Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ατρομητος οβερ απο που προκυπτει πες του;

αρης ειναι αμπαλεο, με καψε την προηγουμενη βδομαδα με την κερκυρα που τον περιμενα στο οβερ (οβερομαδα η κερκυρα εντος), το φαγε αρχες δευτερου κ τελειωσε ετσι,

αντερ 1,5 πες του το παιζουν στο.. betblog :lol:

Χαχα! Το ξερω οτι δεν υπαρχει λογικη.Αλλα υπηρχε λογικη στο ΠΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-4? :devil:Μου ειχε δωσει και το Μαλαγα Ρεαλ under 3.5, που ηρθε 0-1. :lol:

Επειδη μου φαινοταν εξωφρενικα,λεω πλακα μου κανει το παλιοσκυλο και τα επαιζα παρολι με 5 ευρακια.Μου ειχε δωσει και το διπλο της Grimsby προχτες αποδοση 5.00 αλλα επειδη δεν το πιστευα,το επαιξα ολο 5 ευρω.Και για του λογου το αληθες:

Εγω για να ειμαι σιγουρος ειχα παιξει την Grimsby X2 και οταν ειδα την μπομπα εφριξα.:devil: Αλλα ,ενταξει δεν ειναι ο αλανθαστος,ουτε οι καλυτεροι δεν ειναι.Επειδη μεχρι αυριο δεν θα εχω χρονο για προσωπικη αναλυση,απλα καταθετω την εμπειρια μου.Εννοειται οτι θα βαλω λιγα λεφτα,ετσι για την πλακα,εξαλλου το κυπελο δεν ειναι θεσμος για να παιξει κανεις σοβαρα.

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σωστος ο παικτης :)

Grimsby ηταν καλο σημειο, το χα σταμπαρει κι εγω

κι ομως θα διαφωνησω με το τελευταιο σου, κυπελλο ειναι θεσμος για γκολ,

η χαρα των οβερακηδων σου λεω :)

εχει site αυτος ο αγγλος να ριχνουμε κανα ματι;

αυτον που σου δωσα για nba τον ειδες;

Δημοσ.

Οχι δεν εχει site.Τριγυρνα εδω και εκει στα φορα και που και που γραφει μια γνωμη.Τον ειχα γνωρισει στην Σκυρο το 1998 και απο τοτε εχουμε αλληλογραφια με email για στοιχημα.

Δημοσ.

δεν ρωταει αυτο βρε,

οβερ 2, 2.5 λεει ο φιλος ή αλλιως οβερ 2.25 που σημαινει οτι το στοιχημα σου μοιραζεται το μισο παει στο οβερ 2 κ το αλλο μισο στο οβερ 2.5,

δλδ αν βαλεις 10 ευρω εχουμε τα παρακατω ενδεχομενα:

1) αν μπουν 0 ή 1 γκολ, εισαι -10

2) αν μπουν 2 γκολ, τα 5 τα παιρνεις πισω (απο το οβερ 2), τα αλλα 5 τα χανεις (απο το οβερ 2.5),

αρα εισαι -5

3) αν μπουν 3 γκολ κερδιζεις κ τα δυο στοιχηματα στην αποδοση που γραφει,

π.χ. 10 επι 2,10 = +11 ευρω κερδος καθαρο

Δημοσ.

σωστος ο παικτης :)

Grimsby ηταν καλο σημειο, το χα σταμπαρει κι εγω

κι ομως θα διαφωνησω με το τελευταιο σου, κυπελλο ειναι θεσμος για γκολ,

η χαρα των οβερακηδων σου λεω :)

εχει site αυτος ο αγγλος να ριχνουμε κανα ματι;

αυτον που σου δωσα για nba τον ειδες;

Κατ'αρχας ευχαριστω για το οβερακι που μου εδωσες την σεβιλλη.

Δεν πηγαμε σχετικα καλα χτες μας πεταξε η Ρομα στο G/G.

Σημερα δεν θα παιξω τπτ.

Θα κρατησω λεφτα για το ΣΟΥ-ΚΟΥ.

Εαν βλεπω κατι ειναι το Οβερ του Ατρομητου με τον Αρη γιατι πιστευω οτι ειναι ωρα να φερουν και κανενα ματς οβερ αυτες η ομαδες.Under την Ναπολι με την τσεζενα,και εκπληξη Χ2 την αλμπαθετε.

Δημοσ.

σωστος, κι εγω το πληρωθηκα τελικα το οβερ της σεβιλλης,

το βαλα ξανα με το οβερ της λυον ;)

τα δυο πρωτα σημεια τα δωσε κ ο αγγλος του benign :P

εγω βλεπω κ οβερ το μπιλμπαο σημερα, οποτε μ'αυτα τα δυο βγαζουμε μεροκαματο,

το μπιλμπαο για μενα ειναι το πρωτο, ψαχνω για δευτερο :P

Δημοσ.

Για σημερα εγω θα παιξω μονα : Napoli-Cesena under 2.5/Atromitos-Aris over 2.5

απιθανο οβερ εβγαλες στο 90 σε ματς κυπελλου που ακολουθουσε παρατα :mrgreen:

καλα, αμα βγαλεις κ ναπολι αντερ με 0-1 απο το 21 εισαι θεος :whistle:

Δημοσ.

Παρολιγο και θα το επιανα και το δευτερο!Ετσι κι αλλιως εχω κερδος γιατι το over του Ατρομητου ηταν στα 2,30.:devil:

http://www.sport-fm.gr/article/527122 (Δραματική πρόκριση για Νάπολι)

Μέσα στην έδρα τους οι «παρτενοπέι» αναγκάστηκαν να κυνηγούν στο σκορ, αφού η Τσεζένα προηγήθηκε με γκολ του Ποπέσκου στο 20’ και στη συνέχεια προσπάθησε να κρατηθεί στο ματς με μαζική άμυνα. Τελικά ένα τέρμα του Πάντεφ –που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους- τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη, διαμόρφωσε το 2-1 που έδωσε την πρόκριση στους "8" στην ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι.
:unsure:
Δημοσ.

τι να πιασεις ρε, το στησαν τα παιδια μια ανατροπουλα να βγαλουν κανα φραγκακι,

γινεται ανατροπη με αντερ; :P

Δημοσ.

Πατρικ δες εδω,αξιζει !

Η κωλοφαρδια στο μεγαλειο της,η Ναπολι εβαλε δυο τυχερα γκολ με το τελευταιο πλεον αμφισβητησιμο,ο διαιτητης καθυστερει και μετα απο λιγα δευτερολεπτα το επικυρωνει.

Αυτα να βλεπουν οι νεωτεροι συναδελφοι παικτες για να διαπιστωσουν οι αποδοσεις δεν ειναι ιερος νομος και οτι στην πραγματικοτητα τα ''σωστα'' αποτελεσματα πολλες φορες βγαινουν με πολυ δυσκολια και οι πραγματικες διαφορες μεταξυ των ομαδων δεν ειναι τοσο χαωδεις.Οποτε αλλη φορα αν καποιος newbie στο στοιχημα θελει να παιξει εναν ασσο του 1,30 - 1,60 ας το σκεφτει ξανα. :devil:

http://www.youtube.com/watch?v=JOxRFJ-XZYk

Δημοσ.

Λοιπον κανω μια προταση για την επομενη εβδομαδα.Να δινει ο καθενας μας απο την Παρασκευη μια προβλεψη μονο,με αποδοση πανω απο 2.00,μεχρι το αργοτερο το μεσημερι στις 4.00 του Σαββατου οποτε θα ληγει το χρονικο περιθωριο.Οι αγωνες που θα προτεινονται θα ειναι μεχρι και την Κυριακη ακομη.

Ετσι μπορει ολο το φορουμ να ωφελειται και να παιζουμε ενα συστηματακι φτηνο με 3-4-5 ας πουμε,που ειναι και πιο ασφαλες.Οποιος θελει απο την επομενη Παρασκευη ας δινει ενα.Να δουμε πως θα παει.

Αν εχει ανταποκριση μπορει να το κανουν ο Luci η ο Snoob sticky νημα ξεχωριστο και να ειναι η στοιχηματικη προπαθεια του insomnia για το Σαββατοκυριακο.Αφενος θα εχει πλακα ,αφετερου δεν μπορει με τοσους καλους παικτες εδω θα εχουμε πιθανοτητες καλων επιτυχιων.:-D

Αλλα να γραφετε και ενα μικρο αιτιολογικο σχολιο δυο-τρεις γραμμες, για να μπορει να επιλεξει ενα μελος που θελει να παιξει,προιον αγωνα απο τους προτεινομενους θα προτιμησει.

Θυμιζω τι ειχαμε πει ,εγω θα πω την δικη μου προβλεψη Σαββατο πρωι.Προσπαθηστε να μελετησετε καλα και να δωσετε μια ισχυρη προβλεψη γιατι για να ειναι προσοδοφορο ενα συστημα θελει σχετικα μεγαλες αποδοσεις,αλλα δεν θελουμε κατι τρελλο με αποδοση 5 που να ειναι δυσκολο να βγει.Κατι αναμεσα σε 2,00 με 3,20 λογικα,απο καλο ασσο εδρας η καλο διπλο,η Χ . Αντε να μας δω ποσο καλοι ειμαστε στο insomnia. :lol:

Δημοσ.

καλα, ριξε για την ωρα οβερ το πορτογαλικο κ βλεπουμε για σ/κ

Πολυ καλη προταση φαιινεται αλλα δισταζω γιατι οι Πορτογαλοι σκοραρουν κατα τυχη.:devil: Thanks ,παντως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...