john1987 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Εγω εχω εντονο προαισθημα για διπλο αλλα επαιξα under στη betfair στο 1,64
firewalker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Αν έπαιζα στοίχημα θα έριχνα όλα μου τα λεφτά στο διπλό της τούμπας.
imperium Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 εμπνευση του πατερου μου Δοξα Δραμας Χ2 Ατρομητος 2 ΑΕΚ 1 Ξανθη 1 Ολυμπιακος 2 δεν παμε και τοσο καλα ως τωρα
greekboy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ολυμπιακος 2πλο,Τσελσι Goal/Goal,Γκανα ασσος....κλεινω προς αυτη την 3αδα...πως σας φαινεται?
Porg Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ολυμπιακος 2πλο,Τσελσι Goal/Goal Τα έχω παίξει και εγώ αυτά, ωραία και 1-1 1-2 σκορ Για ζητούμενα X Άρη 2 και over τη Βέρντερ
greekboy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ολυμπιακος 2πλο,Τσελσι Goal/Goal,Γκανα ασσος....κλεινω προς αυτη την 3αδα...πως σας φαινεται? τελικα αλλαξα γνωμη και προσθεσα και τη Juventus 1/1(ημιχρονο/τελικο)...για να δουμε
moldovan20 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ήθελα να παίξω Ουτρέχτη και Μάλι αλλά μετά από ένα ωραίο ξενύχτι ξύπνησα τώρα , ελπίζω να μη κερδίσει το Μάλι γιατί έχασα τη 10άρα της Ουτρέχτης :mad:
Dropsreef Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ποια είναι τα παιχνίδια που έχω ξεχωρίσει από τις 18:00 και μετά Τσελσι-Μαντσεστερ G/G Ξάνθη-Άρης Under Μαρσεϊγ-Λυων G/G Ατλέντικο-Βαλένθια G/G Για την ακρίβεια θα τα ρίξω όλα ως μονά αποδεκτά =ρ
benign Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Καλα ειναι αυτα που διαλεξες Drop. Προς το παρον,θα σε ακολουθησω με το Τσελσι-Μαντσεστερ Goal και επειδη τωρα τελευταια παιζουμε σκατα,θα παιξω επισης την Chelsea να μας κερδισει,ασσο,στην εξαιρετικη αποδοση του 2,62. Τα δυο τελευταια που ειπες φαινονται καλα,αλλα επειδη ειναι αργοτερα θα ασχοληθω μερικες ωρες μετα. Για το Ξανθη-Αρης δεν ειμαι τοσο ζεστος,γιατι αυτες οι ομαδες ειναι απροβλεπτες. Τελικα αποφασισα τι θα παιξω για το ντερμπυ. Προσωπικα θεωρω,οτι ο Ολυμπιακος εχει απο τωρα χαμενο το πρωταθλημα.Απο την αρχη της σεζον,ειχε εκλαμψεις καλου παιχνιδιου αλλα ποτε σταθεροτητα.Επισης στην αποδοση του εντος,δεν επεισε ακομη και σε νικες εντος στο Καραισκαση με υποδεεστερες ομαδες,ενω στα τελευταια 5 εκτος παιχνιδια του,ειχε μολις 2 νικες.Δεν ειναι επιδοση αυτη ομαδας που παει για πρωταθλημα.Εχει τις καλυτερες μοναδες στο πρωταθλημα,αλλα ακομη για λογους που δεν μπορω να συγκεκριμενοποιησω,δεν εχει φτιαξει ομογενες,δυνατο συνολο.Στο μελλον θα εχει δυσκολοτερο προγραμμα απο τον ΠΑΟ συμμετεχοντας σε 3 διοργανωσεις,ρεαλιστικα τα πραγματα ειναι δυσκολα για αυτον.Δεν με εχει πεισει. Θα επαιζα ασσο τον ΠΑΟΚ με αποδοση 4.00 (εξωφρενικη)αλλα κατοπιν ωριμης σκεψης πιστευω οτι ο Βαλβερδε θα παει να κλεψει το διπλο στην Τουμπα,παιζοντας κλειστα,γιατι η ισοπαλια δινει ελπιδες η ηττα τις σκοτωνει.Θα πονταρω στο Χ με αποδοση 3,10. Μολις ειδα οτι η αποδοση του ασσου ,που μεχρι πριν 5 λεπτα ηταν στο 4.00 επεσε στο 3,50!!! Τα εχουν παιξει οι μπουκ!
imperium Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ταμειο χθες με Ολυμπιακο και ΑΕΚ και goal/goal το Τσελσι-Μαντσεστερ σημερα Μαλαγα 2 goal το Λιβερπουλ-Τοτεναμ
patrickdrd Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 goal το Λιβερπουλ-Τοτεναμ εχει απουσιες η τοτεναμ μπροστα, αγνωστο αν θα παιξει αντεμπαγιωργος κ διαφοροι αλλοι, περιμενε το ρεπορταζ καλυτερα πρωτα
RedBomb Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ταμειο χθες με Ολυμπιακο και ΑΕΚ και goal/goal το Τσελσι-Μαντσεστερ σημερα Μαλαγα 2 goal το Λιβερπουλ-Τοτεναμ Αν επαιζες και την λιντς που σου εδωσα την παρασκευη θα ειχε κανει ακομα καλυτερο ταμειο. 2 Λιντς 2 Οσφπ 2 Μαντσεστερ Over 4,5 Βarca Tα εβαλα σε συστημα 3/4 και τα εχασα. Το μονο καλο ειναι οτι πληρωθηκα καλα το over 3.5 σε live τις Σιβασπορ.
panos2171 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Στην 365 αν βαλεις λεφτα με paysafe μπορεις να τα κανεις αναληψη απο καρτα η οχι, γιατι απο οσο λεει γινεται μονο με εμβασμα.
benign Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δεν δεχονται οι Ελληνικες τραπεζες αναληψη σε καρτα.Απο τους μπουκ του εξωτερικου μονο εμβασμα γινεται.
RedBomb Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Στην Bet 365 αν κανεις καταθεση μεσο καρτας χρεωστικη/πιστωτικη θα κανεις αναληψει κανονικα αν ομως βαλεις paysafe μονο με τραπεζικο εμβασμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις