benign Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Για σημερα μου αρεσει το goal στο Liverpool-Spurs γυρναει ο Suarez και θα παιξει και ο Gerrard.Η φιλοξενουμενη ομαδα πηραν τον Saha και εχουν και καλο κεντρο με εφεση στο σκοραρισμα.
patrickdrd Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δεν δεχονται οι Ελληνικες τραπεζες αναληψη σε καρτα.Απο τους μπουκ του εξωτερικου μονο εμβασμα γινεται. οριστε; τιν αυτα που λες; κανονικα γινεται αναληψη σε καρτα ελληνικης τραπεζας, χθες βραδυ εκανα απο θειο hill λαλακιες της 365 ειναι αυτες που εχει βαλθει να καταστρεψει ολοκληρωτικα το ονομα της στον χωρο, πηγαιντε αλλου να βρειτε την υγεια σας, καταθεση με paysafe, αναληψη στην καρτα κανονικα: gamebookers, williamhill επισης, επαναλαμβανω για οσους δεν το δα, εχουν απουσιες οι σπερς μπροστα
RedBomb Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Για σημερα μου αρεσει το goal στο Liverpool-Spurs γυρναει ο Suarez και θα παιξει και ο Gerrard.Η φιλοξενουμενη ομαδα πηραν τον Saha και εχουν και καλο κεντρο με εφεση στο σκοραρισμα. το βλεπεις να πηγαινει για παραπανω? Μου αρεσει το over 3.5..
demessakis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Βγαίνω λίγο οφτόπικ. Περισσότερες από 24 ώρες υπολοίπονταν μέχρι τον μεγάλο τελικό του Super Bowl (μεταξύ New York Giants και New England Patriots), και στο site της μιας ομάδας, είχε ως κεντρική σελίδα αυτή την εικόνα: όπου μετά από λίγο έγινε (αλλά το κακό είχε ήδη γίνει, καθώς είχε διαρρεύσει στο twitter): Πλέον η πρώτη εικόνα, είναι και η εικόνα της αρχικής τους σελίδας... no comments... και έλεγα να το αναφέρω χθές, για τους προληπτικούς, αλλά... ΥΓ. Δεν κατέχω από το συγκεκριμένο άθλημα, αλλά αν λάβω υπόψιν πως σε κάποια φάση οι Giants, ήταν πίσω στο σκορ με 9-16 (ή 17), και έκαναν την ανατροπή με τελικό σκορ 21-17, πρέπει να έλεγε σαν αγώνας.
Haldol Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Οπότε κάνεις ένα λογαριασμό στο Skrill, κάνεις μέσου αυτού τις συναλλαγές σου, παίρνεις και τη MasterCard της εταιρείας για να κάνεις αναλήψεις like a boss.
nikos21aek Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Βγαίνω λίγο οφτόπικ. Περισσότερες από 24 ώρες υπολοίπονταν μέχρι τον μεγάλο τελικό του Super Bowl (μεταξύ New York Giants και New England Patriots), και στο site της μιας ομάδας, είχε ως κεντρική σελίδα αυτή την εικόνα: όπου μετά από λίγο έγινε (αλλά το κακό είχε ήδη γίνει, καθώς είχε διαρρεύσει στο twitter): Πλέον η πρώτη εικόνα, είναι και η εικόνα της αρχικής τους σελίδας... no comments... και έλεγα να το αναφέρω χθές, για τους προληπτικούς, αλλά... ΥΓ. Δεν κατέχω από το συγκεκριμένο άθλημα, αλλά αν λάβω υπόψιν πως σε κάποια φάση οι Giants, ήταν πίσω στο σκορ με 9-16 (ή 17), και έκαναν την ανατροπή με τελικό σκορ 21-17, πρέπει να έλεγε σαν αγώνας. To είδα εγώ χθές.Μια φορά άμα πάς μέχρι την απέναντι άκρη παίρνεις 7 πόντους.Μόνο αγωνία είχε στο τέλος αν θα μπορούσαν οι αντίπαλοι να κάνουν και αυτοί το ίδιο και να κερδίσουν.Θα πειραματιζόταν αυτός που διαχειρίζεται τη σελίδα για να κάνει την αλλαγή σε 1 δευτερόλεπτό μόλις τελειώσει το παιχνίδι.λολ
benign Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 οριστε; τιν αυτα που λες; κανονικα γινεται αναληψη σε καρτα ελληνικης τραπεζας, χθες βραδυ εκανα απο θειο hill λαλακιες της 365 ειναι αυτες που εχει βαλθει να καταστρεψει ολοκληρωτικα το ονομα της στον χωρο, πηγαιντε αλλου να βρειτε την υγεια σας, καταθεση με paysafe, αναληψη στην καρτα κανονικα: gamebookers, williamhill Εγω ρωτησα εδω και χρονια στην Eurobank που συναλλασομαι και μου ειπαν,οτι καμμια Ελληνικη τραπεζα δεν σου δινει την δυνατοτητα καταθεσης χρηματων απο τριτο στην πιστωτικη σου.Και οτι η πιστωτικη,στο Ελληνικο τραπεζικο συστημα ειναι μονο για αγορες.Αν ειναι λαθος,τοτε γιατι μου ειπαν ετσι?
patrickdrd Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 στις τραπεζες οτι θελουν λενε, εγω alpha visa electron, μπηκε χθες η μια 4ψηφια στον λογαριασμο μου κ περιμενω αλλη μια
john1987 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Κουβας χθες με την πορνη τη Λιβερπουλ που την επαιξα ασσο!
john1987 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Επιτελους επιασα στα παρολι χθες 2 ματσακια και ρεφαρα μερικως! Για σημερα για superleague εχουμε κανα προγνωστικο?Επισης βλεπω εχει και Μιλαν-Γιουβε αλλα ειναι περιεργο ματς.
imperium Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 αποχη 2 μερες σημερα βλεπω Σελτικ 2 Γκανα 2 Ακτη ελ. 2 Μπαγερν 2
benign Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Τι εστησαν παλι οι δικοι μας σημερα?Τι διπλα ηταν αυτα,τι ζουμερες αποδοσεις!
imperium Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 τι γκολ εφαγε η Γκανα ρε? σημερα θα παιξω μπασκετ διπλο τον Παναθηναικο μπορει και κανα ΝΒΑ
benign Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 τι γκολ εφαγε η Γκανα ρε? σημερα θα παιξω μπασκετ διπλο τον Παναθηναικο μπορει και κανα ΝΒΑ Το στησιμο της αρκουδας. NBA ειναι καλα 50% πιθανοτητες να κερδισεις.
benign Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μυριζει over 2.5 σημερα στο Καραισκακη η οχι?Τι λετε?Αποδοση 2.00. Εγω θα το παιξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις