Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δε τα πήγες καλά μέχρι τώρα θαρρώ... :fear:

7 στα 13...αφήνω εκτός το βραζιλιάνικο.

Επεξ/σία από kanesaxo
Δημοσ.

Το στοιχημα δεν ειναι σαν τις βολες στο μπαρκετ για να μετρας τις 7 στα 13.... 8 στα 14 ...αν ηταν ετσι θα επαιζες καθε αγωνιστικη την μπαρτσα και ...μπου!!! 95% επιτυχια μιας και θα κερδιζει καθε αγωνιστικη.Επισης πιστευω πως πηγαμε πολυ καλα σημερα,η Σελτικ μου τα χαλασε :( Αυριο θα γραψω το αναλυτικα πως πηγαμε και τους επομενους αγωνες μια και θα παιζουμε καθε μερα,ισως καρφωσω και μερικα αντερ/οβερ που εχουν μικρες αποδοσεις και μικρες διακυμανσεις πραγμα καλο για το κεφαλαιο.

Δημοσ.

Σαπ,μολις ξυπνησα θα τζογαρω να πιω εναν καφε και μετα εχει γυμναστικουλα η μερα.Ελπιζω να παμε καλα σημερα αν και δεν βλεπω πολλα ματς.Χτες πηγαμε σολιντ καρφωσαμε 56ε και πηραμε πισω 76,6ε,με το μπονους του ρουμ και ενα μπουστ απο εναν γνωστο ημαστε στα 520,6ε ρολλ ελπιζω μεχρι το τελος τις σεζον να πετυχουμε το γκολ.

Σημερινα ματς.

Γιουβενους Χ (ξεκινησαν τα οργανα) 7,03

Stuttgart 1 (συνεχιζουν τα οργανα) 6,03

Raith Rovers 1 (oh yes am crazy)  5.53

Charlton 2 (easy) 4.37

Emmen X --> 3.62

Brest 2 --->2.21

Podbeskidzie 1 ---> 2.51

Bor. Dortmund II 1 (δεν ηξερα καν οτι υπηρχες) 2,56

Bor. Dortmund II Χ (δεν ειναι λαθος) 3,27

Panahaiki Χ (so we have football..) 4.73

Panahaiki 2 (Φωστηρας κανεις?) 10,4

Μπορω να βρω λιγα παιχνιδια ακομα αλλα βαριεμαι τοσο πολυ που....οχι!

Οπως βλεπετε τα παιχνιδια που διαλεξα ειναι ολα στανταρακια :) Βλεπω πως το ρουμ εχει στοιχημα σε ολα τα αθληματα και οχι μονο,οποτε αν κανποιος ενδιαφερετε να δει τον ηρωα να κερδιζει μπουκερς και αλλου τοτε ας ποσταρει και θα προσπαθησω :D

Στα εξηγω ωραια?

• Like 1
Δημοσ.

Αν υπαρχει καποιος που ξερει και εχει την διαθεση να κανει ενα γραφιμα με units/games σε καποιο προγραμμα η και exel ωστε οι ανθρωποι να μπορουν πιο ευκολα να παρακολουθουν θα ηταν πολυ καλο.

Δημοσ.

επειδη στο pm που σου εστειλα πριν δεν μπορω να βρω τροπο να ανεβασω αρχειο το ανεβαω εδω. 
δες πρωτα το Pm και μετα αυτο .

τα παιχνιδια που παιζεις χ και μετα 2 ,mπορεις να τα παιζεις διπλη ευκαιρια. μαθηματικα εχει το ιδιο αποτελεσμα αλλα γλιτωνεις την κουραση μερικων περιττων κλιλ :P

post-324272-0-85636100-1424462012_thumb.png

Δημοσ.

Καταρχας να πω πως σημερα καρφωσαμε 44ευρω και πηραμε 43,7 πισω,δεν ξερω αν μπραικιβεν μερες ειναι καλες μιας και δεν εχω ιδεα τι roi θα κανω κτλ.Αυριο βλεπω τονους παιχνιδιων οπωτε θα κατσω το πρωι και θα προσπαθησω να βρω πολλα.

Γκρικπαροτ ευχαριστω μαν.

Σακα πως σε λενε?Διαβασα το μνμ σου ρε μαν αλλα δεν ειναι σιγουρος,εισαι μαθηματικος?Μπορω να ρωτησω καποιους που ειναι προ αν δεν εισαι 100% σιγουρος.Περα απο αυτο,παιζοντας παρολι θα αυξησει δραματικα το variance και δεν ξερω αν θα μπορω να συνεχισω να εχω το unit = 1% του ρολ.Ισως θα χρειαστει να το κανω 0.01 κτλ.Βεβαια αν οντως τα κερδη ειναι μεγαλυτερα 60% (που μου φαινεται πολυ μεγαλο) τοτε το ρισκο αξιζει μαλλον και ισως σκεφτω κα τριπλασιασω το κεφαλαιο και να παιξω 3δες.

Το γραφιμα που εχεις ανεβασει τι ειναι?Γιατι δεν εχει σημειο "0"?Καθετα ειναι οι μοναδες και οριζοντια τα παιχνιδια?Εισαι breakeven μερα απο 500 καρφωματα?Αν ναι το σαμπλ ειναι μικρο αλλα καποια μακακια κανεις :D

Αμπαουτ τις διπλες ευκαιριες δεν ξερω που ειναι στο ροομ (λολ) η σελιδα δεν ειναι πολυ ευκολη στην χρηση,βεβαια ειχα υπολογησει απο την πρωτη μου φορα πως στον οπαπ η γκανιοτα ηταν μεγαλυτερη στις διπλες,δεν κανει νοημα το ξερω αλλα στον οπαπ παιζουν τα γεροντια και δεν νομιζω να τους ενδιαφερει κιολας.

Αυριο το κοβω να ριξω 50 ματς,μαθε μπαλιτσα...

Edit:Νομιζω βρηκα το λαθος σου στο παρολι,δεν ειμαι πολυ καλος στα μαθηματικα αλλα αν δεν εχεις προβλημα να ποσταρεις την μαθηματικη σου λυση και να συζητησουμε τα κατα τα γνωμη μου λαθη,

• Like 1
Δημοσ.

Το ίδιο ποσό ρίχνεις σε κάθε ματς? 

Αν ήταν εύκολο θα άξιζε να γράφεις και ποια έπιασες... Για τις διπλές ευκαιρίες νομίζω δεν συμφέρει, καλύτερα έτσι όπως τα καρφώνεις.

Δημοσ.

η διπλη ευκαιρια ειναι κατι τελειως διαφορετικο, ενδεχεται πχ σε 1Χ αν χωριζες τις 2 μοναδες σε καθε σημειο ο ασσος να σου γυρνουσε περισσοτερο κερδος και το Χ λιγοτερο απο το αν επαιζες 2 μοναδες μαζι στην διπλη.

Εχει και διαφορετικο υπολογισμο γκανιοτας. Stick to the plan

Δημοσ.

Πονταρω ~1% της ρολ μου,αρα αναλογως.Πχ σημερα που εχω 500ε θα κανω πονταρισματα των 5ε.

Paderborn-Bayern Munich 1 17.08

Augsburg-Leverkusen 1 3.11

Mainz-Eintracht Frankfurt X 3.42

FC Barcelona-Malaga X 11.05

Atl. Madrid-Almeria 2 17.08

Gaillard FC-Lorient 1 2.89

Manchester City-Newcastle X 6.03

Swansea-Manchester Utd. X 3.51

Sunderland-West Brom X 3.22

AEL Limassol-Omonia 2 4.35

Real Betis-Girona 2 4.02

Fortuna Dusseldorf-Nurnberg 1 2.41

Moreirense-Benfica 1 8.54

Sao Paulo-Audax SP X 5.02

Capivariano SP-Marilia 1 1.92

Red Bull Brasil-Sao Bento X 3.22

Botafogo SP-Bragantino 1 1.86

Brighton and Hove Albion-Birmingham 2 4.33

Middlesbrough-Leeds X 4.22

Wolverhampton Wanderers-Rotheram X 3.62

Austria Wien-Altach 2 4.77

Victoria Plzen-Ceske Budejovise X 7.10

Lokeren-Royal Mouscron Per. X 4.52

Cercle Brugge-Zulte Waregem 1 3.52

Patrick Thistle-Ross County X 3.52

Vicenza-Crotone 1 2.11

Bari-Lanciano 2 3.62

Cambridge-Portsmouth X 3.19

Cambridge-Portsmouth 1 2.66

Carlisle United-Wycombe 2 2.41

Keciorengucu-Bayrampasaspor X 3.52

Cloppenburg-Hannover II X 3.62

FC Halifax Town-Braintree 2 4.38

Wiedenbruck-Sportfreunde Lotte 1 3.32

Συνολικη επενδυση 170ε

Σο,ηθελα να παιξω περισσοτερα παιχνιδια σημερα.Και να ρισκαρω πιο πολυ καρφωνοντας θαυματα,το προβλημα ειναι πως ενω σε αφηνουν να πονταρεις μικρες κατηγοριες,μαλλον επειδη δεν ξερουν τι τους γινεται(φυσικο βεβαια) το φορτωνουν στις γκανιοτες και οτι και να παιξεις δεν μπορεις να εχεις θετικο ev.Τεσμα σημερα και αυριο θα ειμαι εκτος ιντερνετ την πιο πολυ ωρα,ελπιζω να παμε καλα τα λεμε αυριο!!!

Οριστε,ωραιες ερωτησεις...

Δημοσ.

Σαπ,λοιπον εχτες τρεξαμε μετρια στα αποτελεσματα και γενικα ιμο ημασταν πολυ ατυχοι αλλα να δουμε τι θα γινει σημερα.

Πιασαμε τα παρακατω..

Sunderland-West Brom X 3.22

AEL Limassol-Omonia 2 4.35

Capivariano SP-Marilia 1 1.92

Red Bull Brasil-Sao Bento X 3.22

Vicenza-Crotone 1 2.11

Cambridge-Portsmouth 1 2.66

Cloppenburg-Hannover II X 3.62

Carlisle United-Wycombe 2 2.41

2παιχνιδια που τα εχει current ακομα αλλα τα υπολογησουμε σαν χαμενα και βλεπουμε.

Συνολικο πονταρισμα 170,κερδη 113,7=(-56,3 κερδη)

Παω να δω τι εχει σημερα και επιστρεφω με τους αγωνες.Ρολλ 464 ευρω,μοναδα 4ευρω.

Elche-Real Madrid 1 15.07

St. Etienne-Marseille 1 2.41

Feyenoord-Excelsior X 5.53

Portuguesa-Santos X 4.02

Ituano-Corinthians 1 4.02

CA Penapolense-Palmeiras 1 4.22

Madureira RJ-Flamengo 1 6.03

C.A. Aldosivi-Newells Old Boys 1 2.91

Universidade CR-AD Carmelita X 3.26

CS Cartagines-Pumas Generalena 1 1.73

Eskisehirspor-Besiktas 2 2.31

Λοιπον δεν εχω χρονο γιαυτο ριχνω αυτα στα γρηγορα και τα λεμε αυριο,το μονο που μου εκανε εντυπωση ειναι το σημειο 1 στον αγωνα της Aldosivi,ειναι περα για περα το καλυτερο βαλιου που εχω βρει,δεν ξερω τι παιζει αλλα συμφωνα με τους υπολογiσμους μου ο ασσος επρεπε να πληρωνει πολυ λιγοτερα,παααρα πολυ λιγοτερα.Πρεπει να ειναι καποιος τρελος για να μην το παιξει....τα λεμε αυριο!!!

Δημοσ.

Γενικοτερα δεν με ενδιαφερουν ουτε τα λεφτα ουτε τα αποτελεσματα οταν παιζω,κοιταω να παιζω σωστα και να το διασκεδαζω.Αλλα οταν παιζω την μπαρτσα χ με 11 αποδοση και κανει διπλο με 20 τοτε λολ... :D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...