Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω τι παίζει με το στοιχιμαν. Βασικά αξιόπιστη είναι μια εταιρεία όταν σε πληρώνει. Σου βάζει τα χρήματα στην τράπεζα δηλ. Και όταν κερδίζεις συνέχεια φυσικά. Γιατί το να κερδίζεις μια στο τόσο δε λέει και κάτι. Σε αυτό όλες αξιόπιστες είναι. Μόνο από εμπειρίες παιδιών που κερδίζουν αρκετούτσικα θα το διαπιστώσουμε αυτό.

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω τι παίζει με το στοιχιμαν. Βασικά αξιόπιστη είναι μια εταιρεία όταν σε πληρώνει. Σου βάζει τα χρήματα στην τράπεζα δηλ. Και όταν κερδίζεις συνέχεια φυσικά. Γιατί το να κερδίζεις μια στο τόσο δε λέει και κάτι. Σε αυτό όλες αξιόπιστες είναι. Μόνο από εμπειρίες παιδιών που κερδίζουν αρκετούτσικα θα το διαπιστώσουμε αυτό.

Σε αυτο το θεμα εσυ εισαι ευχαριστημενος με την Bet365 ?

Δημοσ.

Δεν βγάζω και πολλά. Τα τελευταία 2-3 χρόνια βγάζω τον χρόνο κανα 400ευρο. Δεν είναι πολλά για να με μπανάρουν.

Δημοσ.

Εγώ έχω παίξει σε 3 εταιρίες , vistabet,bet365 και stoiximan και στις 3 δεν είχα κανένα παράπονο στο θέμα κατάθεση-ανάληψη,απλά θεωρώ για εμένα την bet365 καλύτερη,με βολεύει η Mobile εφαρμογή.

Για euro νωρίς να παίξω,απλά παρακολουθώ τις ομάδες,τι να έπαιζα σήμερα,καμία από τις 4(Αλβανία-Ελβετία,Σλοβακία-Ουαλία) δεν τις έχω δει.

Δημοσ.

Today παίζω Trixie:     Τουρκία-Κροατία --> over

Πολωνία-Β.Ιρλανδία --> ασιατικό -1 Πολωνία

Γερμανία-Ουκρανία --> άσσος&over

Δημοσ.

Είχα βγάλει καλα φραγκακια μια εβδομάδα απο copa America και το Γαλλία Ρουμανία, κοντά στα 900.

Χτες έφαγα μια υπέρτατη φόλα και έπεσα στα 140....τρελή απόδοση το 1-1 των Αλβανών με 1-0 στην πλάτη τους και με 10 παίχτες. Το ρίσκαρα και αν καθόταν θα έβγαζα ετήσιες απολαβές....δεν έκατσε αλλα αυτή η γαμημενο φάση των Αλβανών στα τελευταία λεπτα, το τετ Α τετ εννοώ θα με στοιχειώνει.

Πήγα να ρεφάρω την χασούρα με 2-0 υπέρ των Άγγλων παει και αυτο, να μάθω να διαβάζω προϊστορίά.

Στα 140 και συνεχίζω, σιγουρακια (οσο μπορει να το πει κάποιος αυτό) σε euro και copa να μαζέψω κανα καλό ποσο και μετα προσπάθεια για το μπαμ.

Στη bet365 παίζω και γω, κανένα παράπονο.

Αν δεν έκανα μαλακιες με το τέννις θα χα βγάλει ενα σεβαστό ποσο.Απλα παω για χοντρά :lol:

Με ενα 100ρικο αρχική κατάθεση, χάνω κερδίζω, περνάω καλά εδω και καμπόσους μηνες. Χτες πρωτη φορα αγχώθηκα για την Αλβανία γιατί έπαιξα χοντρό πακετο, αλλα απο την άλλη σκέφτομαι πως δεν ηταν δικά μου λεφτά αλλα κέρδη οποτε δεν γαμιεται. Αν ειχε σκοράρει ο βλάκας.....θα μιλάγαμε για κοντά στο 10αρικο αλλα φεύ.

Δημοσ.

Έτσι είναι φίλε η κ@λομπαλα....θέλει ρέγουλα το στοίχημα...αλλά απ την άλλη λες...να το ρισκάρω κ αν μου κάτσει...

Τουλάχιστον ευτυχώς έχασες απ τα κερδισμένα...οπότε καλό είναι αυτό ;)

Γεροί να μαστε και θα ρθει και η καλή και η στραβή... :)

Δημοσ.

Έτσι είναι φίλε η κ@λομπαλα....θέλει ρέγουλα το στοίχημα...αλλά απ την άλλη λες...να το ρισκάρω κ αν μου κάτσει...

Τουλάχιστον ευτυχώς έχασες απ τα κερδισμένα...οπότε καλό είναι αυτό ;)

Γεροί να μαστε και θα ρθει και η καλή και η στραβή... :)

Είχα αίσθηση προ euro ότι η Αλβανία θα κάνει το μπαμ γιαυτό κ της ακουμπησα 500αρα.Δεν ήθελε απλά να τα πάρω μέχρι κ ο Αλεξανδρής θα σκόραρε σε αυτό το τετ Α τετ. Το πουλεν μου τώρα είναι η Αγγλία, έχω βάλει 150€ ότι θα το πάρει. Αίσθηση απλά...

Η προϊστορία δείχνει Γαλλία αλλά δεν τους πιστεύω καθόλου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...