Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως τα βλεπετε τα ματς Aγιαξ- Γιουναιτεντ, Οντινεζε-ΠΑΟΚ και Πλζεν-Σαλκε??

Λεω να παιξω τουλαχιστον δυο απο αυτα.

Δεν εμπιστευομαι την Manchester γιατι μακρια απο την εδρα της δεν το παλευει πολυ και συνηθως αρκειται στο Χ.Λογικα η Ουντινεζε θα παρει το παιχνιδι αλλα δεν τον υποτιμω τον ΠΑΟΚ.Κανει κηδειες στην Ευρωπη και εχει μερικους καλους παικτες απο την μεση και μπρος και τον Σαλπι που σκοραρει συχνα.Η Σαλκε φαινεται καλυτερο αλλα εκτος εδρας ματς γενικα δεν αγγιζω σε αυτον τον θεσμο,ειδικα στην φαση που ειναι τωρα,που και με Χ μετα εχεις το προβαδισμα στην εδρα σου.Χρειαζεται πολυ προσοχη.

Τελικα ο master of disaster :devil: θα παιξει αυτα με ενα δεκαρικακι για χαβαλε και μονο:

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτή η Μέταλιστ από όπου και να ξεφύτρωσε, όσες φορές την έχω παίξει καθαρίζει από το πρώτο ημίχρονο ..

Σήμερα δε μου καθόταν τίποτα καλά οπότε έβαλα 1€ στα παρακάτω με τη Σάλκε να θέλει να με στείλει από τώρα :mad:

Δημοσ.

Ευτυχως δεν επαιξα σαλκε. Ειμαι κερδισμενος στο Live με μαντσεστερ και ατλετικο. Παμε και για ουντινεζε τωρα! Ενα γκολ θελω!

Δημοσ.

Ευτυχως δεν επαιξα σαλκε. Ειμαι κερδισμενος στο Live με μαντσεστερ και ατλετικο. Παμε και για ουντινεζε τωρα! Ενα γκολ θελω!

εγώ 2

Υγ τον φάγαμε τον παπά!Με 1-1 στη Τούμπα περνάει η Ουντινέζε;

Δημοσ.

2-3 goal φίλε αλλά πιθανότατα δεν θα το ποντάρω

Σιγά που θα το έπιανα :devil:

Ελπίζω να μη πήρα κανέναν άλλον στο λαιμό μου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...