ακομα στο κουπονι εχω, ναπολι χ, βιγιαρεαλ χ και ρεν χ.

Ελπιζω να μην πιασω τα αλλα γιατι θα αυτοκτονησω....αχχχαχα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...