Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προγνωστικά είναι το θέμα....όχι αποτελέσματα...

από πριν να τα λέτε ρε μάγκες... :)  

καλοφάγωτα τα κερδη!!

Να ζητήσω συγνώμη. Είμαι 1 εβδομάδας μέλος και το θέμα τώρα το είδα. Από αύριο θα είμαι σωστός  :)

Δημοσ.

Να ζητήσω συγνώμη. Είμαι 1 εβδομάδας μέλος και το θέμα τώρα το είδα. Από αύριο θα είμαι σωστός  :)

Να είσαι σωστός και στα προγνωστικά παρακαλούμε!!! μπας και πάμε κανα ταμείο!!!

• Like 2
Δημοσ.

Μερικά παιχνιδάκια για σήμερα!

Στην Αγγλία Στο ντέρμπι του Μάντσεστερ βλέπω over 2.5/over 3.5. Πολλά γκολ βάζουν φέτος οι 2 ομάδες στα παιχνίδια τους, αλλά και γενικά και αρκετά γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Αντίστοιχα βλέπω over 2.5 στο Λέβερμπουλ-Σαουθάμπτον 2.00 για τον ίδιο λόγο.

Βλέπω να κερδίζει η Τότεναμ που σε γενικές γραμμές είναι καλή και η Μπόρνμουθ δείχνει λίγα πράγματα. Ταυτόχρονα βλέπω και αρκετά γκολ. Ειδικό στοίχημα Τότεναμ 2 κ' over 2.5  με απόδοση 3.5

Πάμε Ιταλία με over 2.5 στο Μίλαν-Σασουόλο 2.00. Εδώ πολλά ακούγονται και για 2πλό για να φάνε τον κόουτς της Μίλαν.

Φορμαρισμένο η Νάπολι με Ιγκουαίν και Ινσίνιε να κάνουν όργια. Αν και μικρή απόδοση Νάπολι 2 1.83.

Γκολ βάζουν και οι Φιορεντίνα, Ρόμα, οπότε εδώ πάμε Φιορεντίνα-Ρόμα G/G 1.66

Πάμε Γερμανία που έστριψε για τα καλά η Γκλάντμπαχ με παραδοσιασκά δυνατή έδρα. Γκλάντμπαχ 1 2.15.

Σούπερλ Λίγκ βλέπω τον ΠΑΣ να κερδίζει. Παίζει πλήρης σε αντίθεση με τον Αστέρα Τρ. που έχει 2 σημαντικές απουσίες (Μάσα, Γκοιάν) και έχει και κούραση από το ματς της Πέμπτης. Βλέπω και το over, αλλά λέω να προτιμήσω τον άσσο. ΠΑΣ 1 2.15.

Στην Ισπανία σε καλή κατάσταση η Οβιέδο που σκοράρει με άνεση. Οβιέδο 2 2.87.

Τελικες επιλογές

Τότεναμ 2 κ' over - Οβιέδο - Γκλάντμπαχ 1 σε σύστημα 2-3.

Λίβερπουλ over 2.5 - ΠΑΣ 1 - Μίλαν over 2.5

Μάντσεστερ over 2.5 - Νάπολι 2 - Φιορεντίνα G/G

ΥΓ1: Οι αποδόσεις είναι από την bet365.

• Like 1
Δημοσ.

Παίζετε περισσότερο τριάδες ή άλλα συστήματα ή μονά ή παρολί??

Εγώ αρκετό καιρό παίζω τριαδες ή τετράδες σύστημα....και γενικά πάνω κάτω στα λεφτά μου είμαι...ελάχιστο κέρδος..

Τωρα τελευταία όμως σκέφτομαι να αρχίσω και τα μονά...για πείτε καμιά γνώμη..

Εννοείται ότι αν τα πιάνω όλα συμφερει το παρολι...αλλά λέμε σε περίπτωση να χουμε λιγότερες χασούρες...παίζω βέβαια πάντα σημεία απο 2 + πάνω..

.image.jpg

π.χ χτες έπιασα αυτό σε trixie   εδωσε αποδοση 9,80      σε παρολί θα έδινε 18 περίπου και μονά πάλι αρκετά...σε περίπτωση σπασίματος όμως...έχανα τα λεφτά του κεφαλαίου απ το παρολί...μόνο στα μονά θα εβγαινα κερδισμένος..

πρεπει να βρούμε κάτι καλό...για να μην έχουμε χασούρα στο τέλος!!

Δημοσ.

Με το 80% του μπάτζετ που διαθέτω παίζω μονά, το πολύ δυάδες (συνολική απόδοση 2.00) και με τα υπόλοιπα κανα συστηματάκι 3/4 για τα "έξτρα". Φροντίζω όμως να χω καλύψει ενδεχόμενη χασούρα του συστήματος απ το βασικό ποντάρισμα

• Like 1
Δημοσ.

Να παίζεται 2άδες και σύστημα 2-3 (trixie) και λίγες φορές 3αδες. 3άδες π.χ. έπαιξα χτες γιατί είτε δεν έβρισκα μεγαλύτερα σημεία, είτε γενικά δεν είχε καλά σημεία.

Στο trixie η απόδοση μεγάη ήταν μόνο μία. Κανονικά θα τις βάζεις όλες ή τουλάχιστον 2 και την 3η ας είναι και κοντά στο 2.20-2.30. Τώρα είσαι λάθος γιατί αν πίάσεις μόνο μια 2άδα θα πάρεις ψίχουλα.

Δημοσ.

Οι εμπειροι παικτες παντως ολοι συμφωνουν οτι για να εχεις κερδος παιζεις μονα ή 2αδες...και εγω παρολι παιζω συνηθως και με λιγα παω για πολλα..

Αν ειχα υπομονη και εκανα ενα κεφαλαιο μικρο π.χ 400-500 ευρω νομιζω θα τα επαιζα σε μονα δυαδες π.χ θα πονταρα ανετα 40-50 ευρα ανα ματς ετσι.

Δημοσ.

Δεν πήγες κι άσχημα στην  εκτίμηση πάντως

Δεν μετάνιωσα καθόλου για τις επιλογές. Ειδικά για την ρημάδα την Οβιέδο. Προηγήθηκε αλλά.... Βάζει πολλα γκολ, αλλά και τρώει πολλά και αυτό εκτός έδρας το πληρώνεις.

Οι εμπειροι παικτες παντως ολοι συμφωνουν οτι για να εχεις κερδος παιζεις μονα ή 2αδες...και εγω παρολι παιζω συνηθως και με λιγα παω για πολλα..

Αν ειχα υπομονη και εκανα ενα κεφαλαιο μικρο π.χ 400-500 ευρω νομιζω θα τα επαιζα σε μονα δυαδες π.χ θα πονταρα ανετα 40-50 ευρα ανα ματς ετσι.

Τα μονά είναι γι αυτούε που έχουν φράγκα. 2δούλες παιδιά.

Δημοσ.

Να παίζεται 2άδες και σύστημα 2-3 (trixie) και λίγες φορές 3αδες. 3άδες π.χ. έπαιξα χτες γιατί είτε δεν έβρισκα μεγαλύτερα σημεία, είτε γενικά δεν είχε καλά σημεία.

Στο trixie η απόδοση μεγάη ήταν μόνο μία. Κανονικά θα τις βάζεις όλες ή τουλάχιστον 2 και την 3η ας είναι και κοντά στο 2.20-2.30. Τώρα είσαι λάθος γιατί αν πίάσεις μόνο μια 2άδα θα πάρεις ψίχουλα.

Τί εννοείς με αυτό δεν το κατάλαβα...δλδ πώς θα το έπαιζες πιο σωστά το παράδειγμα που έδωσα?

Δημοσ.

Τί εννοείς με αυτό δεν το κατάλαβα...δλδ πώς θα το έπαιζες πιο σωστά το παράδειγμα που έδωσα?

Σε σύστημα βάζεις μεγάλες αποδόσεις. Όπως αυτή της Βέροιας. Από τις τρεις τουλάχιστον οι 2 να είναι μεγάλες αποδόσεις. Π.χ. Έβαλα Έβερτον για νίκη κ οβερ ταυτόχρονα που έδινε 3.60 και την Οβιέδο που έδινε 4.00. Έβαλα και την Γκλάντμπαχ(2.15) για να κλείσω την 3αδα. Είχα πολύ δυνατή την Γερμανίδα. Μεγάλη απόδοση είναι και κοντά στο 3.00. Ένα ακόμα παράδειγμα με αποδόσεις είναι 2.80 - 3.20 - 2.70, αλλά όχι παρακάτω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...