greekparot Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Εγκαίνια την έκανε ο Σισε την QPR με γκολ στο 12'!!! Τρελό;;; Sent from my iPhone using Insomnia
benign Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μονα παιδια μονο ετσι.Slow and steady wins the race.
Trustworthy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Αυριο διπλο στο μπασκετ για τον ΠΑΟ και ασσο για την Μπεσίκτας.
Giannakisjunior Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 http://surebet83.blogspot.com/ αναλύσεις και προγνωστικά
benign Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Για ποιο λογο να διαβαζουμε προγνωστικα αλλων,οταν αποδεδειγμενα ειναι μετριοι παικτες η και χειροτεροι απο μας?Ουτε καν ασχολουμαι,θελω οταν παιζω τα λεφτα μου να εχω την ευθυνη εγω και μονο εγω.Εκτος και αν εχει ποσοστα πανω του 70% σταθερα.Κανεις που ξερω αυτην την περιοδο δεν εχει.Ουτε Ελλαδα ,ουτε εξωτερικο.
greekboy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 πλακα πλακα πια site διαβαζετε πριν παιξετε? εγω footballbet,acidbet,kingbet και αν τυχει ακουω και κανα betradio....βεβαια δεν παιζω τυφλα οτι διαβαζω/ακουω κανω και εγω τη δικια μου αναζητηση/κριση εννοειται
3leven Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ενα μονο στη παναθα σημερα!! Δευτερη σερι ηττα δεν νομιζω να κανει.. Συνηθως μετα απο γκελα ειναι που κανει τα τρελα παιχνιδια.
benign Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 πλακα πλακα πια site διαβαζετε πριν παιξετε? εγω footballbet,acidbet,kingbet και αν τυχει ακουω και κανα betradio....βεβαια δεν παιζω τυφλα οτι διαβαζω/ακουω κανω και εγω τη δικια μου αναζητηση/κριση εννοειται Απολυτως κανεναν ειναι ολοι τους ημιασχετοι. Μπορεις να πεις οτι υπαρχει ενας που να σου δινει σταθερα 7 στα 10 σωστα?Δεν με ενδιαφερει πως τα βρισκει,με computer,με επικοινωνια με πνευματα,του τα λεει η θεια του η στοιχηματατζου,του τα σφυριζει η Παπαρηγα,η οτιδηποτε? Δεν νομιζω να μπορεις γιατι δεν υπαρχει. Μεχρι 5,6 στα 10 βρισκουν οι περισσοτεροι παικτες χαλαρα αρκει να ξερουν κατι απο σπορ και να μην ειναι ασχετοι.Οποτε ολοι αυτοι οι δηθεν ειδικοι,αν εχουν συνδρομη στα τρωνε,η αν ειναι δωρεαν ειναι κραχτες για τους bookmakers γιατι ειναι γεματοι διαφημιστικα banners που σε παραπεμπουν να παιξεις σε διαφορους book και αυτοι περνουν ποσοστα απο αυτους.Να μην σου πω οτι πολλες φορες στελνουν τους ανιδεους στον κουβα επιτηδες. Να και ενα τρανταχτο παραδειγμα.Πολλοι απο αυτους τους απατεωνες ,σου προτεινουν τις λεγομενες βομβες ,δηλαδη αποδοσεις πανω απο 4,που μπορει να σκασουν σε μια μερα.Χτες ας,πουμε ενας σε καποιο site που δεν θα ονομασω,εδινε 6 ας πουμε.Και επιασε τα 3 του μετα συγχωρησεως.Ουτε μια. Αλλα συνηθως αντε να πιασουν 1,2 περιπτωσεις στις 6 και μια φορα το εξαμηνο να πιασουν 4 στα 6.Και λοιπον τι εγινε?Ειναι καμμια βοηθεια αυτο?Χανεις λεφτα ,εστω και λιγα τζαμπα η δεν χανεις αν βαλεις τις ηλιθιες επιλογες τους σε παρολι η συστημα?Ειδικα αν τους διαβαζουν χιλιαδες τεμπεληδες η ασχετοι,την ημερα κερδιζουν οι book εκατονταδες χιλιαδες ευρω απο αυτους.Μην σου πω οτι τους κοβουν και ποσοστα. Αν καποιος απο αυτους ηταν οντως μαγκας και παικταρας θα σου ελεγε.Σημερα εχω 2 μπομπες και να επιανε καθε φορα τουλαχιστον την μια και μερικες φορες και τς δυο.Τοτε αξιζει.Αλλιως τις πιθανοτητες για μεγαλες αποδοσεις περι λαθων των μπουκ τις βρισκουμε και εμεις,δεν ειναι τιποτε σπουδαιο. Συμπερασματικα το 99,999% των διαφορων tipsters η sites ειναι ψωνια,τεμπεληδες και απατεωνες και παρασιτουν εις βαρος των ανοητων και ευκολοπιστων. Τι να κανεις?Αν εισαι σοβαρος παικτης ,διαβαζε,μελετησε σοβαρα τον αγωνα που σε ενδιαφερει και παιζε παντα μονα.Δεν ειναι λαλακια να μπορεις να βρισκεις τις περισσοτερες φορες 3,4 αγωνες σωστους στους 5 και να χανεις απο μια ομαδα στα παρολι?Αφησες αυτες τις σωστες προβλεψεις να χαθουν χωρις να σου αποδωσουν λεφτα ,μπορει να ειναι μονο 20,30,40 ευρω την ημερα αλλα επι 30 τον μηνα μας κανουν ενα καλο εισοδηματακι.Εισαι μετριος?Εστω 200 ,300 ευρω τον μηνα ειναι ενα καλο χαρτζηλικι.Slow and steady wins the fucking race. Educational mode off.
john1987 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Π@τ@να Inter!!! αστα!επρεπε να τα παιξουμε στο οβερ τελικα
patrickdrd Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 ναι μωρε, νταξει, κουβανοι ειναι ολοι δεν αντιλεγω κ συμφωνω με τον απο πανω, αυτο δεν σημαινει ομως οτι ... δεν διαβαζουμε λοιπον, τοπ για μενα billaras, προφητης, guru l, φωντας & σινακος για γαλλια, κοτσαυτης για αργεντινη, αγγελης για αγγλια, αυτους τους διαβαζουμε στην http://www.matchmoney.com.gr/ (εφημεριδα/site) απλα οπως εχω ξαναπει κ με τον benign, τους διαβαζουμε για να παρουμε ιδεες κ μονο, ποτε δεν παιζουμε στα τυφλα (επειδη το δωσε ο ταδε...), κ ποτε χωρις επιχειρηματα για την επιλογη μας αστα!επρεπε να τα παιξουμε στο οβερ τελικα σαμπως η ναπολι; που πηρε χρημα κ στον ασσο κ στο οβερ; ενα γκολ καταφερε να το βαλει βεβαια, κακως ακυρωθηκε απο το κορακι, πολυ κακως γιατι μας κουβαδιασε το οβερ 0,5 αυτη η 2αδα παντως ηταν πολυ φορεμενη, την ειδα σε τουλαχιστον 2 μεριες να παιζεται, αλλα χθες ηταν του αγ βαρθολομαιου ουτως ή αλλως, εκτος απο αυτες εχασαν κ μιλαν κ ρομα, δεν κερδισε ουτε η αρσεναλ, για μενα οπως λεει κ ο benign οποιος ηθελε να παει ταμειο, μπουμπουνουσε μπερνλι προχθες κ νιουκαστλ χθες (3αρακια κ τα 2) κ εφευγε ταμειο, ενα σημειο την ημερα ειναι αρκετο (διαφορετικα... τον κουβα τον κανει περα ) http://www.gazzetta.gr/europe/article/item/262614-ntebouto-kai-gol-o-sisevid
imperium Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 για σημερα θα παιξω Παναθηναικο διπλο τα τουρκικα πλεον δεν τα εμπιστευομαι
patrickdrd Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 εγω να σου πω ουτε παναθηναϊκο εμπιστευομαι, κι ας υποστηριζω παναθηναϊκο , δεν μου χεθ δειξει πολλα πραγματα ως τωρα
benign Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μερικες μερες πρεπει να απεχουμε,αλλα ετσι για το κεφι,ενα μικρο ποσο στην Sivaspor 1,83 Bet365.
thessalonik Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 καλα που δεν εβαλα λεφτα στην φενερ σημερα, ουτε διπλο ουτε οβερ. οτι να ναι τα τουρκικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις