Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιρουρα για καποιον που δεν ξερει πως παιζετε το παιχνιδι ολα αυτα φαινονται ραντομιες,οι ανθρωποι κατα κορον δυσκολευομαστε να βρουμε τις αξιες στην καθημερινοτητα μας.To ιδιο κανουμε και οταν παιζουμε ενα παιχνιδι,σκεφτομαστε μεσα σε ενα κουτι και ειναι πολυ δυσκολο απο κει μεσα να "σπασουμε" τις συνηθιες και να βρουμε νεους δρομους σκεψεις.Κατι σαν στερεοτυπα,θεωρια του φαινεσθε κτλ.Δεν θελω να κρινω κανεναν αλλα πιο πανω καποιος με χαρακτηρισε κακο παικτη μονο και μονο επειδη κανω συντακτικα λαθη η δεν βαζω τονους,ενας αστυνομικος θεωρει "παρανομο" καποιον που φοραει παλια ρουχα και καλο πολιτη καποιον με κουστουμι.

Αυτα ολα δεν ειναι ασχετα,εχουν να κανουν με την θεωρια του παιχνιδιων,την παγκοσμια στρατηγικη και ανθρωποι που σκεπτοντε εξω απο το κουτι "εκμεταλευοντε" τους υπολοιπους σε ολους τους τομεις,βλεπε μαρκετινκ,πολιτικη,τζογος...

Θελει λιγη προσπαθεια να ξεκινησουμε να αμφισβητησουμε ολα αυτα που μεχρι σημερα στην εξισωση της ζωης ειχαμε σαν σταθερες,βλεπε thororem bayes/the monty hall problem και σκοτωσε την συνηθεια.

Ας δουμε λοιπον γιατι ο παικτης επαιξε Μπαγιερν διπλο.

Λοιπον το διπλο δινει 29 και το Χ δινει 11,πρεπει ο παικτης να καταλαβε τι διαολο σημαινει αυτο.Ο μπουκ τα βαζει αυτα οχι τυχαια,29 στο διπλο σημαινει 1/29=0,034χ100=3,44%   Ο μπουκερ πιστευει λοιπον πως αυτο το παιχνιδι θα ερχετε διπλο 3,44 φορες καθε 100 παιχνιδια,αν ο παικτης πιστευει πως ο πουκερ κανει καθος και το ματς αυτο μπορει να κατσει διπλο 7% τοτε πρεπει να το παιξει,γιατι ειναι κερδοφορα μακροπροθεσμα,αυτο λεγεται πονταρισμα αξιας.

• Like 5
  • Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ άρα κάνεις αυτό που σε ρώτησα παραπάνω ε; Εντοπίζεις και παίζεις αυτά που θεωρείς λάθη των book. Καλή επιτυχία και πάλι από μένα

Δημοσ.

Σιρουρα για καποιον που δεν ξερει πως παιζετε το παιχνιδι ολα αυτα φαινονται ραντομιες,οι ανθρωποι κατα κορον δυσκολευομαστε να βρουμε τις αξιες στην καθημερινοτητα μας.To ιδιο κανουμε και οταν παιζουμε ενα παιχνιδι,σκεφτομαστε μεσα σε ενα κουτι και ειναι πολυ δυσκολο απο κει μεσα να "σπασουμε" τις συνηθιες και να βρουμε νεους δρομους σκεψεις.Κατι σαν στερεοτυπα,θεωρια του φαινεσθε κτλ.Δεν θελω να κρινω κανεναν αλλα πιο πανω καποιος με χαρακτηρισε κακο παικτη μονο και μονο επειδη κανω συντακτικα λαθη η δεν βαζω τονους,ενας αστυνομικος θεωρει "παρανομο" καποιον που φοραει παλια ρουχα και καλο πολιτη καποιον με κουστουμι.

Αυτα ολα δεν ειναι ασχετα,εχουν να κανουν με την θεωρια του παιχνιδιων,την παγκοσμια στρατηγικη και ανθρωποι που σκεπτοντε εξω απο το κουτι "εκμεταλευοντε" τους υπολοιπους σε ολους τους τομεις,βλεπε μαρκετινκ,πολιτικη,τζογος...

Θελει λιγη προσπαθεια να ξεκινησουμε να αμφισβητησουμε ολα αυτα που μεχρι σημερα στην εξισωση της ζωης ειχαμε σαν σταθερες,βλεπε thororem bayes/the monty hall problem και σκοτωσε την συνηθεια.

Ας δουμε λοιπον γιατι ο παικτης επαιξε Μπαγιερν διπλο.

Λοιπον το διπλο δινει 29 και το Χ δινει 11,πρεπει ο παικτης να καταλαβε τι διαολο σημαινει αυτο.Ο μπουκ τα βαζει αυτα οχι τυχαια,29 στο διπλο σημαινει 1/29=0,034χ100=3,44%   Ο μπουκερ πιστευει λοιπον πως αυτο το παιχνιδι θα ερχετε διπλο 3,44 φορες καθε 100 παιχνιδια,αν ο παικτης πιστευει πως ο πουκερ κανει καθος και το ματς αυτο μπορει να κατσει διπλο 7% τοτε πρεπει να το παιξει,γιατι ειναι κερδοφορα μακροπροθεσμα,αυτο λεγεται πονταρισμα αξιας.

Μακροπρόθεσμα υποθέτω εννοείς μετά από 2-3 χρόνια γιατί όσες φορές και να παίξεις φέτος διπλό την Bayern σε αυτήν την απόδοση θα βγεις χαμένος. Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί είναι ομαδικό το άθλημα και όχι ατομικό. ΠΧ περισσότερες πιθανότητες έχεις να πας κόντρα τον Ναδάλ στο τένις παρά την bayern.

Ερώτηση: αφού ψάχνεις το "λάθος" του μπουκ όπως λες, πως ανέχεσαι το ~10% της γκανιότας? Δεν θα έπρεπε να παίζεις σε περισσότερες εταιρίες?

Δημοσ.

Zio10 Ναι μαν αυτο κανω,για να κανεις κατι πιο προχωρημενο πρεπει να αφιερωσεις πολλες ωρες,να παιζεις συγκεκριμενα πρωταθληματα και να εχεις καλο ρολλ γιατι μαλλον θα παιζεις λιγα ματς ανα μηνα.

Τριανταφυλλος,οταν λεμε "μακροπροθεσμα" δεν εννοουμε την διασταση του χρονου,ο παρανομαστης ειναι η επαναληψη και οχι ο χρονος.Απο κει και περα η διακυμανση δεν εχει να κανει αν ειναι ατομικο αθλημα η οχι αλλα απο το edge που εχεις,

Η γκανιοτα ειναι μεγαλη αλλα πολλα ρουμς ειναι μπαναρισμενα στην Ελλαδα και δεν με ενδιαφερει ουτε να κανω τσιτ ουτε να ασχοληθω με proxi etc..

Σημερα πιασαμε μονο το Bournemouth-Blackburn Rovers X 4.00

• Like 1
Δημοσ.

Η επανάληψη όμως που λες εσύ μπορεί να είναι του σε 2 χρόνια. Γνώμη μου ότι ο τρόπος που παίζεις είναι λάθος γιατί δεν εμπλέκεις στο παιχνίδι ποδοσφαιρικά κριτήρια. Μία μίξη σαφώς και θα ήταν προτιμότερη κατ'εμέ.

• Like 1
Δημοσ.

Zio10 Ναι μαν αυτο κανω,για να κανεις κατι πιο προχωρημενο πρεπει να αφιερωσεις πολλες ωρες,να παιζεις συγκεκριμενα πρωταθληματα και να εχεις καλο ρολλ γιατι μαλλον θα παιζεις λιγα ματς ανα μηνα.

Και τι σε κάνει να πιστεύεις οτι ο book κάνει τόσα πολλά λάθη κάθε μέρα;

Η μεγάλη γκανιότα που έχουν τους προστατεύει απο τα λάθη..Στη χειρότερη γι'αυτούς να δώσουν ένα σημείο χωρίς κέρδος.

Αν κυνηγάς αποδόσεις είναι άλλο θέμα,αλλά οι λάθος αποδόσεις δεν κρατάν πάνω απο 5 -10 λεπτά..

Κατα τη γνώμη μου χάνεις το χρόνο σου..

Επίσης πιστεύω οτι προβλέψεις στο στοίχημα με ποδοσφαιρικά κριτήρια δεν έχουν νόημα.

Το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα είναι θέμα τύχης.

Η ικανότητα των ομάδων καθορίζει την πιθανότητα ενός σημείου.πχ η ρεάλ έχει 70% να κερδίσει.. και 30% να μην κερδίσει ένα ματς..Αυτό είναι η ικανότητα..Το πότε θα βγει το 70 και πότε το 30,όμως δεν προβλέπεται με καμία μέθοδο..Είναι θέμα τύχης.

Σαν το κέρμα κορώνα γράμματα..στις 1000 θα είναι σχεδόν 50/50...Αλλά δεν υπάρχει τρόπος να ξέρεις πότε θα έρθει τι...

Δημοσ.

Παιδια θα κανω ενα διαλειμμα μερικες μερες γιατι δεν εχω χρονο και συνεχιζουμε πολυ συντομα.

Τριανταφυλλε,σου ειπα πως π παρανομαστης δεν ειναι ο χρονος και εσυ παλι για χρονια μου λες :P

John,η λαθος αποδοσεις δεν κρατανε για δεκα λεπτα μονο,ο μπουκ κανει τις περισσοτερες φορες λαθος εσκεμμενα- ας μιλησουμε γιαυτο αλλη φορα- και το παραδειγμα με το κερμα το εχεις καταλαβει λαθος,καλυτερα η αμαθεια παρα η ημιμαθεια παντως.

Cu soon..

Δημοσ.

John,η λαθος αποδοσεις δεν κρατανε για δεκα λεπτα μονο,ο μπουκ κανει τις περισσοτερες φορες λαθος εσκεμμενα- ας μιλησουμε γιαυτο αλλη φορα- και το παραδειγμα με το κερμα το εχεις καταλαβει λαθος,καλυτερα η αμαθεια παρα η ημιμαθεια παντως.

Cu soon..

Περιμένω να μου πεις που κάνω λάθος.Το ξαναδιαβάζω και δε βρίσκω κάτι!

Δεν είναι ωραίο να με λες ημιμαθή και να φεύγεις... :whistle:

Δημοσ.

Τωρα μου θύμισε το θεμα ενα τυπο που ηξερα πριν 6-7 χρονια ο οποιος δηλωνε οτι ζει απο το στοίχημα(μπορει και να το εκανε οντως δεν ξερω). Μου ελεγε λοιπον αυτος οτι εκανε arbitrage στις τιμες των book, σωστα line buying, 1/100 του bankroll του σε καθε bet κτλπ κατι τετοια θυμαμαι. 

Μου εκανε εντυπωση γιατι φαινοταν να ηξερε αρκετα πραγματα καμια σχεση δηλαδη με τον average τυπο που παιζει και σιγουρα ειχε αρκετο χρημα αλλα εγω να πω την αληθεια δεν τον πιστευα και ιδιαιτερα η τουλαχιστον εβλεπα την επιτυχια του να ειναι λογο short term τυχης. Μετα το γυρισε και σε trading μετοχων,ποκερ και αλλα τετοια, ειχε και blog θυμαμαι που τα εγραφε ολα αυτα, δεν ξερω αν το εχει ακομα(αν δεν ειναι στη φυλακη για τίποτα χρεη. :P)

Εγω ειμαι εντελως ασχετος με το στοιχημα αλλα θα παρακολουθω το topic γιατι μου αρεσουν κατι τετοια.. :P

Δημοσ.

Προφανώς ο φίλος σου θα έπαιζε στην betfair που είναι ανταλλακτήριο και ναι μπορούσε με σωστό σύστημα να βγάζει αρκετά λεφτά. Αλλα πλέον δεν είναι διαθέσιμη στην ελλάδα

Δημοσ.

Αν έπαιζε arbitrage θα συνδύαζε πολλές εταιρείες (με πολλά λεφτά) για να βγάλει ένα μικρό (αλλά σίγουρο) κέρδος. Δηλαδή έπαιζε έτσι τα ποσά στο κάθε σημείο (σε διαφορετική εταιρεία το κάθε σημείο και με διαφορετικό ποσό) ώστε ό,τι και να ερχόταν να είχε κέρδος. Αυτό ήταν εφικτό να το κάνεις πιο παλιά αν είχες το κεφάλαιο, τώρα που πολλές εταιρείες δεν παίζουν στην Ελλάδα πρακτικά δεν γίνεται

Δημοσ.

Εκανε και αυτο σιγουρα, 6-7 χρονια πριν μιλαμε, παντως ειχε account σε ολες τις εταιρείες και σιγουρα betfair, εκει νομιζω εκανε και τα πρωτα βηματα στο trading. 

Εγω το μονο που εκανα ηταν να παιζω για λογαριασμο φιλων στη betfair βγαζοντας καμια φορα και λιγο κερδος γιατι τους εδινα αποδοσεις ΟΠΑΠ.. Καλες και ωραιες εποχες για online τζογο παντως..  :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...