Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα

under Ολυμπιακο

over Σαλκε

1 Σπορτινγκ

Σε ολα μεσα...ωραιος.

Εγω πηγα και επαιξα ολα οπως τα ειπε ο Dropsreef αλλα δυστυχως φαινοταν το χαμενο δελτιο απο τα πρωτα λεπτα με 2-0 να ειναι η ουντινεζε. Βεβαια μου το χτυπησε λαθος 0.30 λεπτα ο προποτζης αντι για 9 ευρω και οταν πηγε να μου το ξαναχτυπησει δεν γινοτανε, ειχαν ξεκινησει 2 παιχνιδια ( 8 παρα 3 λεπτα συμπληρωνα το στοιχημα...αργησα λιγο...) Παλι καλα... :)

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έφαγα τρελό κουβά.Για να είμαι ειλικρινής πόνεσε αρκετά.Ευτυχώς όχι στην τσέπη.

(Η Σάλκε το έφαγε στο 88' απ΄ότι βλέπω.Για το ματς της Μπεσικτας δεν έχω εικόνα για το αν είχε τις κλασικές ευκαιρίες ώστε να σκοράρει)

Δικαιολογημένα κάποιος θα μου πει "Καλά ρε μ@λάκα ήθελες να βγάλει εξάδα" =ρρ

Πόνταρα πολύ ο ανόητος στον παράγοντα έδρα και στο σκεπτικό ότι η Μπράγκα θα ανοιχτεί για να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα

post-182931-0-15344900-1330039960_thumb.png

Δημοσ.

Δεν φταις εσυ Drop.Μερικες φορες γινονται τρελλες ατυχιες.Εγω ειχα πονταρει το διπλο της Ουντινεζε,Χ2 τον Αγιαξ και εσας με την Ρουμπιν γκολ και οι δυο ομαδες και απο 50 θα κερδιζα γυρω στα 860 ευρω.Και ειδες στο τελος του αγωνα τι επιασε ο Caroll. Αυτο δεν ειναι ελεεινη ατυχια?:devil:

Δημοσ.

πφφ, κι εγω με ολυμπιακο που τον επαιξα οβερ,

αλλα κ αθλετικ :devil:

πολυς κουβας χθες τα οβερ/αντερ,

για επαναληπτικους πολυ λιγα οβερ γενικως :devil:

Δημοσ.

πολυς κουβας χθες τα οβερ/αντερ,

για επαναληπτικους πολυ λιγα οβερ γενικως :devil:

Γενικα υπαρχει τα τελευταια χρονια μια ταση στο Ευρωπαικο ποδοσφαιρο "δεν τρεχει τιποτα και να χασουμε, ας μην ξεφτιλιστουμε" που κραταει χαμηλα καποια σκορ

Με εξαιρεση πχ την Μπραγκα χθες που παλεψε να το γυρισει, οι περισσοτερες ομαδες δεν κυνηγησαν να ανοιξει ο ρυθμος μπας και

Εβλεπες ομαδες - και οχι μονο ΟΥΕΦΑ αλλα και στα εθνικα πρωταθληματα - να χανουν ας πουμε 1-0 και να μην προσπαθουν να παιξουν αλλα να πηγαινουν σιγα-σιγα και "αμα κατσει εκτασε, αμα οχι, δεν παθαμε και τιποτα"

Δημοσ.

Για γέλια

post-182931-0-44703900-1330216139_thumb.jpg

Και για κλάματα

post-182931-0-33203500-1330216148_thumb.jpg

Μπορεί να χαρακτηριστεί και απληστία αλλά ήθελα να ρίξω την Μάλαγα στον άσσο με απόδοση 2.60 ή 2.70 (ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-1) αλλά έκανα κοκοκοκο και το έπαιξα με κάλυψη.

Δημοσ.

Παιδες επαιξα παρολι με αποδοση οριακα πανω απο 2 να νικησουν Μπαρτσελονα (εκτος την Ατλετικο) και Ρεαλ εκτος τη Ραγιο Βαγιεκανο.Και ο θεος βοηθος :mrgreen:

Δημοσ.

to μπουμπουνίσω or not to μπουμπουνίσω το διπλό της Τότεναμ μαζί με γκολ γκολ την Ατλέντικο και Χ2 τον Αναστό ;

Ή να πάμε πιο συντηρητικά στο over της Τότεναμ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...