Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν βλέπω κίνηση στο νήμα...τί έγινε χασούρες χασούρες??

Εγώ παίδες σταμάτησα το συντηρητικό τρόπο παιχνιδιού (δλδ τα 1-χ-2) και παίζω αρκετούς αγώνες παρολί over 1,5  και έκατσε και σήμερα .17 αγώνες απόδοση 49,18 !!!

35lcceza0

αυτό που είναι ανοιχτό 4-2 πήγε κέρδισε κ αυτό...

το σύστημα μου είναι τυφλό...δλδ ό,τι ομάδες βλέπω μπροστά μου διαλέγω τυχαία!!

Δηλαδή απλώς διαλέγεις τυχαία από κουπόνι 3, 4, 5, παιχνίδια και τα παίζεις όλα over 1,5;

και πως σου βγαίνει;

Δημοσ.

χμμμ.. για την 2η ερωτηση δεν ξερω να σου απαντησω, γιατι δεν ασχολουμαι lately

για την 1η ψαξε infobeto, bettingadvice, betarades, betoworld (betwithalex) κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Tέλος για φ

Δηλαδή απλώς διαλέγεις τυχαία από κουπόνι 3, 4, 5, παιχνίδια και τα παίζεις όλα over 1,5;
και πως σου βγαίνει;

Τι 3,4,5 εδώ λέει για 17 αγώνες. :lol:

Eγώ πάντως για φέτος τελείωσα με πολύ θετικά αποτελέσματα, σχεδόν τριπλασίασα το αρχικό κεφάλαιο (από 50€ πήγα 120€ :P) με δυάδες από χινάρια κατά βάση ή ένα Χ και ένα 1-2. Για του χρόνου ίσως σκεφτώ και κάποια άλλη μέθοδο να δω πως θα πάει.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι οι αγώνες ό,τι να ναι....με το σκεπτικό ότι έ του πούστεν απο ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο θα μπει...

8 φορές το έχω παίξει έτσι (άλλες με περισσότερους αγώνες άλλες με λιγότερους ) και τις 5 κέρδισα και τις 3 το έχασα για 1-2 ματς που τέλειωσαν 0-0 ή 1-0...

post-88990-0-58274500-1463877936_thumb.jpg

post-88990-0-08858600-1463877948_thumb.jpg

post-88990-0-94440900-1463877957_thumb.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ινδία: Έπαιξε τη γυναίκα του στο στοίχημα και... την έχασε

Όταν ξέμεινε από χρήματα δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή για να συνεχίσει να ποντάρει στο πρωτάθλημα κρίκετ

Ούτε τη γυναίκα του δεν υπολόγισε ένας Ινδός μπροστά στο πάθος του για τον τζόγο και το στοίχημα.

Ο Ραβιντέρ Σινγκ είχε χάσει όλα τα χρήματά του στο στοίχημα για το κρίκετ. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε από το να συνεχίσει να παίζει βάζοντας αυτή τη φορά ενέχυρο τη... γυναίκα του!

Όμως για άλλη μια φορά δεν στάθηκε τυχερός με αποτέλεσμα τελικά να χάσει τη γυναίκα του.

Η ίδια η σύζυγος του Σινγκ έμαθε για το στοίχημα μόνο όταν στο μαγαζί που διατηρεί έφτασαν οι «συμπαίχτες» του συζύγου της και άρχισαν να την παρενοχλούν καθώς πλέον τους... ανήκε.

Η γυναίκα δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια και ειδοποίησε την αστυνομία η οποία πλέον αναζητά τον Σινγκ προκειμένου εκείνος να δώσει απαντήσεις για την περίεργη υπόθεση.

Ο γάμος τους πάντως από την αρχή ήταν επεισοδιακός καθώς ακόμα και την πρώτη νύχτα το 2011 ο Σινγκ ζήτησε από τη σύζυγό του να του παραδώσει όλα της τα χρυσαφικά. Ήταν πολύ αργότερα που η σύντροφός του έμαθε για το πάθος του για τον τζόγο χωρίς να μπορει να κάνει τίποτα για να τον σταματήσει.

sport-fm

Δημοσ.

2448. Σουηδία - Ουαλία: Καταρχάς τις δύο ομάδες τις δούμε σε λίγες ημέρες στα γήπεδα της Γαλλίας και έχουν παίκτες προσωπικότητας, όπως τον Ιμπραϊμοβιτς από την μία πλευρά και τον Μπέιλ από την άλλη. Από ένα τέρμα το έχουν αμφότερες και το goal/goal πληρώνει 1,82 στον ΟΠΑΠ και 1,90 στην Vistabet.

2906. Σλοβενία - Τουρκία: Αμφίρροπη αναμέτρηση, με την Τουρκία να είναι η ομάδα που προκρίθηκε στα τελικά του Euro. Με το γκολ πάντως δεν έχει πολύ καλή σχέση τελευταία και δεν θα θελήσει σε πρώτη φάση να χάσει. Με ρίσκο στην ισοπαλία του 2,95 από τον ΟΠΑΠ και 3,30 στην Interwetten.

2911. Κρουζέιρο - Σάο Πάολο: Πάμε και στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας, όπου πάντα η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο. Ειδικά για την Σάο Πάολο, που μακριά από το γήπεδο της χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της. Το ματς είναι ντέρμπι, αλλά ο άσος έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα. Ο άσος στο 2,25 από τον ΟΠΑΠ και 2,35 στην Sportingbet.

bet-on-arme.com

Δημοσ.

Εχω σταματησει να παιζω σοβαρα απο το 2012, αλλα σημερα επιασα το Χ-1 του πρωτου αγωνα,στον κλοπαπ. Σε ποιον ξενο,αξιοπιστο μπουκ παιζετε,πως εχουν εχελιχθει τα πραγματα γατι εχω χασει πληρως επαφη εδω και 4 χρονια? :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...