Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω το επαιξα 0-2 ακριβες σκορ με κατι ψιλα ετσι για πλακα.Δεν πιστευω οτι υπαρχει η παραμικρη περιπτωση να μην κερδισει ο ΠΑΟ,αλλα μπορει να κανω λαθος,αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη.Αν θα επαιζα σοβαρο ποσο ,απο στοιχηματικη αποψη,θα επαιζα τον ΠΑΟ χαντικαπ -1,5 με αποδοση 2,125 στον Bet365.

Τι ειναι ακριβως το χαντικαπ?

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το χαντικαπ ,π.χ. στην συγκεκριμενη περιπτωση που εθεσα σημαινει οτι πρεπει ο ΠΑΟ να κερδισει με 2 γκολ διαφορα για να κερδισω.Αλλιως χανω.

Για να μαθεις γενικα τι ειναι το χαντικαπ,η απαντηση ειναι σελιδες και πρεπει να την γκουγκλαρεις.Το βασικο της νοημα ομως ειναι οτι δεν παιζεις καθαρο αποτελεσμα 1/Χ/2 αλλα ενα πιο δυσκολο ειδικο αποτελεσμα με αυξημενη ομως αποδοση.

Δημοσ.

ταμειο εχθες μετα απο καιρο με

Σριουσμπερι 2

Τσελσι 2

Σαλκε 2

Παρι 2

σημερα επαιξα

Ιντερ 2

Λατσιο 2

Αρης 1

Βαλενθια 2

Δημοσ.

Το χαντικαπ ,π.χ. στην συγκεκριμενη περιπτωση που εθεσα σημαινει οτι πρεπει ο ΠΑΟ να κερδισει με 2 γκολ διαφορα για να κερδισω.Αλλιως χανω.

Για να μαθεις γενικα τι ειναι το χαντικαπ,η απαντηση ειναι σελιδες και πρεπει να την γκουγκλαρεις.Το βασικο της νοημα ομως ειναι οτι δεν παιζεις καθαρο αποτελεσμα 1/Χ/2 αλλα ενα πιο δυσκολο ειδικο αποτελεσμα με αυξημενη ομως αποδοση.

Να σαι καλα θα το γοογλαρω.

Δημοσ.

αρχισε παλι η Ναπολι τα δικα της

καλα μου λενε να μην την ξαναπαιξω

μεσοβδομαδα δεντην ακουμπησα και κερδισε

οποτε την πονταρω χανει

τωρα το εφαγε και η Ιντερ

Δημοσ.

Η χτεσινη μου προβλεψη βγηκε και ευτυχως την επαιξα και εγω για καλυψη του ασσου και ετσι δεν εχασα χρηματα.:-D

Για σημερα προτεινω για περιπου τους ιδους λογους, Mainz 05 vs. Freiburg over 2.5 1,80 Bet365.

Νικη παλι σημερα ,ανετα μαλιστα,και θα κερδιζα και το ακριβες σκορ Δοξα -ΠΑΟ 0-2 αλλα ο διαιτητης και ο Κουινσι που εχασε απο οτι διαβαζω στο live ρεπορταζ του αγωνα τεραστια ευκαιρια,ειχαν αλλη γνωμη.Για αυτο αλλωστε εκει ειχα ριξει 3 ευρω για την πλακα της υποθεσης.

Δημοσ.

Αν και μας εβγαλε την πιστη ο Αρης τελικα νικησε και εβγαλα καποια απο τα σπασμενα της Ιντερ. Τωρα πειτε καμια γνωμη για τους εναπομηναντες αγωνες μπας και καλυψω τη ζημια.

Δημοσ.

Αν και μας εβγαλε την πιστη ο Αρης τελικα νικησε και εβγαλα καποια απο τα σπασμενα της Ιντερ. Τωρα πειτε καμια γνωμη για τους εναπομηναντες αγωνες μπας και καλυψω τη ζημια.

Δεν εχω κοιταξει κατι αλλο ,αλλα θα ριξω μια ματια για χαρη σου.Αλλα κατα την γνωμη μου να μην κυνηγας τα χαμενα,ειναι νομος αυτο.Εξαλλου το βραδυ εχει και NBA.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...