Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ταμειο χθες

σημερα μπασκετ

διπλο τον ΠΑΟ

μαζι με διπλο της Μπαρτσελονα

στο ποδοσφαιρο επαιξα

Γουεστ Χαμ 2

Στιβενειτζ 1

Σριουσμπερι 1

Γιορκ 2

Δημοσ.

Την Κυριακή μου έστειλε να παίξω ένα ιταλικό lay να μην μπει γκολ στο 1ο 10λεπτο. Το βρήκα φυσικα μόνο στην betfair σε απόδοση 6.

Έχωσα αρκετά & βγήκα κερδισμένος. Τα πρώτα δέκα λεπτα οι παλμοι της καρδιάς είχαν ανεβεί :)

Βέβαια οκ παίζω κ´ με μεγαλύτερη απόδοση lay. Προτιμώ τα 0-0 ακριβές σκορ όταν πιστεύω ότι θα μπει τουλάχιστον ένα γκολ.

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Δημοσ.

Την Κυριακή μου έστειλε να παίξω ένα ιταλικό lay να μην μπει γκολ στο 1ο 10λεπτο. Το βρήκα φυσικα μόνο στην betfair σε απόδοση 6.

Έχωσα αρκετά & βγήκα κερδισμένος. Τα πρώτα δέκα λεπτα οι παλμοι της καρδιάς είχαν ανεβεί :)

Βέβαια οκ παίζω κ´ με μεγαλύτερη απόδοση lay. Προτιμώ τα 0-0 ακριβές σκορ όταν πιστεύω ότι θα μπει τουλάχιστον ένα γκολ.

Μόνο σου τα αγοράζεις η 4 - 4 άτομα , γιατί είναι ρίσκο αν σκεφτείς οτί δίνεις 20 σε αυτόν και πες οτι παίζεις αλλα 20 στο σημείο . Αν χαθεί τότε έχεις χάσει ήδη 40 και το επόμενο δωρεάν ποντάρεις άλλα 20, αν χαθεί (σπάει ο διάολος το ποδάρι του) πάνε 60 ευρώ -> του τέστιν diablo 3 , Guild wars 2 , tera ...

Δημοσ.

Οχι μονος μου παιζω. Επειδη αφορα στην ουσια κατι σαν "συνδρομη" δεν θελω να εμπλεξω και φιλους μου. Ο καθενας περνει την αποφαση για τον εαυτο του. Αλλωστε στοιχημα ειναι και εχει παντα ενα ρισκο. Απλα μεχρι στιγμης μου καθεται καλα. Και καθε φορα αυξανεται και το κεφαλαιο μου.

Δημοσ.
Πάντως θα ταν καλύτερο να μαζευτούν 4 άτομα και να δίνουν από 5€ και να ρίχναν 20€ ή έστω 10.

Καλα αυτο που λες θα ήταν το καλύτερο.

Δημοσ.

Πάντως θα ταν καλύτερο να μαζευτούν 4 άτομα και να δίνουν από 5€ και να ρίχναν 20€ ή έστω 10.

Για το στοιχημα? Δεν εχει σημασια, ειτε μόνος ειτε 5, ειτε 10 ατομα δεν βλεπω καμια διαφορά.

Γιατι λες οτι ειναι καλυτερο?

1.65???? :shock: :shock: :confused:

Νταξει ειπαμε η Μπαρτσελονα ειναι μακραν η καλυτερη ομαδα του κοσμου, νταξει παιζει κατι διαφορετικο, παιζει ενα ΜΥΘΙΚΟ ποδοσφαιρο που δεν πιανεται κλπ, κλπ, δεκτα ολα αυτα αλλά με την Μιλαν παιζει στην Ιταλια σε προημιτελικα Τσαμπιονς Λιγκ.

ΟΠΑΠ: Παμε Στοιχημα:

2whefrb.png

1.65 δεν υπαρχει ως αποδοση. Πολυ χαμηλη. Ο ΟΠΑΠ πιστευει συμφωνα με αυτο οτι η Μπαρτσελονα θα νικησει με πιθανοτητες 54%, πιστευει οτι θα ερθει Χ με πιθανοτητες 25% και πιστευουν σε νικη της Μιλαν με 21% πιθανοτητες.

Το 54% μου φαινεται ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ υψηλο. Το Χ και το 2 μου φαινονται αρκετα ισοπιθανα οποτε ενα value bet για εμενα ειναι το 1Χ αν και το να πας κοντρα στην Μπαρτσελονα ισως μοιαζει με αυτοκτονια.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό σκέφτηκα και εγώ , να μαζευτούμε 4 άτομα να βάλει από 5 ο καθένας και να μοιραστούμε τις συμβουλές του ανώτερου όντος :P .

EDIT : Για να μην είμαι και οφφτόπικ

Ημίχρονο Χ τα ευρωπαικά

και 2 το Σεντ Τζονστον (Σκωτία)

Δεν βγήκε το Χ ημίχρονο της Bayern αλλά το σύστημα δυάδες / τριάδα της bwin έπιασε και εξασφαλίσαμε κάτι και εμείς ...

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Παρολο που δεν με παει αυτο το topic πρεπει καποια στιγμη να σπασει η γκαντεμια.. Παρε ενα no goal το ματσακι στη γαλλια..

Δημοσ.

Για το στοιχημα? Δεν εχει σημασια, ειτε μόνος ειτε 5, ειτε 10 ατομα δεν βλεπω καμια διαφορά.

Γιατι λες οτι ειναι καλυτερο?

΄Οχι για το στπίχημα, για την αγορά πρόβλεψης. Από το να δώσει ένας 20€ μπορούν να δωσουν τέσσερις από 5€.

Δημοσ.

΄Οχι για το στπίχημα, για την αγορά πρόβλεψης. Από το να δώσει ένας 20€ μπορούν να δωσουν τέσσερις από 5€.

Aγορα προβλεψης? Τι ειναι αυτο? :fear:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...