Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου τα χαλασε η Μαδεργουελ

για σημερα

Οσασουνα 1

Παοκ 1

Αρσεναλ 2

Παναθηναικος 2

η Οσασουνα ειναι μια απο τις εκπληξεις του πρωταθληματος

οι υπολοιπες που πονταρω ειναι γενικα φαβορι

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν πηγαμε καλα αυτην την φορα. :cry: Ισως και να μην ειναι σωστη η παραμετρος που εβαλα απο 2,00 και πανω.Ας πουμε απο 1,80 και πανω για το συστημα μας για να μπορουν να πουν πιο πολλα μελη προβλεψεις.Συνεχιζουμε την επομενη φορα δυνατοτεροι χωρις να το βαζουμε κατω.

Αν βρω κατι καλο θα ποσταρω για μονο αγωνα σημερα.:unsure:

Δημοσ.

Οντως πολυ χαλια χθες..

Σημερα συστημα ενα 10ευρω τα:

Μπεσικτας - Μπουρσασπορ : 1

Πας Γιαννενα - ΠΑΟ : Goal

Μιλαν - Ιντερ : 1

Μαρσειγ - Λιλ : 1

android.png

Δημοσ.

Για δευτερα 16/1/2012:

276:2 Αχαστο της φενερ μετα την ηττα στο ντερμπι απο την Γαλατα,επιστεφει σε επιτυχιες για να μεινει σε κοντινη επαφη με την κορυφη.

278:Over η Ναπολι με την Μπολονια,ευκολα θα ερθει το οβερ κατα την γνωμη μου για την Ναπολι μια και εχει τασει τον τελευταιο καιρο προς εκει.

Δημοσ.

Για πείτε και σε ποιο σίτε παίζετε ρε παιδιά , γιατί είπα να ξεφύγω από τον κ*λό οπάπ και έκανα account στο 365 αλλά μου φαίνεται δυσλειτουργικό το σίτε τους έτσι όπως είναι δομημένο και λέω να δοκιμάσω και τίποτα άλλο .

Δημοσ.

Θα αστειευεσαι!

Χαλαρα απο τα πιο ευχρηστα site με το καλυτερο πιθανως live της αγορας (απειρα ματς, επιτρεπει παρολι σε live που για μενα ειναι μεγαλη υποθεση για να "ξεκα%$%^" αντι να ακουμπας 10-15 ευρω σε ενα ματς στην εμπνευση της στιγμης a.k.a. αρρωστια του τζογου, που 9/10 ειναι κουβας, ακουμπας 2 ευρω για χαβαλε σε 3 ματς στο live και ετσι εχεις μικροτερη χασουρα και αν σου κατσει 1/10 το ιδιο κερδος, ισως απο τα καλυτερα mobile interface και πιθανως το καλυτερο online support της αγορας)

Αν ειχε το "2-3 γκολ" που εχουν καποιες εταιριες και ειχε καλυτερες αποδοσεις στα lays (ή τεσπα, το λογικο αντιστοιχο του lay της Betfair) θα ηταν σε ολα η Νο1 εταιρεια

Μαλιστα, μετα απο ενα διαστημα στη betfair γυρισα 365 και ειδα οτι εχει βελτιωσει πολυ τις διακοπες - πολυ λιγοτερες πλεον, παλια κλειδωνε τα στοιχηματα ακομα και στα κορνερ - και αρκετα το λεπτο που σου επιτρεψει να πονταρεις (παλια στο '88 εκλεινε, πλεον φτανει μεχρι το 90') αν και εχει δρομο μεχρι τη betfair που σε αφηνει και στις καθυστερησεις

Αυτο που μενει ακομα να βελτιωσει ειδικα σε live μπασκετ/βολλευ/τεννις ειναι τα διαθεσιμα στοιχηματα οσο παμε προς το τελος, εκει ναι, εχουν δρομο ακομα γιατι πχ στα 5' πριν το τελος του μπασκετ εξαφανιζονται τα χαντικαπ ή τα συνολα και ειναι βλακεια

Δημοσ.

Η Bet365 είναι αυτή που με έχει βολέψει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη.

Μπορείς να ποντάρεις από 20 λεπτά. Για εμένα που κυνηγάω τις εκπλήξεις είναι ότι πρέπει.

Επίσης είναι γνωστό αυτό αλλά εγώ το ξαναλέω ότι έχει πολύ καλές αποδόσεις.

Το σαββατοκύριακο έκανα εξαίρεση και έπαιξα δελτίο. Είχε απόδοση 145 ενώ τα ίδια στον οπαπ που τα έλεγξα έδιναν 83...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...