TeZaS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Εγω αύριο θα ρίξω αυτά:Φούλαμ - Γουλβς - 2Κέρκυρα - Αστέρας Τρ. - 2Σεβίλλη - Θέλτα - 1Μπαστιά - Λιλ - Χ2
Inler Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Απο Εuroleague στο Malaga-Nizni θα παω με το διπλο στο 2.90 και στο 2/2 στο 5.00
Dropsreef Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Θέλω να ρίξω δύο παιχνιδάκια γκολ/γκολ για σήμερα από Σούπρα Λίγκ αλλά δεν βρίσκω τίποτα στην Bet365.Μήπως ανοίγουν λίγο πριν την έναρξη αυτές οι επιλογές ;
Inler Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ενα αρκετα δυνατο σημειο το ποιο πιστευω πολυ....Παναθηναικος-Τρικαλα στο μπασκετ..Το ματσακι ειναι Τεταρτη...Πλεονεκτηματα δεν εχουν βγει ακομα σε εταιρειες που κοιταξα μονο ο ΟΠΑΠ δινει 23.5 στο 2...Αν παει καπου τοσο το θεωρω καλη ευκαιρια δεδομενου οτι ο Παναθηναικος δινει συνεχομενα ματς ειναι κουρασμενος ειχε δυσκολο ματς με την ΑΕΚ στο καπακι παιζει με ΠΑΟΚ και λογικα το rotation θα ανοιξει πολυ για αυτο ματς...Θεωρω οτι ακομα και να φτασει η διαφορα στο +30 θα πεσει σε λογικα επιπεδα στο τελος του ματς... 1
patrickdrd Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 παιζει δυνατα κ το οβερ οταν παιζουν τα τρικαλα
Inler Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μπορει αλλα εγω προσωπικα δεν μπλεκω με under/over....Παντως το σημειο το θεωρω πολυ δυνατο...Αλλα μπασκετ ειναι μπορει να τα βαλει ολα ο ενας να τα χασει ολα ο αλλος και να σπασει.... 25.5 απο bet365 Εγω θα παω και σε +18.5 στο 3.08 Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2015 από Inler
patrickdrd Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 τωρα κοιταζα κ εγω τα ματς, κ ο νιονιος καλα θα κανει να κερδισει αυριο το ρεθυμνακι γιατι δεν τον βλεπω καλα, μετα εχει 2 εκτος
petros_samurai Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Sap guys,σημερα μετα απο μερικους μηνες αποφασισα να "συνεχισω" το παλιο μου θρετν.Οσοι δεν εχετε ιδεα μπορειτε να δειτε και να διαβασετε Site: εδω το τι περιπου θα συμβει και ποιος περιπου ειμαι. Αυτην την φορα θα κανω μερικες αλλαγες,διαβαζοντας το παλιο μου θρεντ βλεπω πως ημουν λιγο πολυ μακακας με αρκετους οποτε ζητω συγνωμη και αυτην την φορα θα ειναι πιο ταπεινος και λιγοτερο αλαζονας. Δευτερον θα ανακοινωνω τα παιχνιδια που θα παιζω λιγες ωρες πριν ξεκινησει το πρωτο γκαιμ,για τον λογο πως πολλοι απο σας μου ζητουσατε και μου λεγατε πως αυτο θα ειναι πιο ενδιαφερον.Μετα.. Θα ξεκινησουμε με ενα ρολ ~400 ευρω και ο ηρωας θα πονταει περιπου 1% του ρολ ανα γκαιμ,κανοντας το ον λαιν στην gold bet. Πανω κατω εχω πει για μενα στο ολντ θρετν,το ονομα μου ειναι Πετρος,μενω Αθηνα παιζω χαρτια for a living,χωρισα περυσι. Ofc αν οι μπουκεραδες μου τα φανε ολα θα σταματησω αλλα μονο αν παω εντελως μπροουκ.Θα ανεβασω τα παιχνιδια σε λιγο ελπιζω να το διασκεδασουμε. 2
petros_samurai Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Θα ξεκινησουμε με 14 παιχνιδια,ελπιζω να παμε καλα γιατι ειναι σχεδον ολα γιουροπα και ειμαι "κρυος" ακομα .Συνολικη επενδυση 56ε και καρφωσα τα παρακατω. Σεβιλλη 1 Γ μποις 1 Ρωμη 1 Σεβιλλη 1 (ναι δυο φορες) Πειραιας 2 Λιβερπουλ 1 Σελτικ 1 ( αυτο θα πονεσει) Τραζονσπορ 1 Αjax 1 Tορινο Χ Αντερλεχ 1 Γκουινγκαμπ ( η καπως ετσι) 1 Psv 2 Γιουβεντουντε (Βραζιλια ειναι αυτο) Χ Στα εξηγω ωραια?
Zerg13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Τρελό value bet o άσσος του Παναθηναϊκού με τον οσφπ. 2.95 και πιστευω, θα κάτσει κιολας. Ο ΠΑΟ φέτος στην λεωφόρο αητητος και ο γαβρος μετριότατος φέτος. Σας το προτείνω, οχι γιατι υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό.
Adon1s Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 εγω Χ το κόβω πάντως . Αφενός ο Ο.Σ.Φ.Π μου φαίνεται περισσότερο φορμαρισμένος , απο την άλλη δεν νομίζω οτι απόσταση ασφαλείας που απέκτησε απο τον Π.Α.Ο.Κ θα αποτελέσει αιτία να επαναπαυτεί και να "αφεθεί" .
Προτεινόμενες αναρτήσεις