Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μωρε μυριζει αλλα ειναι πιθανο να παιξει κατενατσιο η ΑΕΚ..

Εγω εβαλα 9 ευρω (ξοδευτηκα παλι) στο ημιχρονο/τελικο Ολυμπιακος στο 1,98 (betfair)

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα επαιξες.

Κανονικα ετσι πρεπει να μην πονταρουμε πολλα και ενθουσιαζομαστε.Πως το ειπε καποιος σε μια ταινια οταν οι καλοι ειχαν χασει και ενας στρατιωτης του ηθελε να αυτοκτονησει περνοντας μαζι του πολλους εχθρους?Live to fight another day. :devil:

Δημοσ.

Καλα επαιξες.

Κανονικα ετσι πρεπει να μην πονταρουμε πολλα και ενθουσιαζομαστε.Πως το ειπε καποιος σε μια ταινια οταν οι καλοι ειχαν χασει και ενας στρατιωτης του ηθελε να αυτοκτονησει περνοντας μαζι του πολλους εχθρους?Live to fight another day. :devil:

Συμφωνω απολυτα φιλε μου.Εξαλλου οι περισσοτεροι το εχουμε ως χομπι οποτε καλυτερα να εχουμε και υπολοιπο να παιξουμε κατι αλλο παρα να ρισκαρουμε all in.

Δημοσ.

μια 2αδουλα με οβερ που μου αρεσει σημερα.

Μπαγερν over 3,5

Mπενφικα over 3,5

Πιστευω εχουν πολυ τυχη να βγουν.

Σε ενα αλλο δελτιο θα ρισκαρω

Μαντσεστερ 1

Βερντερ 1

Καρντιφ 2

Δημοσ.

Παιδιά, πως θα βλέπατε ένα στοίχημα με Εβερτον-Τσελσι 1 , και Σαντερλαντ-Αρσεναλ 1 ;

Έφτιαξα μία τριάδα με:

Σάντερλαντ-Άρσεναλ 1,(έχουμε και Ch.L εμείς οι κανονιέρηδες)

Έβερτον-Τσελσι G/G (από ένστικτο)

Βέρντερ-Χόνφενχαϊμ G/G (γιατί είναι η Βέρντερ)

Και ο Θεός Βοηθός =ρ

Δημοσ.

Έφτιαξα μία τριάδα με:

Σάντερλαντ-Άρσεναλ 1,(έχουμε και Ch.L εμείς οι κανονιέρηδες)

Έβερτον-Τσελσι G/G (από ένστικτο)

Βέρντερ-Χόνφενχαϊμ G/G (γιατί είναι η Βέρντερ)

Και ο Θεός Βοηθός =ρ

κι εσυ κουβά, κι εγώ...Επιασα τον 1 της εβερτον μόνο. κρίμα.

Δημοσ.

2€ ,δε μου πήγαινε για περισσότερο :-(

Μπραβο.

Μου φαινεται θα συγκεντρωθω περισσοτερο στο NBA απο οτι πριν.Εν τω μεταξυ εχω παθει και εγω Jeremylinsanity! :devil: Παικταρας!

Δημοσ.

Σωστός.;)

Εγώ από τότε που άρχισα να παίζω NBA τα υπόλοιπα όλα τα έχω καταργήσει.Άντε βρές πιο σίγουρη 1.91 απόδοση από το Knicks-Wolves με +6,5 στους Knicks και από το CLippers-Bobcats με -9,5 στους Clippers και από το Orlando-Bucks.Σαν να σου κάνει 7 απόδοση δώρο είναι.

To Nuggets-Indiana δεν θα το ακουμπούσα αλλά ωραίος που το έπιασες.

Δημοσ.

Αυτα τα τυπακια εχουν πολυ πλακα και τους παρακολουθω καθε μερα.Εδω ειρωνευονται το σχολιο του Kobe που ειχε πει πριν 2 μερες στους δημοσιογραφους,''ποιος ειναι ο Lin''? κανοντας ειρωνιες.Του εξηγηθηκε ομως ο Κινεζος.

http://www.youtube.com/watch?v=4Gi3rF47VQ0&feature=g-all-u&context=G21ec6aeFAAAAAAAAAAA

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...