Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Ας ξεκινήσω από τις χαμηλές αποδόσεις ! ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ - ΤΒΕΝΤΕ 2 ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ 1 ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ 1 ΣΑΛΚΕ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1 ΜΠΟΛΤΟΝ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 1 ΟΦΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1 Στον ΟΠΑΠ . Συνολική απόδοση : 55,0....... Ποντάρισμα (Λόγω πλήθος ομάδων) : 3 ευρουλάκια για το καλό !
Porg Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 απο κατω εχει Μονα-Διπλα-Τριπλα-4 επιλογες και 5 επιλογες... και θελω ας πουμε να βαλω 0.5 σε καθε στηλη πως πρεπει να πονταρω? 0.5Ε δίπλα απο τις επιλογές που θες να παίξεις
panos2171 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Έριξα την Τιχουάνα άσσο, φαντάζει καλή επιλογή μιας και παίζει στην έδρα της σχεδόν πλήρης σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έχουν σοβαρές απουσίες.
panos2171 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Έριξα άσσους σε Πάρμα, Λάτσιο και Χ στο Αταλάντα-Μπολόνια. Η Πάρμα θελει να σφαγήσει την παραμονή ενώ η Τσεζένα έχει ηδη υποβισβαστεί. Η Λάτσιο αν θέλει να βλέπει CL πρεπει να νικήσει. Το Χ έχει αρκετό ρισκό αλλά είναι πιθανό.
greekparot Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Πιθανον να ξανα αγορασω το Σαβ/κυρ που θα μας ερθει για μια ακομη δοκιμη, γιατι απ'οτι ειδα εχει και για αυριο - αλλα δεν θελω να ασχοληθω. Ειμαι πολυ χαρουμενος Εχθες ξανα δοκιμασα απο το blog που σας ειχα αναφερει (nrgfullbet.blogspot.com) την περασμενη εβδομαδα. Μου εδωσε τον αγωνα Τσελσι - Τοτεναμ να το βαλω ακριβες σκορ 0-0 και under. Να σας πω την αληθεια μολις ειδα το ακριβες σκορ ψαρωσα, και το εβαλα καρφωτο Χ στην betfair με 3,60 αποδοση. Οταν ειδα το απογευμα οτι ηρθε και 0-0 εκει εμεινα... Δεν κοιταξα τι αποδοση το εδεινε ομως το 0-0. Σημερα λογω οικογενειακων υποχρεωσεων δεν προλαβα να παω να αγορασω καρτα paysafe και δεν τους ακολουθησα. Παρ'ολα αυτα βλεπω οτι και σημερα εδωσε ενα Ιταλικο Χ και το πηρε. Εαν οντως συνεχισει ετσι θα βγαζω καλο μεροκαματο. Τα 20ευρω της καρτας τα βγαζω ανετα.
benign Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Χαιρομαι αλλα διατηρω τις επιφυλαξεις μου. Μου εχει τυχει παρομοια κατασταση με δωρεαν tips που για 5,6 μερες σερι τα επιανε ολα,αλλα μετα ειχε συνεχεις χασουρες.Εκτος κι αν εχει inside info για στημενα αποκλειεται να ειναι επιτυχημενος συνεχως. Παντως συνεχισε να μας ενημερωνεις. (Το Χ ενταξει,πες ειναι σωστη εκτιμηση,αλλα το ακριβες σκορ στο ματς με την Chelsea ,δεν θα το επαιζα ,κανεις σοβαρος παικτης δεν βαζει μεγαλα ποσα σε ακριβη σκορ.)
panos2171 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Έριξα άσσους σε Πάρμα, Λάτσιο και Χ στο Αταλάντα-Μπολόνια. Η Πάρμα θελει να σφαγήσει την παραμονή ενώ η Τσεζένα έχει ηδη υποβισβαστεί. Η Λάτσιο αν θέλει να βλέπει CL πρεπει να νικήσει. Το Χ έχει αρκετό ρισκό αλλά είναι πιθανό. Kουβαδάκι... Ευτυχώς τα πήρα πίσω με Στουτγάρδη και ΑΕΚ.
greekparot Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Χαιρομαι αλλα διατηρω τις επιφυλαξεις μου. Μου εχει τυχει παρομοια κατασταση με δωρεαν tips που για 5' date='6 μερες σερι τα επιανε ολα,αλλα μετα ειχε συνεχεις χασουρες.Εκτος κι αν εχει inside info για στημενα αποκλειεται να ειναι επιτυχημενος συνεχως. Παντως συνεχισε να μας ενημερωνεις. (Το Χ ενταξει,πες ειναι σωστη εκτιμηση,αλλα το ακριβες σκορ στο ματς με την Chelsea ,δεν θα το επαιζα ,κανεις σοβαρος παικτης δεν βαζει μεγαλα ποσα σε ακριβη σκορ.)[/quote'] Το Χ το προτίμησα εγω η δική τους επιλογή ήταν 0-0. Για εμενα μου φάνηκε πολυ ρίσκο δεδομένου ότι είχα δώσει και 20€. Αλλα έλα που βγήκε! Δεν ξέρω αν όπως λες είναι inside info.. Θα δοκιμάσω και αύριο και βλέπουμε. Πάντως έχω ανεβάσει αρκετά την κάβα μου οπότε με το πονταρισμα που κάνω & τα 20€ που δίνω είμαι υπέρ κερδισμένος σε μια τυχόν ενδεχόμενη ήττα του. Sent from my iPhone using Insomnia
benign Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Το Χ το προτίμησα εγω η δική τους επιλογή ήταν 0-0. Για εμενα μου φάνηκε πολυ ρίσκο δεδομένου ότι είχα δώσει και 20€. Αλλα έλα που βγήκε! Δεν ξέρω αν όπως λες είναι inside info.. Θα δοκιμάσω και αύριο και βλέπουμε. Πάντως έχω ανεβάσει αρκετά την κάβα μου οπότε με το πονταρισμα που κάνω & τα 20€ που δίνω είμαι υπέρ κερδισμένος σε μια τυχόν ενδεχόμενη ήττα του. Sent from my iPhone using Insomnia Ειχα την εντυπωση απο αυτα που εχεις γραψει οτι τον εχεις ακολουθησει δυο,τρεις φορες μονο.Τοσο μεγαλα ποσα επαιξες που ανεβηκε το κερδος σου?
dark_banishing Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Ειμαι πολυ χαρουμενος Εχθες ξανα δοκιμασα απο το blog που σας ειχα αναφερει (nrgfullbet.blogspot.com) την περασμενη εβδομαδα. Μου εδωσε τον αγωνα Τσελσι - Τοτεναμ να το βαλω ακριβες σκορ 0-0 και under. Να σας πω την αληθεια μολις ειδα το ακριβες σκορ ψαρωσα, και το εβαλα καρφωτο Χ στην betfair με 3,60 αποδοση. Οταν ειδα το απογευμα οτι ηρθε και 0-0 εκει εμεινα... Δεν κοιταξα τι αποδοση το εδεινε ομως το 0-0. Σημερα λογω οικογενειακων υποχρεωσεων δεν προλαβα να παω να αγορασω καρτα paysafe και δεν τους ακολουθησα. Παρ'ολα αυτα βλεπω οτι και σημερα εδωσε ενα Ιταλικο Χ και το πηρε. Εαν οντως συνεχισει ετσι θα βγαζω καλο μεροκαματο. Τα 20ευρω της καρτας τα βγαζω ανετα. Αν ήταν πάντως στημένο τότε δεν έχει λόγο να το δώσει και 0-0 και under..
Porg Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Αν ήταν πάντως στημένο τότε δεν έχει λόγο να το δώσει και 0-0 και under.. Βασικά δεν θα είχε λόγο να πουλήσει τη πληροφορία για 20Ε
greekparot Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Οντως 2 φορες εχω παιξει μονο. Ειμαι υπερ κερδισμενος υπο την εννοια πως εαν χασω το στοιχημα, + με τα 20€ της υπηρεσιας θα βγω παλι κερδισμενος. Δεν σημαινει πως εαν εχει μια ακολουθια 3lost θα ειμαι κερδισμενος. Ημουν επιφυλακτικος οντως. Ίδωμεν και αυριο..
panos2171 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δηλαδή στέλνεις 20€ και σου δίνει σημείο?? Κι αν δεν έρθει σου επιστρέφει έστω τα μισα??
greekparot Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Ναι στέλνω 2 κάρτες των 10€ paysafe. Επειδη δεν γράφει κάτι γιαυτο που λες στο site τους. Έκανα ερωτηση με email & μου είπαν ότι αν χάσω ο επόμενος αγώνας free. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις