nikos21aek Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Άκυρο. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2012 από nikos21aek
Haldol Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως ακόμα δεν έχω πειστεί να αλλάξω τη Bwin. Οκ, μπορεί η Bet365 να έχει λίγο καλύτερες αποδόσεις σε ορισμένα σημεία (και όχι πάντα) αλλά για διαφορές τύπου 1.85 αντί 1.80 δε νομίζω να αξίζει να ασχοληθώ με το χάλι που λέγεται Bet365. Χωρίς να θέλω να προσβάλω τους ανθρώπους που τη σχεδίασαν, πιστεύω ότι είναι άνετα το πιο δύσχρηστο στοιχηματικό site ever. Live bet παίζω σπάνια, μιας και εκεί έχω τις μεγαλύτερες χασούρες. Και όχι αναγκαστικά από άποψη ζημιάς, αλλά από άποψη περιορισμού κέρδους, μιας και συνήθως προσπαθώ να «παίξω» με τις αποδόσεις για να καλύψω τα στοιχήματά μου. Και ναι μεν εξασφαλίζομαι από απώλεια χρημάτων, αλλά στο τέλος φτάνω να μην έχω κερδίσει ούτε τα μισά από αυτά που θα έπρεπε.
nikos21aek Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Και εγώ επειδή με βολεύει και δεν εχω δεί και καμμια τρελή διαφορά με άλλες εταιρίες σε αποδόσεις μπαίνω Bwin.Βέβαια τώρα που έχαχνα άλλες εταιρίες είδα η Bet365 σου δείνει πάρα πολλές περισσότερες επιλογές αλλά εντάξει καμιά φορά αυτό είναι και κακός δαίμονας για να φας τα λεφτά σου.Πάντως θα κάνω ένα λογαριασμό εκεί για να την ψάξω λίγο αν με βολεύει πιο καλά. Βρήκα λύση για το θέμα μου τελικά.
Porg Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε bet365, εντάξει τα στοιχεία σου θα τα δώσεις σε όλες να ξέρεις. Προσοχή όμως, αυτή τη στιγμή δεν έχει ανοίξει τον αγώνα με απλή νίκη, μόνο τα χάντικαπ. Είναι ευκαιρία να τσιμπήσεις και το bonus: http://www.bet365.com/extra/el/promotions/open-account-offer/
nikos21aek Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε bet365, εντάξει τα στοιχεία σου θα τα δώσεις σε όλες να ξέρεις. Προσοχή όμως, αυτή τη στιγμή δεν έχει ανοίξει τον αγώνα με απλή νίκη, μόνο τα χάντικαπ. Είναι ευκαιρία να τσιμπήσεις και το bonus: http://www.bet365.com/extra/el/promotions/open-account-offer/ Τα έβαλα στην Bwin τα λεφτά,μπήκε και ο αδερφός μου μέσα από το δικό του,μπήκαμε σε ένα τραπέζι πόκερ και του τα έδωσα σε 3-4 χέρια χωρίς να ανοίξει το φλόπ καν raise,reraise,fold για να μην χάσουμε το ποσοστο που κρατάν όταν ανοίγει φλόπ.Και αυτός δεν έχει όριο πονταρίσματος.(Εγώ ο βλάκας το έβαλα επίτηδες και δεν γίνεται να το βγάλω τώρα) Και το μπουμπούνησε νίκη Σέλτικς με 1,5 απόδοση.
Porg Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Καλά έκανες και το κάλυψες φυσικά! Ίσως όμως ήταν καλή ευκαιρία να τσιμπήσεις 100Ε bonus απτην bet365. Το όριο πως το έβαλες;Μόνο το μηνιαίο ποσό κατάθεσης βρήκα
nikos21aek Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ε παλιότερα το είχα βάλει που είχα χάσει κάτι συνεχόμενα καλά λεφτά σε μια μέρα σε πόκερ 2-3 φορές και έβγαζα τον μήνα με μακαρόνια σκέτα μετά.Είχα βρεί την επιλογή,έβαλα ένα όριο 50€ μέγιστο ποσό στοιχηματισμού/μέρα και τώρα που το έψαχνα δεν την έχουν την επιλογή.Μόνο όριο μηνιαίας κατάθεσης έχει να βάλεις και αν θέλεις όριο ημέρας/βδομάδας κτλ να επικοινωνίσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης. Ναι όντως έχείς δίκαιο για το μπόνους.Μεγάλη ευκαιρία.
benign Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Η Bet 365 εχει πολυ μεγαλες διαφορες απο την Βwin. Οταν τα Γερμανικα ποδοσφαιρικα over ,ενα κραυγαλεο παραδειγμα,τα εχει η Bet365 apo 1,75 μεχρι και 1.85 ενω η Bwin τα εχει απο 1,55 μεχρι 1,65 ειναι τεραστια διαφορα. Επιπλεον η Bwin εχει κατηγορηθει πολλες φορες για μεγαλη καθυστερηση πληρωμων και ακυρωση κερδισμενων στοιχηματων.Δεν εχει καλη φημη.
panos2171 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Στον ΟΠΑΠ επιτρεπονται τα μονα αποδεκτα η οχι??
benign Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Στον ΟΠΑΠ επιτρεπονται τα μονα αποδεκτα η οχι?? Μονο σε οσους αγωνες ειναι σημειωμενοι με κοκκινο χρωμα,αν σε ενδιαφερει το 1/Χ/2.Βεβαια αυτο το κανει σε λιγους αγωνες που ειναι αμφιρροποι. Αλλα νομιζω στα ημιχρονα τελικα μπορεις να παιξεις μονα. Με τρωει μια ιδεα σημερα,λογω ντερμπυ,να παιξω ημιχρονο/τελικο 2/1 και αναποδα 1/2 οι αποδοσεις ειναι τεραστιες ,γυρω στα 25.Τι λετε?Αξιζει?
Anubis13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Αν ειναι τεραστιες μπορεις να σπασεις ενα ποσο και να παιξεις 2-3 πχ Χ ημιχορνο ασσο τελικο Παντως η προβλεψη εγινε δυσκολοτερη μετα το χθεσινο.
benign Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Απο ενστικτο παντως μου παει 2/Χ.Απο λογικη ασσος.Θα το σκεφτω κι αλλο και θα ποσταρω αργοτερα.
panos2171 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Tους ''σιγουρους'' αγωνες δεν αφηνει δηλαδη?? Οσο για το πονταρισμα με τετοιες αποδοσεις αξιζει ενα μικρο ποσο εφοσον εχεις βεβαια γιατι εγω ξεμεινα.
benign Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Σημερα ξεκινω με Newcastle United vs. Aston Villa Goal.
astak Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 no bet ειναι για μενα το παοκ-ολυμπιακος. πιθανο under αλλα και αυτο με επιφυλαξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις