imperium Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 ευτυχως δεν επαιξα Τουρκια και ουτε προκειται να ξαναπαιξω ταμειο με Παναθηναικο 2 και απο χθες με τον Ολυμπιακο στον 1
benign Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μερικες μερες πρεπει να απεχουμε,αλλα ετσι για το κεφι,ενα μικρο ποσο στην Sivaspor 1,83 Bet365. Ειναι το πιο τρελλο πρωταθλημα η Τουρκια η μου φαινεται?Εχασα εναν στα χαρτια πολυ δυνατο ασσο. Μετα εχασε η Φενερ,με χατ τρικ του Γκεκα απο την Σαμσουν που ειναι προτελευταια! Η Μπεσικτας εχασε απο την Μερσιν εντος που η φιλοξενουμενη ειναι ενδεκατη.Δηλαδη ενω χτες Τεταρτη εχασε η πρωτοπορος Γαλατα,σημερα εχασαν και οι δυο συνδιεκδικητριες του τιτλου.Πολυ βολικο μεχρι υποπτο.Καλα λενε οτι το Τουρκικο ειναι απο τα πιο υποπτα πρωταθληματα. Απο καθαρο ενστικτο επαιξα μια δυαδα τον ασσο της Σαμ και το διπλο της Εσχι και βγηκαν.Μηπως πρεπει να τους παιζουμε πονηρα?
benign Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ντονερ την εκανε την Φενερ ο Γκεκας! http://www.youtube.com/watch?v=Y0IgP_ZavBQ
imperium Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 για αυριο Σαλκε 1 Μπαγερν 2 Κροουλι 2 Σαουθεντ 2 πολλες αναβολες εχει αυριο
imperium Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 το αυριανο Ρομα- Ιντερ θα γινει Κυριακη στις 4 οπως ολα τα ιταλικα στην πρωτη κατηγορια θα παιξουν την ιδια ωρα δεν ξερω γιατι. εκτος απο το Τσεζενα που αναβληθηκε
RedBomb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Με μια γρηγορη ματια μου αρεσουν.. OVER 4,5 Barcelona 2 leeds 2 osfp 2 manchester united
imperium Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Με μια γρηγορη ματια μου αρεσουν.. OVER 4,5 Barcelona 2 leeds 2 osfp 2 manchester united την Λιντς φοβαμαι ειναι πολυ ντεφορμε επαιξα under το Χερενφεεν- Ροντα και στο 15 ειναι 2-1
RedBomb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Η Λιντς το πιστευω πολυ οτι θα κανει το διπλο λογω του οτι εχει καλυτερο ροστερ,απο εκει και περα ολλανδικο και under δεν παιζω ποτε..κριμα που δεν σου εκατσε. Εγω εριξα το over 3,5 με 2,10 αποδοση στο live
greekboy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 παιδια βλεπω οι περισοτεροι παιζεται bet365...την δοκιμασα για καποια περιοδο αλλα μου φανηκε πολυ μπερδεμενη σε σχεση με την bwin..βεβαια καλυτερς αποδοσεις αλλα στη bwin νομιζω βρισκω οτι θελω πολυ πιο γρηγορα...ισως ειναι βεβαια και θεμα συνηθειας
RedBomb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 παιδια βλεπω οι περισοτεροι παιζεται bet365...την δοκιμασα για καποια περιοδο αλλα μου φανηκε πολυ μπερδεμενη σε σχεση με την bwin..βεβαια καλυτερς αποδοσεις αλλα στη bwin νομιζω βρισκω οτι θελω πολυ πιο γρηγορα...ισως ειναι βεβαια και θεμα συνηθειας Και εγω με bwin ξεκινησα πριν χρονια αλλα πλεον με κλειστα ματια παιζω bet365-william hill,εκτος οτι ειναι συνηθεια ειναι και θεμα αποδοσεων. Επισης το live τις Bet 365 μακραν το καλυτερο.
Porg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 παιδια βλεπω οι περισοτεροι παιζεται bet365...την δοκιμασα για καποια περιοδο αλλα μου φανηκε πολυ μπερδεμενη σε σχεση με την bwin.. Συνήθεια είναι, μετά απο δύο Σ/Κ θα καταλάβεις τη διαφορά
benign Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Εγω ειδα τι επελεξε ο Guru και επαιξα αναποδα για να κερδισω:
benign Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια εγω ξεκινω την μερα με το διπλο της Blackburn με αποδοση 11 Bet365. Θα βαλω ενα μικρο ποσο,10 ευρω ας πουμε,γιατι οπως ειδατε χτες κερδισα πολλα και επιτρεπω στον εαυτο μου το πονταρισμα ενος μικρου ποσου,αλλα καμικαζι στυλ. Η Αρσεναλ δεν εμπνεει με το παιχνιδι της και εχει χασει την κουρσα για το πρωταθλημα.Η φιλοξενουμενη κερδισε μια αλλη μεγαλη ντεφορμε ομαδα,την δικη μου,την Manchester United 2-3 πριν μερικες μερες,πειστικα.Μαλιστα θα μπορουσαμε να ειχαμε φαει κανα δυο ακομη.Δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην κερδισει και την Αρσεναλ. Σιγουρα ειναι δυσκολη επιλογη,αλλα οταν μου εχουν οι bookmakers το διπλο στο 11,με προκαλουν.Με την κωλοπετινιτσα δεν παιζει η Αρσεναλ.Ας κερδισει 15-0 ,η αξια ειναι με την φιλοξενουμενη.Εξαλλου παιζω φραγκοδιφραγκα,αλλα μπορω να εχω ενα ωραιο χαρτζηλικι,αν φανω τυχερος.
benign Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Το σοβαρο μου για σημερα ειναι αυτο.Παντως εφιστω προσοχη για το Σ/Β γιατι εχω προσεξει μια βδομαδα πριν αρχισει το CHL σχεδον παντα εχουμε τρελλα αποτελεσματα. EDIT: Μια κοκκινη καρτα και ασχημες καιρικες συνθηκες δεν εφεραν το επιθυμητο αποτελεσμα.Τελικα παιζει ρολο ο καιρος,δεν πρεπει να τον υποτιμουμε σαν παραγοντα.Πολλα χιονισμενα γηπεδα.Αποχη απο μενα για το υπολοιπο της μερας. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2012 από benign
Προτεινόμενες αναρτήσεις