Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mons vs. Club Brugge over 1,65 ειναι καλο στον Bet365 αλλα χαμηλη αποδοση,παιζει και το διπλο της φιλοξενουμενης στο 1,90 αλλα ειναι ρισκο.Επισης το Rennes - Marseille over 2.5 στα 2,25 στον Bet365 μου αρεσει.Αλλα ειναι για λιγα λεφτα μην βαλεις πολλα ,δεν ειναι πολυ αξιοπιστα πρωταθληματα απο αποψη λογικης για μενα αυτα τα δυο.Απλα δεν υπαρχει,κατι το πολυ καλο.

Θα σου κανω στοιχηματικη παρεα παιζοντας μια διπλη με τα δυο over 2.5 με 10 ευρω δεν ειναι για πολλα.:-D

Δημοσ.

:D

Αλλο ενα αποτυχημενο Σαββατοκυριακο ομως. :angry:

Μπραβο! Χαρηκα που ακουλουθησεις την σωστη επιλογη απο αυτες που σου ειπα! :-D

Μην το βαζεις κατω φιλε,παντα μονα και ολα θα στρωσουν.Μιας και επηρεασμενος απο την Βρεττανικη παιδεια θα σου δωσω κουραγιο με την περιφημη φραση του Winston Churchil : ''Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm''

Εγω ειμουν λιγο ατακτουλης και παρολιασα,αλλα μου βγηκε σε καλο,ενεκα το φαρδος των Παναθηναικων.:devil:

Δημοσ.

ειχε παιξει κανεις αλλος την βαλενθια? τελευταιο ματσ που περιμενα...απο τη λυπη στη χαρα και απο τη χαρα στη λυπη(που λεει ο λογος) στο 2ο ημιχρονο :mad:

Δημοσ.

παιζει κ μονακο 1 σημερα, αλλα δεν ακουμπαω αμπαλους :P

ποιος ψηνεται για οβερ μαριτιμο - μπραγκα γιατι τον benign δεν με βλεπω να τον ψηνω; :P

2 γκολ πεταει η καθε μια στα προσφατα παιχνιδια της,

2-2 για σκορακι :mrgreen:

Δημοσ.

παιζει κ μονακο 1 σημερα, αλλα δεν ακουμπαω αμπαλους :P

ποιος ψηνεται για οβερ μαριτιμο - μπραγκα γιατι τον benign δεν με βλεπω να τον ψηνω; :P

2 γκολ πεταει η καθε μια στα προσφατα παιχνιδια της,

2-2 για σκορακι :mrgreen:

Η Μονακο μακρια μας

Οβερ το πορτογαλικο το βλεπω και Χ2 μπορει να παει

Δημοσ.

Σορρυ που ποσταρω 10 λεπτα πριν τον Πορτογαλικο αγωνα.Δεν μπορεσα να βγαλω ακρη,παρα πολυ δυσκολο παιχνιδι και οι δυο ομαδες ειναι σε καλη φορμα και οι δυο εχουν να χασουν μηνες.Το over 2.5 ειναι καλο αλλα εχω ενα ασχημο προαισθημα,μπορει να κανω λαθος,αλλα φοβαμαι μηπως ερθει under ειδικα επειδη στατιστικα το under εχει πολυ καιρο να ερθει και απο τις δυο ομαδες.

Αποφασισα να βαλω ενα μικρο ποσο στον ασσο γιατι ειναι κατα πολυ υπερτιμημενος με βαση την αποδοση της γηπεδουχου. (3,20 Bet365)

Δημοσ.

γκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ

παμε ρε παιχταρα :)

ο ασσος ημιχρονο ηταν καλο bet,

γιατι η μπραγκα σκοραρει στο πρωτο ημιχρονο μολις το 23% των γκολ της,

δεν αποκλειεται βεβαια η ανατροπελα,

γιατι εχει 14/16 νικες στα τελευταια επι της σημερινης της αντιπαλου

Δημοσ.

Ειναι νωρις ακομη για να δουμε τι θα γινει,αλλα ξερω οτι υπαρχει θανασιμο μισος μεταξυ των δυο ομαδων ,γιατι τα τελευταια χρονια η Braga την παει π**α,κ**ο, την Μαριτιμο και σημερα ειναι ευκαιρια για την γηπεδουχο να την εκδικηθει,μιας και φετος ειναι σε πολυ καλη φορμα.:devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...