Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια σημερα δεν θα παιξω γιατι εχω κατι δουλειες και θα ενημερωσω αυριο,γενικα να πω πως χτες πιασαμε το Χ της Universidade 3,26 και τον ασσο της CS Cartagines 1,73,ρολλ 453ε σι γιου.

Δημοσ.

Τρελό value bet o άσσος του Παναθηναϊκού με τον οσφπ. 2.95 και πιστευω, θα κάτσει κιολας. Ο ΠΑΟ φέτος στην λεωφόρο αητητος και ο γαβρος μετριότατος φέτος.

Σας το προτείνω, οχι γιατι υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό.

βρε σατανά

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα,σημερα συνεχιζουμε τα πονταρισματα με την αξια μοναδος 4ε,καλη μας τυχη!

Manchester City-FC Barcelona 1 3.75 Πιστευω πως η μπαρτσα πολυ ευκολα κανει διπλο στην Αγγλια και ειναι οριακο but w/e.Τα λεμε...

Δημοσ.

Έχεις φτιάξει κάποιον μαθηματικό τύπο και επιλέγεις ποια παιχνίδια σε συμφέρουν να καρφώσεις ή πας πάντα για τις εκπλήξεις ας πούμε?

Δημοσ.

Μαθηματικα και στατιστικα το προσεγγιζω φυσικα,αλλα δεν εχω φιαξει καποιο τυπο.Ειμαι πολυ σιγουρος πως μπορει καποιος να φτιαξει εναν αλγοριθμο ωστε να προβλεπει με "μεγαλη" ακριβεια ποτε ο μπουκερ κανει λαθος παντως.Γενικα,καλυτερα να παιξω μια εκπληξη που καμια φορα κερδιζει παρα ενα φαβορι που καμια φορα χανει.Γενικα στο μελλον μολις δουλευω λιγοτερες ωρες θα κανουμε πιο αντβανς πραγματα,εχε υπομονη.

Δημοσ.

Είναι εξωφρενικά δύσκολο ο ίδιος μπουκ να κάνει λάθος. Γιατί δεν ασχολείσαι με surebet. Αν είσαι Ελλάδα βέβαια είναι δύσκολο κάτι τέτοιο, αν όχι θέλει ψάξιμο για το ποιες εταιρίες μπορείς να εμπιστευτείς.

Δημοσ.

Τελος του χρονου ισως παω και μεινω εκτος Ελλαδος,αν γινει κατι τετοιο θα μπορω να παιζω εκει που τωρα δεν γινεται.Surebets κατα την γνωμη μου ειναι σαν να αφηνεις την καριερα ενος θεωρητικου φυσικου και να ξεκινησεις να διδασκεις σε γυμνασιο.

Δημοσ.

Καλημερα,πρωινος σημερα...

Leverkusen-Atl. Madrid 1 3.41

Arsenal-Monaco 2 8.04

Suwon Bluewings-Urawa Red Diamonds X 3.32

Al Hilal Riyadh-Lokomotiv Tashkent 2 8.04

Foolad Khuzestan-Al Sadd 2 3.82

Δημοσ.

Γενικα εχει ναι,αλλα τις περισσοτερες ωρες βαριεμαι και γενικα αν δεν εχεις παρεα να αραξεις να πιεις εναν καφε να διαβασεις καμια εφημεριδα/πεις καμια μακακια δεν λεει πολυ.

Βαλε διπλο την Μοχανο με την Ασερλαν να χαλαει ο κοσμος

-Αρσεναλ..

-Πες το και ετσι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...