Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και αν δειτε ρε παιδια και πως μπηκε το 4 γκολ της Παρι θα καταλαβετε οτι αν δεν θελει να στα δωσει δεν στα δινει με τιποτα !

To εριξα για πλακα φιλε μου αλλα μολις ειδα οτι καθοτανε το ενα μετα το αλλο...τοτε σκεφτηκα και τα συστηματα αλλα ηταν αργα.!! 

Δημοσ.

Εγω φιλε μου θα προτεινα στην Ντιναμο να διαλεξεις να σκοραρουν και οι 2 ομαδες που εχει πιο μεγαλη αποδοση (1.84)  Τα υπολοιπα ωραια τα βλεπω!!

Δημοσ.

Και αν δειτε ρε παιδια και πως μπηκε το 4 γκολ της Παρι θα καταλαβετε οτι αν δεν θελει να στα δωσει δεν στα δινει με τιποτα !

To εριξα για πλακα φιλε μου αλλα μολις ειδα οτι καθοτανε το ενα μετα το αλλο...τοτε σκεφτηκα και τα συστηματα αλλα ηταν αργα.!! 

Για πλάκα ρίχνεις 25€; :P

• Like 2
Δημοσ.

Κοιτα με τετοια πονταρισματα σε  παρολι 5.400 ειναι το ανωτερο!Αλλα συνηθως παιζω μονα αποδεκτα και πονταρω 100 και πανω!!

Δημοσ.

Σημερα εχω ριξει αυτα   http://prntscr.com/5apsl2

Στην Ντιναμο ελπιζω να ακουσες και να εβαλες g/g που ειναι πιο πιθανο να ερθει!!

Τόσο χαμηλές αποδόσεις δεν παίζω. Από 2 και πάνω.

Σήμερα έπαιξα Γινκγαμπ Χ, Φεγενορντ 1 DNB, Γκλαντμπαχ 2 DNB και Σελτικ 1 DNB ένα πολύ χαλαρό ποντάρισμα.

Δημοσ.

Τόσο χαμηλές αποδόσεις δεν παίζω. Από 2 και πάνω.

Σήμερα έπαιξα Γινκγαμπ Χ, Φεγενορντ 1 DNB, Γκλαντμπαχ 2 DNB και Σελτικ 1 DNB ένα πολύ χαλαρό ποντάρισμα.

Ολες οι αποδοσεις γυεω στο 2 ειναι... Το 1.9 δηλαδη δεν ειναι καλη αποδοση?

• Like 1
Δημοσ.

Άλλο 2.1 και άλλο 1.9. Επιπλέον όταν παίζεις μικρές αποδόσεις πρέπει να ποντάρεις περισσότερα. Θα μου πεις είναι πιο σίγουρα, υποθετικά όμως.Και όπως είδες δεν ήρθε το g/g του 1,80+

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Σημερα εριξα  kpr-lester   1 (2.30)

Ατρομητος-ξανθη  g/g  (2.25)

Malaga-Real madrid  2/2 (1.80)

kievo-Latsio              2   (2.10)

Παμε να τους τα παρουμε :devil:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...