imperium Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 ταμειο με το διπλο του ΠΑΟ στο μπασκετ στο τελος τα επαιξα ολα τα κερδη στο 2 της Ακτης Ελεφαντοστου
benign Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 ταμειο με το διπλο του ΠΑΟ στο μπασκετ στο τελος τα επαιξα ολα τα κερδη στο 2 της Ακτης Ελεφαντοστου Ωχ!Καποιος απο τους δυο μας θα στεναχωρηθει σημερα.Εγω επαιξα τον ασσο σε αποδοση 5.00.
imperium Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ωχ!Καποιος απο τους δυο μας θα στεναχωρηθει σημερα.Εγω επαιξα τον ασσο σε αποδοση 5.00. xaxa μπορει και οι δυο αν παει Χ
benign Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μπα επικοινωνησα με ον απο αλλη διασταση και μου ειπε ασσο,εκτος και αν με δουλευε.
imperium Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μπα επικοινωνησα με ον απο αλλη διασταση και μου ειπε ασσο,εκτος και αν με δουλευε. θα σου πω στο τελος δεν βλεπω να θελουν να βαλουν γκολ κανενας
benign Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ανεξαρτητως τι θα γινει στο τελος ,ηταν λαθος σου να παιξεις τελικο διοργανωσης με αποδοση 1,60 η καπου εκει.Δεν ειναι τοσο χωδης η διαφορα,οι ομαδες δεν εχουν τις συνισταμενες αγωνιστικης σταθεροτητας και ειναι αρκετα απροβλεπτες.Σε αυτες τις περιπτωσεις αν παιξεις,κατα την γνωμη μου παιζεις μικρο ποσο στην ''εκπληξη''.Πλησιαζουμε στο 80' και ειμαστε ακομη στο 0-0,αξιζει να αγχωνεσαι για τετοια μιζερη αποδοση?Και να εχεις βαλει και ολα σου τα κερδη απο σημερα? Ενω σε εχω προσεξει οτι ξερεις απο μπαλα και παιζεις καλα,το μονο λαθος σου,ειναι οτι κυνηγας και εμπιστευεσαι πολυ τις μικρες αποδοσεις.
imperium Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ανεξαρτητως τι θα γινει στο τελος ,ηταν λαθος σου να παιξεις τελικο διοργανωσης με αποδοση 1,60 η καπου εκει.Δεν ειναι τοσο χωδης η διαφορα,οι ομαδες δεν εχουν τις συνισταμενες αγωνιστικης σταθεροτητας και ειναι αρκετα απροβλεπτες.Σε αυτες τις περιπτωσεις αν παιξεις,κατα την γνωμη μου παιζεις μικρο ποσο στην ''εκπληξη''.Πλησιαζουμε στο 80' και ειμαστε ακομη στο 0-0,αξιζει να αγχωνεσαι για τετοια μιζερη αποδοση?Και να εχεις βαλει και ολα σου τα κερδη απο σημερα? Ενω σε εχω προσεξει οτι ξερεις απο μπαλα και παιζεις καλα,το μονο λαθος σου,ειναι οτι κυνηγας και εμπιστευεσαι πολυ τις μικρες αποδοσεις. ναι μερικες φορες εμπιστευομαι λαθος παιχνιδια δεν ειχα πολλα κερδη ευτυχως αρα και να χασω δεν θα τα κλαιω,ευτυχως. απλα ειναι η ατυχια
Haldol Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Τελικά στεναχωρηθήκατε κι οι δύο απ' ότι φαίνεται... Έχουν ξεσκιστεί στα πέναλτι, τόση ώρα, στην παράταση, τα ξύνανε! Έφαγα πόση ώρα να δω τι να παίξω στο αυριανό Σοσιεδάδ - Σεβίλλη, τελικά δε βγάζω άκρη. Σκ_τά πάνε και οι δύο, τα αποτελέσματα στις έδρες δε μου λένε κάτι, κρίμα. Και μου άρεσε το 2.75 - 2.60 (@ B365). Θα παίξω μόνο Νάπολι (άσσο για 1.50 @B365). Άμα δε τα καταφέρει ούτε τώρα, τι στα κομμάτια. Σήμερα τα πήγαμε πολύ καλά με Βαλένθια, Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι. Καθόλου άσχημο το 3/3.
Porg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Και εγώ στο διπλό τον είχα τον τελικό Αυτό το 1,72 στον άσσο της Ουντινέζε δεν είναι πολύ καλό;
Porg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Βάζω Ουντινέζε και τη Λυών (2,1 στο live) πατάω να το παίξω και τη γκαντεμιά μου μέσα πριν εγκριθεί βάζει γκολ η Λυών Τελικά έπαιξα Ουντινέζε μόνο στο 1,8
moldovan20 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Για πείτε κανένα καλό προγνωστικό γιατί το 2ήμερο με ξενέρωσε πολύ . 2 4άδες με καλές προοπτικές κουβά
benign Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Βάζω Ουντινέζε και τη Λυών (2,1 στο live) πατάω να το παίξω και τη γκαντεμιά μου μέσα πριν εγκριθεί βάζει γκολ η Λυών Τελικά έπαιξα Ουντινέζε μόνο στο 1,8 Ποια Ουντινεζε στο ποδοσφαιρο? Moldovan χαθηκες απο τα hardware νηματα η μου φαινεται? Εγω σημερα ειχα πολυ δουλεια και μολις τωρα θα ριξω καμμια ματια στο NBA.Αν προλαβω θα ποσταρω καμμια γνωμη.Να δουμε γιατι οι αγωνες αρχιζουν σε μια ωρα.
moldovan20 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Ποια Ουντινεζε στο ποδοσφαιρο? Moldovan χαθηκες απο τα hardware νηματα η μου φαινεται? Εγω σημερα ειχα πολυ δουλεια και μολις τωρα θα ριξω καμμια ματια στο NBA.Αν προλαβω θα ποσταρω καμμια γνωμη.Να δουμε γιατι οι αγωνες αρχιζουν σε μια ωρα. Ναι το έχω ρίξει στην ψυχαγωγία Θα περιμένω μήπως βάλεις καμιά 3άδα από nba
benign Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπον δυσκολοι αγωνες σημερα,οποτε παιξε λιγα.Εγω θα παιξω αυτα: Miami Heat 1,74 N.Y.Knicks -5 1,90 SA Spurs - 8,5 1.90 OKC Tunder - Utah over 200 1.90 Αν θελεις τριαδα, για περισσοτερες πιθανοτητες νικης,απεφυγε το over.
Προτεινόμενες αναρτήσεις