Στεφανος123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μην ρωτάτε πως μου ήρθε επιφοίτηση Σε καλη μερια Και κατι τετοιες στιγμες λες "γτ δν εβαλα παραπανω ο μ@λ@κ@ς?" 1
Masma Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Έβαλα και το G/G του ολυμπιακού και πήγα καλό ταμείο! Ευχαριστώ bro Μπραβο σου και καλα κερδη να εχεις ακι στο μελλον. Aσε τι επαθα εγω. Εβαλα αυτα τα τρια over που εγραψα ,τη zenit απο ημιχρονο . Το Porto -Chelsea χ ημιχρονο . Και εχασα ενα ματς τη ρομα που πηγα και την επαιξα x ημιχρονο. Και θα επαιρνα 165€ περιπου. Παλι καλα εκανα ενα Fun bet oλυμπιακο 2 και μπατε -ρομα over και επαιξα 4 € και πηρα 92,49€. Υ.Γ. Για δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια απο το κινητο?
SOADNICK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αν και δεν ειναι προγνωστικο, ειχε φαση που επιασα το "στοιχημα" σε 2'. Απο skype chat με φιλο μου που δεν μπορουσε να δει τον αγωνα. EDIT: Τους το αδειασα το μαγαζι Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2015 από SOADNICK
kanesaxo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 παίδες μια ερώτηση επειδή είμαι ψιλοάσχετος. Θελω να ποντάρω σε έναν anytime scorer σε ένα παιχνίδι. Εάν αυτός ΔΕΝ παίξει καθολου απ'την αρχή του παιχνιδιού, χάνω το ποντάρισμα; ή γυρνάει πίσω σαν μονάδα κερδισμένη;
drake. Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Στοιχήματα για τον σκόρερ οποιουδήποτε ( ANY ) τέρματος είναι άκυρα ( VOID ) αν ο ποδοσφαιριστής που έχει επιλεγεί δεν πήρε μέρος στον αγώνα. http://www.opapsports.com/rules_scoreprotou_gr.htm Επιστροφή χρημάτων αν δεν παίξει καθόλου
kanesaxo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ. Προφανώς το ίδιο ισχύει και για την επιλογη 1ου σκορερ? Εαν δε παιξει καθόλου, τα χρηματα επιστρεφονται, σωστά?
Zus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Αν και δεν ειναι προγνωστικο, ειχε φαση που επιασα το "στοιχημα" σε 2'. 2015-09-29 23_55_10.png Απο skype chat με φιλο μου που δεν μπορουσε να δει τον αγωνα. EDIT: Τους το αδειασα το μαγαζι Έπαιξα σύστημα 3-4-5 Διπλό τη Βαλένθια, όβερ της Μπάρτσα, Χ τον Μουρίνιο, άσο τη Γιούβε και άσο τη Μανου. Αντί για 100, πήρα 17, επειδή ο βλακομουρίνιο δεν μπορεί να πάρει ούτε ένα Χ εκτός... 2
censOred Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μην ρωτάτε πως μου ήρθε επιφοίτηση Από καθαρή περιέργεια. Όταν έχεις παίξει τον Ολυμπιακό διπλό με 10 ευρώ. Το μεγαλύτερο ποσό που θα παίξεις σε στοίχημα είναι πόσα?50 ευρώ?
SPANK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Από καθαρή περιέργεια. Όταν έχεις παίξει τον Ολυμπιακό διπλό με 10 ευρώ. Το μεγαλύτερο ποσό που θα παίξεις σε στοίχημα είναι πόσα?50 ευρώ? Τι ενοείς δεν σε κατάλαβα ? Στοίχημα παίζω πολύ σπάνια τώρα ειχα να παίξω κανα 6μηνο αλλα γενικα αν παίξω κατι θα παίξω πχ 3 ομάδες στον οπάπ με αποδόσεις 2.00 2.20 με 10 euro και αν κάτσει έχει καλώς , δεν ειμαι τακτικός παίκτης τώρα δηλαδή μπορεί να παίξω παλι μετα απο κανα χρόνο 1
drake. Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ. Προφανώς το ίδιο ισχύει και για την επιλογη 1ου σκορερ? Εαν δε παιξει καθόλου, τα χρηματα επιστρεφονται, σωστά? Αν δεν αγωνιστεί καθόλου παίρνεις πίσω το ποντάρισμα αν τελικά παίξει ως αλλαγή και είχε μπει goal προτού γίνει αλλαγή παίρνεις πίσω το ποντάρισμα τα λέει όλα στο link που έβαλα
kanesaxo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ευχαριστώ πολύ συνφορουμίτη. Επαιξα χθες ενα στοιχημα για πλακα με ενα φιλο, κερδίσαμε 36ε και ειπαμε πως αν κερδίσουμε θα τα χωσουμε σε 1ο γκολ ρομπερτ μακ και οτι γίνει... :) 1
censOred Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Τρελα ρε φιλεεεεεε Οχι απλο γκολ αλλα ΓΚΟΛΑΡΑ!!
gamanos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ευχαριστώ πολύ συνφορουμίτη. Επαιξα χθες ενα στοιχημα για πλακα με ενα φιλο, κερδίσαμε 36ε και ειπαμε πως αν κερδίσουμε θα τα χωσουμε σε 1ο γκολ ρομπερτ μακ και οτι γίνει... :) stoix1.jpg Σε καλή μεριά ! Έριξα και εγώ 10 E στον Μακ για anytime scorer και άλλα 5 στον Πέλκα. Οπότε Go Pelkas, GO!
harisv Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ευχαριστώ πολύ συνφορουμίτη. Επαιξα χθες ενα στοιχημα για πλακα με ενα φιλο, κερδίσαμε 36ε και ειπαμε πως αν κερδίσουμε θα τα χωσουμε σε 1ο γκολ ρομπερτ μακ και οτι γίνει... :) stoix1.jpg Το επαιξες τελικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις