Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μας την εκανε νωρις το αμβουργο σημερα και πηγα σε 2ο δελτιο με μιλαν,γιουβεντους,γραναδα οβερ,ιντερ(ναι το επαιξα καταλαθος παιζει σημερα κυριακη ^_^ ) ...μετα το οβερ της γραναδα στο 91 ελπιζω μην μου κανει καμια στραβη αυτη η ιντερ και κλαιμε :-( :-(

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κουβα με ιντερ και γκενκ

επαιξα

Σαμσουνσπορ 2

Μαλαγα Χ2 και

ΠΑΟ 1

για αυριο βλεπω

Λυων 2

Γιουβεντους 2

Μιλαν 2

πολυ καλο ταμειο χθες :-D

Δημοσ.

Εχθες για 1η φορα μου επιχειρησα και αγορασα προγνωστικο απο το nrgfullbet.blogspot.com

Δεν ξερω αν ειναι Ελληνας ή οχι. Στο email παντως μου μιλησε στα Αγγλικα. 20ευρω εδωσα και να πω την αληθεια επειδη ημουν κερδισμενος απο δικες μου επιλογες εβαλα συνολο 50ευρω και ευτυχως κερδισε το παιχνιδι που μου εστειλε, εβγαλα το 20αρικο που του εδωσα αλλα εβγαλα και ενα πολυ καλο κερδος!

Δεν κανω διαφημιση και δεν ξερω τι ποσοστα επιτυχιας εχει. Απλα ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου. Γνωριζω οτι υπαρχουν πολλα τετοια site "μαιμου" απο Κροατια μερια - αλλα τουλαχιστον για 1η μου φορα βγηκα κερδισμενος.

Δημοσ.

Ένα σκωτσεζικο ασσο & τον βρήκα έξω στο 2.5 γιατι στον οπαπ δεν μ´άφηνε να το βάλω μονο του.

Sent from my iPhone using Insomnia

Να μας πεις την εμπειρια σου σε βαθος χρονου,γιατι μια φορα μπορει να ειναι απλα συμπτωση.

Δημοσ.

Πιθανον να ξανα αγορασω το Σαβ/κυρ που θα μας ερθει για μια ακομη δοκιμη, γιατι απ'οτι ειδα εχει και για αυριο - αλλα δεν θελω να ασχοληθω.

Δημοσ.

Για σήμερα έχουμε το ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΟΡΤΟ....

Εγώ εριξα πολλά στο 2!παντως θα μπουν (λογικά) πανω απο 4 γκολακια....

Για να δούμε!

Δημοσ.

Ρε συ Τότεναμ σε περιμένω για να κλείσω δελτίο, έχεις τους Στόκους μονότερμα και πας και το τρως με μισή ευκαιρία :angry:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...