cosmos000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μάλιστα κατάλαβα τι λες Εδώ πασχίζουμε να μας κάτσουν τα 2,10 και τα 2,20!!!τα τεσσάρια και τα 3άρια καλά θα ήταν !!!
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μάλιστα κατάλαβα τι λες Εδώ πασχίζουμε να μας κάτσουν τα 2,10 και τα 2,20!!!τα τεσσάρια και τα 3άρια καλά θα ήταν !!! Όχι δεν είναι έτσι όπως μπορείς να βρεις ματς του 2.10 μπορείς να βρεις και του 3.3 και θα σου πω γιατί. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις. Ο ψαγμένος παίχτης, δηλ. ο έμπειρος καταλαβαίνει τι πονηριά πάει να κάνει ο μπουκ. Η οποία ποια είναι? Ξέρει ότι σε ένα παιχνίδι η φιλοξενούμενος είναι σε φόρμα και η γηπεδούχος έχει απουσίες, αλλά τι κάνει? Αφού παίζει εκτός μεγαλώνει ο δείκτης δυσκολιας και βάζει υψηλή απόδοση στ 2πλό. Γιατί? Γιατί σου λέει ο παίχτης. Αααααα 4,20 στο 2πλο απόδοση ενώ ο άσσος είναι στο 2.10. Άρα λέει ο ανυποψίαστος φαβορί είναι ο άσσος. Κάτι το οποίο είναι λάθος.
panos2171 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Πρόπερσι ξεκίνησα τα συστήματα με τις μεγάλες αποδόσεις. Δηλαδή 3-4-5 με αποδόσεις άνω του 4.00. Έπιασα ελάχιστα δελτία που μου δώσαν καλά λεφτά. 5αδα δεν έπιασα ποτέ, μόνο τετράδα. Πέρυσι ακολούθησα την ίδια τακτική αλλά δεν. Το να πιάσεις το λιγότερο 3 ματς με τέτοια απόδοση είναι πολύ δύσκολο. Σαφώς αν γίνει το μπαμ κάνεις πάρτυ αλλά το θέμα είναι πότε θα γίνει. Εν τέλη δε μου κατσε. Φέτος κάθισα και σκέφτηκα να ασχοληθώ με τα χινάρια. Καθόμουν και έβλεπα περσινά αποτελέσματα όπου στο σετ αποδόσεων ΟΠΑΠ 2.30-3.10-2.80 (βάλτε συν πλην 0.30) τα περισσότερα ήρθαν Χ ιδίως σε πρωταθλήματα Αγγλίας και 2η Γαλλίας και Ιταλίας. Οπότε είπα να ξεκινήσω έτσι. Διαβάζοντας δεξιά και αριστερά απόψεις και προγνωστικά βλέπω ότι μέχρι στιγμής πήγε καλά το πράγμα.Φυσικά και δεν πιάνω σερί στοιχήματα, παίζω 2αδες με 5€ και απόδοση πάνω κάτω στο 9.00. Δηλαδή έχω την ''άνεση'' να παίξω 8 στοιχήματα και να τα χάσω, αν πιάσω το 9ο παίρνω τα λεφτά πίσω, οπότε τι είχαμε τι χάσαμε. Αν έχω όμως 2 επιτυχίες στις 9 δηλαδή 45+45=90€ τότε βάζω στην τσέπη 45€. Πλέον αρχίζω να σκέφτομαι και την επιλογή των φαβορί (όχι σιγουράκια, στανταράκια που λένε κάποιοι). Δηλαδή δύο ματς του 1.7 που βγάζουν 2,89 με 20€ αποφέρουν κέρδος 2,89*20=57,8-20=37,8€ που δεν είναι καθόλου άσχημα. Αλλά εδώ θέλει δυνατή τσέπη οπότε προς το παρόν δεν το εφαρμόζω. Εδώ το θετικό είναι η μεγάλη πιθανότητα νίκης το αρνητικό όμως τα μεγάλα ποσά πονταρίσματος. Σε σερί ήττες όπως είπα πρέπει η τσέπη να είναι δυνατή. Όσον αφορά τα μονά το χα δοκιμάσει και αυτό στο παρελθόν. Έβρισκα αποδόσεις 2-2.5 και πόνταρα. Και εδώ όμως οι σερί ήττες δημιουργούν πρόβλημα. Δηλαδή ας πούμε με ποντάρισμα των 10€ πέρνεις 20 άρα κερδος 10€. Στις 3 συνεχόμενες ήττες χάνεις 30€, θές 3 σερί νίκες μόνο για να καλύψεις τη χασούρα, από την 4η κερδίζεις. Πόσο έυκολο είναι όμως κάποιος να έχει σερί νίκες; Οπότε και αυτή την τακτική την άφησα στην άκρη. Γενικά κατά τα δικά μου δεδομενα με τον τρόπο που παίζω νομίζω ότι είμαι στη μέση λύση, δηλαδή ούτε μεγάλα πονταρίσμα με συνδυασμό το μεγάλο εύρος ήττας. Τώρα πάμε στο μεγάλο αγκάθι, δηλαδή την επιλογή των αγώνων. Όπως είπα διασταυρώνω, δεν ανοίγω 2-3 blogs και παίζω ότι θεωρούν αυτοί σωστό. Βλέπω στατιστικά όπου χρήστες ψηφίζουν τι αποτέλεσμα μπορεί να έρθει. Το agones.gr είναι μια πολύ καλή σελίδα. Όταν βλέπεις 150 άτομα να ψηφίζουν Χ και τον ΟΠΑΠ να το έχει στο 2.80-2.90 όπως και να το κάνεις βρωμάει. Και επειδή αναφέρθηκα στον ΟΠΑΠ από εκεί βλέπω μόνο αποδόσεις. Ποτέ μα ποτέ ποντάρισμα εκεί, μόνο στις ιντερνετικές. 1
tsakonas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Να γραφετε μαγκες κανα ματσακι οτι εχετε...να ριχνουμε κανα ταληρο
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Κανα δυο πρωταθλήματα έχει σήμερα και αύριο και κύπελα. Κλάιν μάιν. Τρία ματσάκια μόνο για σήμερα σε σύστημα 2-3 με πολύ λίγα χρήματα εννοείται. Μεσοβδόμαδα πρωταθλήματα καθώς και κύπελα παραδοσιακά έρχονται εκπλήξεις και κατ επέκταση παίζουμε μεγάλες αποδόσεις. Ανζέ 2(3.00) - Χαλ 1 (2.80) - Μπολόνια 1 (5.50)
cosmos000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 όπως το πες ..κλάιν μαιν σημερα...και εγώ έτσι για το χαβαλε έπαιξα Οστάνδη - Λόκερεν - Τουρ
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 όπως το πες ..κλάιν μαιν σημερα...και εγώ έτσι για το χαβαλε έπαιξα Οστάνδη - Λόκερεν - Τουρ Την Λόκερεν την σκέφτηκα, αλλά τελικά την άφησα. Δεν μπορώ ν κοντράρω την Γάνδη.
cosmos000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Την Λόκερεν την σκέφτηκα, αλλά τελικά την άφησα. Δεν μπορώ ν κοντράρω την Γάνδη. εμ δεν το λεγες πιο πριν!!! εντάξει τα ειχα παίξει μονά...κερδος είχα... 1
arsenal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Κανένα συνδρομητικό για στοίχημα που να αξίζει υπάρχει;
mr.boor Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Τι να το κάνεις το συνδρομητικό... Εδώ τσάμπα πράγμα. Παίξε under 201,50 το Σικάγο-Πίστονς και οβερ 202,50 το Σαν Αντόνιο-Μπρούκιν. Αγώνες ΝΒΑ βραδινοί.
panos2171 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Κανένα συνδρομητικό για στοίχημα που να αξίζει υπάρχει; Δε νομίζω...
BlueBlood7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 'Ενα σύστημα και μια 3δούλα από Αγγλία. τα γράφω ξερά, χωρίς ανάλυση λόγω έλλειψης χρόνου. Φούλαμ (3.50) - Μάνσφιλντ (2.70) - Τζίλιγχαμ (3.50) Νοτς Κάουντι (3.00) - Χαλ (2.15) - Μίλγουολ over (1.95)
patrickdrd Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 μονα πας φυλάκα με κακα ποσοστα, συστημα προτεινω εγω, και κανενα να μην κατσει το πετας, αμα δεν κατσει κανενα στα μονα, 0/5 π.χ. πες που δεν αποκλειεται και σιγουρα ειναι πολυ πιθανοτερο απο το 5/5, πας φυλακη
Προτεινόμενες αναρτήσεις