Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αχαχαχα ναι συμφωνω, εγω τον ολυμπιακο φοβομουνα, 1,70 ανοιξε τι 1,35 ειδα να παιζεται σμρ, τι γινεται λεω; :o

αλλα λειπει λενε ενα καρο κοσμος διαβασα απ τους κροατες, οποτε δεν πιστευω να την κανει, μπαγερν μπορει, why not;

θα μπει με το μαχαιρι στα δοντια λενε οι αλλοι βεβαια για να την παρει την αρσεναλ, το θελει πολυ κλπ κλπ,

το γνωστο "μπλα μπλα μπλα" που λεγαμε, για να δουμε

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου πολύ ανούσια αγωνιστική αυτό το διήμερο στο σεντόνι. Αλλα θα δω τα ματς με ευχαρίστηση. Αύριο θαρρώ είναι καλύτερα τα πράγματα στοιχηματικά.

Δημοσ.

Επίσης η μάζα θέλει μικρές αποδόσεις 1,50-1,70. Λέει ένα παλικάρι παραπάνω ότι έπαιζε δυάδες Χ, και μετά δυάδες φαβορί (1,70). Βέβαια τις δεύτερες δυάδες τις θεωρούσε περισσότερο σίγουρες. Πως γίνεται αυτό; Όταν οι πιθανότητες και στις δύο περιπτώσεις είναι 1/9; Γίνεται γιατί το μάτι του μέσου παίχτη έχει συνηθίσει ότι οποιοδήποτε σημείο κάτω του 2,00 είναι σίγουρο.

Αν διαβάσεις πιο προσεκτικά θα δεις ότι τα πονταρίσματα σε 2αδες του 1.70 είναι υπό σκέψη. Συνεχίζω κανονικά να ποντάρω σε δυάδες Χ. Από αυτά που γράφεις πάντως έχω την εντύπωση ότι διαβάζεις και Billara. ;)

• Like 2
Δημοσ.

Αν διαβάσεις πιο προσεκτικά θα δεις ότι τα πονταρίσματα σε 2αδες του 1.70 είναι υπό σκέψη. Συνεχίζω κανονικά να ποντάρω σε δυάδες Χ. Από αυτά που γράφεις πάντως έχω την εντύπωση ότι διαβάζεις και Billara. ;)

Ναι, είναι ένας από τους ανθρώπους που ξέρουν το άθλημα πολύ καλά. Πάρα πολύ καλά. 

Δημοσ.

Όντως δυνατός παίκτης. Πρόπερσι τον ανακάλυψα και με έστειλε δύο δυνατά ταμεία, Πέρυσι τον ακολούθησα πιστά και μπήκε μέσα. :P  Φέτος που δεν τον ακολουθώ τα πάει εξαιρετικά. :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Όντως δυνατός παίκτης. Πρόπερσι τον ανακάλυψα και με έστειλε δύο δυνατά ταμεία, Πέρυσι τον ακολούθησα πιστά και μπήκε μέσα. :P  Φέτος που δεν τον ακολουθώ τα πάει εξαιρετικά. :lol:

Εγώ δεν ακολουθώ ποτέ τιπστερς, με ενδιαφέρει να ξέρουν το στοίχημα. Σημεία βρίσκω και μόνος μου  :P. Βέβαια παλιότερα και εγώ έψαχνα να βρω τι να παίξω από τιπστερς... αλλά πλέον μπα. Ανοίγω τα μάτια μου και αξιολογώ  :rolleyes:

Μόνο που παίζει οπαπ είναι χαμένος από χέρι...παρά το ότι έκανε 4/4 σήμερα αν είδα καλά. Επίσης αύριο θα μιλάνε όλοι για τα ταμεία που πήγαν μιας και βγήκαν τα φαβορί όλα. Ε, το σκ θα κρυφτούν πάλι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο atp masters που γινεται στο Παρισι ειχα βρει αρχες της εβδομαδος νικητης ο τζοκοβιτς στο 1.75 και αξιζε να το στοιχηματισει κανεις.

Για σαβ/κο το πρωτο που ειδα ειναι το ματς Παναιτωλικος - Γιαννινα δυο ομαδες με τις χειροτερες αμυνες στο πρωταθλημα ...ειδικα ο παναιτωλικος εχει 7 στα 7 goal ...οποτε το 2.10 goal goal  το θεωρω τεραστια ευκαιρια...οποτε θα το παιξω και ας χασω.

Μου αρεσει παρα πολυ ο ασος της Σασουολο εναντιον της Καρπι.....αητητη εντος εδρας η Σασουολο εντος εδρας χωρις νικη η καρπι εκτος εδρας.Γνωριζω οτι αλλαξε προπονητη η Καρπι αλλα πιστευω οτι την ηττα δεν θα τη γλιτωσει.Στο 1.77 ο ασσος εγω θα το παιξω ασιατικο -1  στο 2.30

Απο την Ισπανια εχω παρακολουθησει πολλα ματς και η ομαδα που μου εχει κανει τρομερη εντυπωση ειναι η Θελτα και εντος και εκτος εδρας.Στο ματς εναντιον της Βαλενθια ο ασσος ανοιξε στο 2.25 τωρα βρισκεται στο 1.75.Ασσος για εμενα καθαρα και ενας λογος παραπανω ειναι οτι η Βαλενθια ειχε c.l. μεσοβδομαδα.

Στην Αγγλια η Μπορνμουθ εντος εδρας παιζει με την Νιουκαστλ οπου ειναι η χειροτερη ομαδα εκτος εδρας εχοντας δεχτει 13 γκολ και εχει σκοραρει ενα μολις οποτε το 1 dnb θα το τιμησω....επισης η τσελσι ειναι σε μεγαλη κριση οποτε το 1χ της Στοουκ στο 1.90 μου αρεσει.

Και στην Ολλανδια η Φεγενορντ ειναι πολυ δυνατη εντος εδρας και απεναντι στον Αγιαξ (τον νικησε πριν λιγες μερες στο κυπελο με 1-0)  θα παιξω 1dnb στο 1.70 .

Τα παραπανω ματς τα παιζω μονα και οχι δυαδα-τριαδες ή παρολι γιατι μπαλα ειναι και δεν υπαρχει σιγουρο στο στοιχημα.

Επεξ/σία από gate6
  • Like 1
Δημοσ.

Μόνο που παίζει οπαπ είναι χαμένος από χέρι...παρά το ότι έκανε 4/4 σήμερα αν είδα καλά. Επίσης αύριο θα μιλάνε όλοι για τα ταμεία που πήγαν μιας και βγήκαν τα φαβορί όλα. Ε, το σκ θα κρυφτούν πάλι. 

Λέει ότι οι αποδόσεις είναι από τον οπαπ. Δε σημαίνει απαραίτητα ότι παίζει εκεί. Κι εγώ κατά βάση αποδόσεις οπαπ κοιτάζω αλλά εννοείται πως δεν παίζω εκεί.

Δημοσ.

Δύσκολο το πρόγραμμα σήμερα, ιδαιτερα στην Βρετανία.

Χαρτς(2,00)-Γαλατά(1.83)-Χοφενχάιμ(2.10). Η πιο ζεστή επιλογή μου για σήμερα.

Ιστλει(3.20)-Μόρκαμ(2.50)-Τσέλτεναμ(2.70). Η Τσέλτεναμ έπεσε από το 3.00 στο 2.70. Η Ίστλει έπεσε από το 3.50 στο 3.20.

Πρέστον(3.60)-Μπέρνλι(2.87). Υψηλού ρίσκου.

Χετάφε(3.75)-Γκινγκάμπ(3.80). Υψηλού ρίσκου.

Δημοσ.

για το διπλο της ρεαλ χθες,και για το διπλο της βαλενθια με την γανδη στο τσου λου εχασα 2 καλες 3αδες που μου εδιναν 300 ευρα μαζι. Δεν με θελει καθολου...

Για την ιστορια ειχα παιξει διπλο φιορεντινα,ασο λυων,διπλο ρεαλ. Και στο αλλο κουπονι διπλο ζενιτ,over 4.5 bayern και διπλο βαλενθια.

Εφυγε ενα 50αρικο στο ετσι μαζι με κατι αλλα που επαιξα..

Δημοσ.

Στο atp masters που γινεται στο Παρισι ειχα βρει αρχες της εβδομαδος νικητης ο τζοκοβιτς στο 1.75 και αξιζε να το στοιχηματισει κανεις.

Για σαβ/κο το πρωτο που ειδα ειναι το ματς Παναιτωλικος - Γιαννινα δυο ομαδες με τις χειροτερες αμυνες στο πρωταθλημα ...ειδικα ο παναιτωλικος εχει 7 στα 7 goal ...οποτε το 2.10 goal goal  το θεωρω τεραστια ευκαιρια...οποτε θα το παιξω και ας χασω.

Μου αρεσει παρα πολυ ο ασος της Σασουολο εναντιον της Καρπι.....αητητη εντος εδρας η Σασουολο εντος εδρας χωρις νικη η καρπι εκτος εδρας.Γνωριζω οτι αλλαξε προπονητη η Καρπι αλλα πιστευω οτι την ηττα δεν θα τη γλιτωσει.Στο 1.77 ο ασσος εγω θα το παιξω ασιατικο -1  στο 2.30

Απο την Ισπανια εχω παρακολουθησει πολλα ματς και η ομαδα που μου εχει κανει τρομερη εντυπωση ειναι η Θελτα και εντος και εκτος εδρας.Στο ματς εναντιον της Βαλενθια ο ασσος ανοιξε στο 2.25 τωρα βρισκεται στο 1.75.Ασσος για εμενα καθαρα και ενας λογος παραπανω ειναι οτι η Βαλενθια ειχε c.l. μεσοβδομαδα.

Στην Αγγλια η Μπορνμουθ εντος εδρας παιζει με την Νιουκαστλ οπου ειναι η χειροτερη ομαδα εκτος εδρας εχοντας δεχτει 13 γκολ και εχει σκοραρει ενα μολις οποτε το 1 dnb θα το τιμησω....επισης η τσελσι ειναι σε μεγαλη κριση οποτε το 1χ της Στοουκ στο 1.90 μου αρεσει.

Και στην Ολλανδια η Φεγενορντ ειναι πολυ δυνατη εντος εδρας και απεναντι στον Αγιαξ (τον νικησε πριν λιγες μερες στο κυπελο με 1-0)  θα παιξω 1dnb στο 1.70 .

Τα παραπανω ματς τα παιζω μονα και οχι δυαδα-τριαδες ή παρολι γιατι μπαλα ειναι και δεν υπαρχει σιγουρο στο στοιχημα.

Πιασαμε τον τζοκοβιτς πιασαμε το goal goal πιασαμε την Σασουολο πιασαμε το 1χ της Στοουκ και

χασαμε Μπορνμουθ και Θελτα

Η Φεγενορντ και το ασιατικο της σασουολο βγηκαν ακυρα το στοιχηματα και μας επιστραφηκαν το πονταρισματα.

Υποθετικα παιζοντας 50 ευρω το καθε παιχνιδι ....στο τελος θα ειχαμε καθαρο κερδος 76 ευρω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σκέφτομαι να παίξω το Μπαγερν-οσφπ σκορ 5-0 ή 6-0 ή 7-0 !!! Δεν θα ήθελα να ρισκάρω με μεγαλύτερο σκορ. Τι λέτε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...