gate6 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 μονα πας φυλάκα με κακα ποσοστα, συστημα προτεινω εγω, και κανενα να μην κατσει το πετας, αμα δεν κατσει κανενα στα μονα, 0/5 π.χ. πες που δεν αποκλειεται και σιγουρα ειναι πολυ πιθανοτερο απο το 5/5, πας φυλακη εγω που καταγραφω τα στοιχηματα μου μετα απο 607 στοιχηματα στο oddsportal εχω roi 6% και εχουν υπαρξει μηνες με πολυ καλο κερδος αλλα και το αναποδο.....πριν τα μονα καμια τετραετια επαιζα παρολι δυο τρεις φορες κερδισα τετραψηφιο νουμερο ....αλλα δεν αξιζει γιατι το στοιχημα εχει κ ψυχολογια και αν περιμενεις στην τετραετια να εχεις καποιο κερδος σε εχει παρει απο κατω.
mr.boor Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Διαφωνώ με τις απόψεις σας περί τι είναι σωστό να στοιχηματίσεις, αλλά συμφωνώ και σε κάποια σημεία. Καταρχήν όταν παίζεις στοίχημα ψάχνεις την λάθος απόδοση. Δηλαδή αν εσύ πιστεύεις ότι π.χ. Μπάγερν-Άρσεναλ ο άσσος πρέπει να είναι στο 1,60 και οι μπουκ στο δίνουν 1,40 τότε προφανώς δεν παίζεις. Αν στο δίνουν 1,65 τότε παίζεις γιατί στα μάτια σου έχει αξία το σημείο. Αν στο δίνουν 1,60 πάλι δεν παίζεις. Γιατί όταν λες ότι βάζεις στοίχημα πρέπει να διαφωνείς με τον μπουκ, αν εσύ λες άσπρο και ο μπουκ σου λέει άσπρο τότε τι θα στοιχηματίσεις; Αφού και οι δύο το ίδιο βλέπετε. Επίσης η μάζα θέλει μικρές αποδόσεις 1,50-1,70. Λέει ένα παλικάρι παραπάνω ότι έπαιζε δυάδες Χ, και μετά δυάδες φαβορί (1,70). Βέβαια τις δεύτερες δυάδες τις θεωρούσε περισσότερο σίγουρες. Πως γίνεται αυτό; Όταν οι πιθανότητες και στις δύο περιπτώσεις είναι 1/9; Γίνεται γιατί το μάτι του μέσου παίχτη έχει συνηθίσει ότι οποιοδήποτε σημείο κάτω του 2,00 είναι σίγουρο.Προφανώς τα μονά αποδεκτά είναι το καλύτερο παιχνίδι. Δεν υπάρχει αμφιβολία επί τούτου. Όποιος διαφωνεί με αυτό μπορούμε να το συζητήσουμε. Θα ήθελα να γράψω κάποια πράγματα ακόμα, αλλά δεν έχω πολύ χρόνο τώρα. Επίσης ένα ωραίο άρθρο έχει η Kingbet της Τρίτης στην σελίδα 7 νομίζω, που δείχνει τι κάνουν τα φαβορί στο τσαμπιονς λιγκ έχει ενδιαφέρον.
patrickdrd Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 αρχιζοντας αναποδα και χωρις να εχω διαβασει το αρθρο της kingbet πιστευω πως τα φαβορι του ch league επικρατουν κατα βαση κι οποιος (μεταξυ των οποιων κι εγω παλιοτερα...) εχει προσπαθησει να τα κοντραρει εχει φαει τα μουτρα του (ουτε τα χ δεν καθονται, παραδειγμα; ρεαλ - παρι χθες που ηταν για καραμπινατο χ2, παρε 1-0 και τεζα ο καμπουρης, ουτε γκολ-γκολ, φαντασου) δευτερον, σαφως τα μικροτερα σημεια εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες επαληθευσης, εγω π.χ. που ειμαι γκολτζης, σαφως και εχει περισσοτερες πιθανοτητες το γκολ-γκολ ή/και το οβερ απο το οβερ 3,5, εξου και το τελευταιο βεβαια πληρωνει αρκετα περισσοτερο, αλλα θα κατσει 1 στις 3 ή στις 4 φορες, ας ειναι ομαδες φουλ επιθετικες κλπ τελος, περναω τις προαλλες απο ενα πρακτορειο και μου δειχνει ο πρακτορας δελτιο τυπου που ειχε 3 παρολες 3 χηναρια, μεσα και στις 3 το αουγκσμπουργκ - μαϊντζ που εγινε 3-3 στο 90 φευγα πιασμενα και τα 3 δελτια με 10 ευρω εκαστο πηρε 9 κατοσταρικα
mr.boor Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ξεκινώντας και εγώ ανάποδα σου απαντώ. Μπες ξανά στο πρακτορείο και ρώτα τον πράκτορα πόσα τέτοια παρολί έχει παίξει ο τύπος από Σεπτέμβρη μέχρι τώρα; Δεν σου λέω να τον ρωτήσεις για πιο πριν. Βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι είναι χαμένος. Προφανώς όλα τα σημεία έχουν (1,2,Χ) έχουν 1/3 πιθανότητες επαλήθευσης, αν μετά μπουν τα δεδομένα (φόρμα,ειδήσεις κλπ) τότε ναι ίσως μπορούμε να συζητήσουμε αλλιώς. Αλλά πριν τα ματς έχουν όλα 1/3. Προφανώς τα οβερ, γκολ γκολ έχουν 1/2 δηλαδή 50% άρα μεγαλύτερη πιθανότητα. Και εδώ όμως έχει νόημα σε τι απόδοση τα παίζεις. Κάνε τον κόπο και διάβασε το άρθρο όταν βρεις χρόνο κάποια στιγμή και μετά συζητάμε ξανά τι κάνουν τα φαβορί στο τσαμπιονς λιγκ.
gate6 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 εγω ρε παιδια παιζω στοιχημα με νεα για καθε ομαδα παραδειγμα διαβαζω οτι η ομαδα π.χ. στο κυπελο Σερβιας η φιλοξενουμενη θα κατεβει στο κυπελο με πολλες απουσιες βασικων παιχτων γιατι θελει να ασχοληθει στο πρωταθλημα.Μετα κοιταω τις αποδοσεις αν το βρω πανω απο 2 αποδοση θα το παιξω αν οχι δε πειραζει παμε στο επομενο. Y.γ. Τα χρηματα τελειωνουν ....τα ματς ποτε. 1
patrickdrd Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ξεκινώντας και εγώ ανάποδα σου απαντώ. Μπες ξανά στο πρακτορείο και ρώτα τον πράκτορα πόσα τέτοια παρολί έχει παίξει ο τύπος από Σεπτέμβρη μέχρι τώρα; Δεν σου λέω να τον ρωτήσεις για πιο πριν. Βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι είναι χαμένος. Προφανώς όλα τα σημεία έχουν (1,2,Χ) έχουν 1/3 πιθανότητες επαλήθευσης, αν μετά μπουν τα δεδομένα (φόρμα,ειδήσεις κλπ) τότε ναι ίσως μπορούμε να συζητήσουμε αλλιώς. Αλλά πριν τα ματς έχουν όλα 1/3. Προφανώς τα οβερ, γκολ γκολ έχουν 1/2 δηλαδή 50% άρα μεγαλύτερη πιθανότητα. Και εδώ όμως έχει νόημα σε τι απόδοση τα παίζεις. Κάνε τον κόπο και διάβασε το άρθρο όταν βρεις χρόνο κάποια στιγμή και μετά συζητάμε ξανά τι κάνουν τα φαβορί στο τσαμπιονς λιγκ. που να το βρω μωρε το αρθρο; βγαλτο ενα screenshot και ποσταρε το αμα θες/δεν βαριεσαι, δεν αγοραζω kingbet, matchmoney εχω ετησια online συνδρομη επειδη τους πηρα τα σωβρακα περσυ στο φαντασυ της πρεμιερ, αλλα κι απο αυτη εχω απογοητευτει, το τι κουβαδες στελνουν τον κοσμο δεν περιγραφεται, στην τυχη να τα παιζαν πιο πολλα θα πιαναν πραγματικα, στο 1ο σκελος εννοειται, συμφωνω in other news, παμε ρε μπαοκαρα γαμα τους, ριχτε -25 ποντους σαρατοφ ελεγε ο ενας, αντερ μπαοκαρα ο αλλος, καλα που το φραξε ο οπαπακας και γλιτωσαμε και θα ρθει ανετο 2πλο 12,25 αποδοση στην 365, παμε μπαοκαρααααααααα
mr.boor Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Αν περάσεις από κάποιο πρακτορείο βρε συ. Αλλιώς το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι θα στο στείλω σε πμ. Επίσης όσο αναφορά την εφημερίδα, είναι κάποιοι που απλά λένε προτάσεις επίτηδες χαζές. Αλλά αυτό γίνεται περισσότερο στα site που έχουν και κάποιο κέρδος. Μην ξεχνάς όμως αυτοί που κάνουν αναλυσεις αγώνων δεν γνωρίζουν κάτι παραπάνω, τα νέα των ομάδων κοιτάνε την φόρμα την βαθμολογία και λένε τι πιστεύουν για το σημείο. Απλά εσυ πρέπει να αξιολογήσεις το ματς με βάση την δική σου εκτίμηση για να καταλήξεις σε σημείο. 1
patrickdrd Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 ναι, αυτο ακριβως, το τι μπουρδες γραφουν για να αιτιολογησουν ενα σημειο δεν περιγραφεται πραγματικα, ειναι καλυτερη ομαδα ξερω γω κι οτι μλκια τους κατεβει στο κεφαλι, τι λες ρε μεγαλε; αμφιβαλω αν βλεπουν ματς, τα περισσοτερα επιχειρηματα ειναι γτπ καβαλα πραγματικα οντως, διαβαζεις ξερω γω 100 σελιδες που εχουν φτασει τωρα αυτες οι φυλλαδες και ψαχνεις με το τουφεκι να βρεις ενα σημειο να σε πειθει να το παιξεις, αλλα δεν... καλυτερα γκολακια μωρε, μπαινουν, πληρωνομαστε, το κλεινουμε, τελος 1
mr.boor Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Συμφωνώ ο καθένας παίζει ότι κερδίζει αλλά να μην τον κλέβουν στην απόδοση είναι το σημαντικό. Επίσης μεγάλο πράγμα να μπορείς να δεις αγώνες πολλών ομάδων. Οι περισσότεροι παίζουν ομάδες μικρών κατηγοριών και δεν ξέρουν καν τι χρώμα φανέλες φοράνε. Ασε που όσοι παίζουν μικρές Αγγλίας δεν ξξέρουν καν που βρίσκεται στο χάρτη η ομάδα. 1
patrickdrd Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 ναι και παιζουν μπομπες και ξεσκιζονται στον κουβα και μετα κλεβουν τις καβες και λενε ουφ, ξεσκιστηκαμε στα ταμεια παλι αυτο το μηνα, δεν πιστευουμε να συνεχιστει το σερι και μπλα μπλα μπλα, οτι ναναι, σιγα μην τα παιζουν ρε αυτα που προτεινουν, αμα ηταν ετσι δεν θα ηταν "δημοσιογραφοι", αλλα στις μπαχαμες κλπ, anyway, την ματιασαμε την μπαοκαρα και νομισε οτι το ματς διαρκει ενα ημιχρονο μονο και δεν μπηκε καν στο β εμενα μ αρεσε το μυθικο γκολ-γκολ που το προτειναν δυο φορες μαλιστα στο psv - βολφσμπουργκ και δεν επιασαν ουτε ενα, μπουχαχα βλακες ασχετοι, χαχχαχα, στο 1ο βεβαια ματς εχασε πεναλτυ η psv στο τελος, αλλα δεν τους εφτανε ενας κουβας, θελαν και 2ο οκ, εχασε ανετα η μπαοκαρα, τα κονομησε ο κοσμος, γαμιεσαι βλακα οπαπ που φραζεις τα παιχνιδια καριολη @!@!$!@#%!#%#@!$@!#$!
mr.boor Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες ανθρώπων που προτείνουν. Εγω ξερω 2-3 που είναι καλοί, δηλαδή ξέρουν πως παίζεται το στοίχημα άσχετα με το αν κερδίζουν ή χάνουν, εμένα με απασχολεί να ξέρουν το άθλημα. Επίσης υπάρχουν και τύποι που κάνουν αυτό που λες χάνουν αντερα, δίνουν μετά ένα παρολι με 3-4 φαβορακια και απόδοση 3 και πανηγυρίζουν λες και έπιασαν τζόκερ. Εγω παίζω τις μπόμπες όπως τις λες...αλλά όχι έτσι στα τυφλά βλεπω σημείο του 5 και το παίζω. Πρέπει να υπάρχει μια βάση να Στηρίζεται κάπου η επιλογή. Αυτό δεν σημαίνει ότι απορίπτω τα φαβορί. Για παράδειγμα αν χτες μου έδιναν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1.75-1.85 θα το έπαιζα με κλειστά μάτια αλλά στο 1.50 ξέρω ότι με κλέβουν. 1
patrickdrd Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 ναι κι αυτο το τελευταιο ειναι μεγαλη αληθεια, αλλα ξερεις τι γινεται; σου λεει ο μπουκ τι θα παιξει ο κοσμος; τα φαβορακια δεν θα παιξει; ενα αλλο παραδειγμα που διαβαζα εγω ηταν το προηγουμενο σαββατο στην αγγλια γουεστ χαμ - τσελση που εδινε καθαρο φαβορι την δευτερη και σε ρωταω: αξιζε να δινεται τοσο φαβορι οταν σερνεται και δεν στριβει με τιποτα; αλλα σου λεει ο μπουκης ο κοσμος το φαβορι θα παιξει οποτε δωστο χαμηλα ωστε και να μην χασω πολλα αν κερδισει και αστους να πανε κουβα
mr.boor Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μα αυτό γίνεται πάντα η μάζα δημιουργεί τις αποδόσεις. Ο μπουκ αυτό θέλει να παίζονται τα φαβορι. Δεν τον νοιαζει να βγουν όλα. Ξερεις γιατι; Γιατι την επόμενη μέρα θα πάρει πίσω τα διπλά. Χτες επιβεβαιώθηκαν όλα τα φαβορί νομίζω, κοίτα να δεις σφαγή που θα γίνει σήμερα και μετά θα τους φταίει η πουτάνα Μπάγερν που πούλησε το παιχνίδι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις