Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπως ειπα οταν ξεκινησα το θρεντ θα ειμαι καλο παιδι :D

Σημερα πηγαμε καλα,η Lokomotiv αν καθοταν θα ηταν υπεροχα.Θα ποσταρω αυριο τα επομενα ματσακια τα λεμε..

Στα εξηγω ωραια?

Δημοσ.

χαχαχαχα μάθε μπαλλλλίτσα!!!

δε παρακολουθώ το τοπικ, αλλά στο τσουλού σήμερα έπεσες διάνα. Καλά, έδινε 8 το διπλό της μονακο; μωρέ μπράβο...κάποιοι πρέπει να κονόμησαν.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα,πρωινος παλι wtf?

Το ρολλ μας ειναι 474.4ε οποτε συνεχιζω με 04 την μοναδα και μετα το σημερινο γιουροπα ελπιζω να κανουμε ενα shot παλι στα 05.

Σημερα ριχνω τα παρακατω!

Moenchengladbach-Sevilla 1 2.31

Sp. Lisbon-Wolfsburg X 3.51

Besiktas-Liverpool 2 2.51

Inter-Celtic 2 6.03 αυτο ειναι οριακο αλλα αν δουλεψει 17% ειμαι b/e

Napoli-Trabzonspor X 5.02

Everton-Young Boys X 4.00

Zenit-PSV Eindhoven 1 1.84

Ντιμπει ρε,ντιμπει εδω και τωρα.....

Δημοσ.

Καλημερα,εχτες πιασαμε Wolfsburg στο 3,51 και Zenit στο 1,84 τα υπολοιπα κουβα.Ρολλ 468,1!

Σημερα θα παιξουμε τα παρακατω!

Falkirk-Rangers 1 3.82

Bayern Munich-FC Koln X 11.05

Bayern Munich-FC Koln 2 29.14

Και λεω..."λες"?

Δημοσ.

To γεγονος πως δεν καταλαβαινεις τι κανω δεν σημαινει πως κανω οτι να ναι ρε φιλε,και στην τελικη ακομα και ετσι τι σημασια εχει,τα δικα σου λεφτα παιζω?Οταν ο μπουκερ δνει 29 αποδοση στο διπλο της Κολν ο παικτης ειναι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ να το παιξει αν πιστευει πως η Κολν θα κανει παραπανω απο 4 διπλα καθε 100 ματς,και στο κατω κατω της γραφης ποσο θλιβερο ειναι να φτιαχνετε νεους λογαριασμους για να κανετε heating?Φιλικα...

1583te0.jpg

Δημοσ.

To γεγονος πως δεν καταλαβαινεις τι κανω δεν σημαινει πως κανω οτι να ναι ρε φιλε,και στην τελικη ακομα και ετσι τι σημασια εχει,τα δικα σου λεφτα παιζω?Οταν ο μπουκερ δνει 29 αποδοση στο διπλο της Κολν ο παικτης ειναι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ να το παιξει αν πιστευει πως η Κολν θα κανει παραπανω απο 4 διπλα καθε 100 ματς,και στο κατω κατω της γραφης ποσο θλιβερο ειναι να φτιαχνετε νεους λογαριασμους για να κανετε heating?Φιλικα...

1583te0.jpg

Μα παίζεις ότι να ναι! Ούτε μαθηματικά ούτε στατιστική δεν χρησιμοποιείς... Απλώς παίζεις όλες τις μεγάλες αποδόσεις, παραβλέποντας όλους τους άλλους παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου.
Δημοσ.

βάση ποιας λογικής περιμένεις η Κολωνία να κάνει ένα από τα 4 διπλά σήμερα με αντίπαλο τη μπαγερν που μοιράζει τάλιρα?

Δημοσ.

ρε μαγκες μην κανουμε τις ιδιες συζητησεις...

κανει εναν συγκεκριμενο υπολογισμο και παιζει καποιες συγκεκριμενες αποδοσεις.
δεν δινει προγνωστικα.

βαση ποιας λογικης εκανε διπλο η Μονακο στην Αρσεναλ?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν δινω προγνωστικα ρε παιδια,παλια δεν εβαζα τους αγωνες με κραζατε,τωρα τους βαζω παλι κραζετε...

Παιξε 1.3 την μπαγιερν εσυ και ασε με εμενα να πηγαινω κουβα :P

βάση ποιας λογικής περιμένεις η Κολωνία να κάνει ένα από τα 4 διπλά σήμερα με αντίπαλο τη μπαγερν που μοιράζει τάλιρα?

Τωρα καταλαβα τι εννοεις,οταν λεμε 4/100 διπλα εννοουμε με την μπαγιερν εκτος εδρας και οχι ραντομ με οποια να ναι.

• Like 1
Δημοσ.

Χτες πηραμε κουβα αλλα ηταν αναμενομενο,σημερα θα ριξω τα παρακατω.Peace...

Dortmund-Schalke 04 2 6.53

Hertha BSC-Augsburg 2 2.39

Benfica-Estoril X 6.03

Granada 74-FC Barcelona 1 17.08

Blackpool-Wigan 1 3.41

Bournemouth-Blackburn Rovers X 4.00

Charlton-Huddersfield Town X 3.31

Leeds-Watford 1 3.41

Δημοσ.

Δηλαδή φίλε μου ψάχνεις ας πούμε το "λάθος" του book; Διαλέγεις πχ 10 παιχνίδια, βλέπεις τις αποδόσεις και παίζεις αυτή που θεωρείς ότι δώσανε λάθος; Καλή επιτυχία!

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρότι έχω χρόνια να ασχοληθώ με το στοίχημα (από μια εποχή που κέρδισα απανωτά κάμποσες φορές συμπαθητικά ποσά, και διάφοροι φίλοι και "φίλοι" αντί να πουν μια καλημέρα μόλις με βλέπανε, μου πασάρανε το κουπόνι, οπότε σιχάθηκα και σταμάτησα μαχαίρι) νομίζω πως τόσο από αυτό, όσο και από το άλλο νήμα, που διακόπηκε άδοξα, λείπει το σκεπτικό:

Δηλαδή, εντάξει ο στόχος, γενικά, να πιάσουμε το μπουκ, αλλά απουσιάζει η ανάλυση του σκεπτικού. Πώς πάμε να το κάνουμε αυτό, τι προσέχουμε, τι αναζητάμε. Έτσι όπως είναι τώρα, βγαίνει πολύ η αίσθηση του σκέτου τζόγου, ενώ είμαι βέβαιος πως δεν είναι έτσι.

Έστω ως κουβέντα, δηλαδή, χωρίς συγκεκριμένα ματς ή έστω με 1-2 για παράδειγμα, κι ας μην είναι τα πιο καραμπινάτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...