Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γαμω τη γκαντεμια μου δηλαδη το εκαναν με τριποντο 71-76 καπακι 74-76 μετα 74-78 76-78 78-78 και στο τελος στη ρουλετα μας το καρφωσαν :devil:

• Like 1
  • Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπενίτες και Τσόρι για 1ο γκολ σε απόδοση 6 και 5 αντίστοιχα...

Μπενίτες και Τσόρι για 1ο γκολ σε απόδοση 6 και 5 αντίστοιχα...

0-1 ο Ντοσεβί, ευτυχώς μα ευτυχώς που δεν πρόλαβα να το παίξω :P Πήγα πρώτα σε 365 να το βρω και δεν το είχε, και μέχρι να μπω στοιχιμαν μπήκε το γκολ.. :D

Δημοσ.

4-1 τελικό σκορ Παρί, 3 γκολ ο Ιμπραχίμ, αλλά άλλος μου γιάλισε το μάτι.. Έτυχε να δω το τελευταίο ημίωρο περίπου του παιχνιδιού, τι παιχτούρα αυτός ο Παστόρε ρε παιδιά; Έβγαζε κάτι πάσες.. Μοίραζε το παιχνίδι από 'δω και από 'κει άνετα, λες και έπαιζε μόνος του.. Μορφή απλά!

Να κάνουμε και λίγο πλάκα:

Αν θυμάμαι καλά παλιά ακούστηκε και κάτι για Ολυμπιακό και Παστόρε; ή κάνω λάθος; Τόσα ονόματα ακούσαμε, αυτός θα έλειπε;

Δημοσ.

μάγκες αν είσαι κάτω των 21 και έχεις δώσει ψεύτικη ημερομηνία σε στοιχηματική, γίνεται να κάνεις ανάληψη χρημάτων?

Δημοσ.

Καλησπερα, γνωριζει κανεις καποιο site τυπου livescore που να μου δειχνει ποσα κορνερ εχουν πραγματοποιηθει ηδη ή ακομη και live να μην ειναι να μπορω να μπω μετα απο 1 ημερα και να τα δω. Τρεχοντα (live) μπορω και βλεπω μονο της bet365 απλα θελω να μαθω εαν υπαρχει καποιο αλλο site.

Δημοσ.

Καλησπερα, γνωριζει κανεις καποιο site τυπου livescore που να μου δειχνει ποσα κορνερ εχουν πραγματοποιηθει ηδη ή ακομη και live να μην ειναι να μπορω να μπω μετα απο 1 ημερα και να τα δω. Τρεχοντα (live) μπορω και βλεπω μονο της bet365 απλα θελω να μαθω εαν υπαρχει καποιο αλλο site.

το καλυτερο για κορνερ http://simplesoccerstats.com/consoles/corners.php (οχι λαιβ)

• Like 1
Δημοσ.

Η 365 δίνει δωρεάν 25 ευρώ στο live στο παιχνίδι της Μπάρτσας, έχω στο νου μου να παίξω το +2 της Μπαρτσελόνας για κάλυψη(1.04 απόδοση) και στο live τώρα δεν ξέρω, τι λέτε για το -1 σε απόδοση 2.87; Και ας το χάσω θα τα πάρω πίσω τα πονταρίσματα μου.

Δημοσ.

Παιδια,υπαρχει καμια εταιρια που να μπορω να παιξω ποιο θα ειναι το ζευγαρι του τελικου κυπελλου Ελλαδας?

Δημοσ.

Παιδια,υπαρχει καμια εταιρια που να μπορω να παιξω ποιο θα ειναι το ζευγαρι του τελικου κυπελλου Ελλαδας?

προφανως οχι αφου ολα εχουν κριθει κατα 95%. υποψιαζομαι οτι θες να παιξεις οσφπ - ηρακλης, οποτε το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να παιξεις προκριση ηρακλη @ 4,35 (στοιχιμαν)

Δημοσ.

Η 365 δίνει δωρεάν 25 ευρώ στο live στο παιχνίδι της Μπάρτσας, έχω στο νου μου να παίξω το +2 της Μπαρτσελόνας για κάλυψη(1.04 απόδοση) και στο live τώρα δεν ξέρω, τι λέτε για το -1 σε απόδοση 2.87; Και ας το χάσω θα τα πάρω πίσω τα πονταρίσματα μου.

Θα παίξω στο live τελικά Καβάνι για anytime..  :rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...