Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

guys εχω παιξει συνολο τερματων στο mundial 161+ goal στν οπαπ..μετρανε και οι παρατασεις ετσι?

Ναι εννοειται........τι αποδοση ειχε?
Το παιξα πολυ νωρις και ειχε αποδοση 5! Η 365 το ειχε 2.40 νομιζω!αν και ειμαι οριακα στο να το πιασω!πρεπει να μπουν πολλα γκολ σε κάποιο ματςSent from my iPhone using Insomnia
  • Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θυμαμαι παλαιοτερα... (μπορει να είναι και στην φαντασια μου) ότι αν επαιζες ένα δελτιο ας πουμε με 4 αγωνες και επιανες τους 2 και οι υπολοιποι ηταν πιο αργα... μπορουσες με ένα ποσο να "πουλήσεις" το δελτιο. Εννοω να σου δωσει καποια λεφτα και να αποσυρθείς. Θυμαμαι καλα η στην φαντασια μου είναι? Αν ναι ποια εταιρεια το εκανε?

Ακομα γινεται στην bet365..Προσφατα ενας γνωστος μου ειχε παιξει 7 οβερ που εδινε κερδη 1400 ευρω.Ειχε πιασει τα 6 και περιμενε αλλο ενα βραδινο..Και στις 10 το βραδυ πουλησε το δελτιο στα 890 ευρω στην bet365 πριν γινει το τελευταιο ματσ.Το κακο ειναι οτι και το βραδινο ηρθε οβερ οποτε εχασε στην ουσια 500 ευρω..Αλλα αν τα ξεραμε...

Δημοσ.

για σημερα θα παιξω τα παρακατω fun bet:

Ισοπαλία 0-0 Κόστα Ρίκα v Ελλάδα (Ακριβές Σκορ) 6.00

Ισοπαλία 0-0 Ολλανδία v Μεξικό (Ακριβές Σκορ) 8.00

για αυριο

Γερμανία -1.5 Γερμανία v Αλγερία (Ασιατικό Χάντικαπ) 1.925 

Γαλλία -1.5 Γαλλία v Νιγηρία (Επιπλέον Ασιατικό Χάντικαπ)  2.250

• Like 2
Δημοσ.

Ναι εννοειται........τι αποδοση ειχε?

φιλε τελικα δεν εννοειται..πηρα στον οπαπ.το σηκωσε μια κυρια που μου τα ψιλομασαγε βεβαια και δεν φαινοταν να ξερε και πολλα,αλλα μου πε οτι τα γκολ των παρατασεων δεν μετρανε..

βεβαια δεν το γραφει πουθενα πανω στο κουπονι απο οσο ειδα

Δημοσ.

Παιδια,γνωριζει κανεις τι πονταρισμα ειναι αυτο που λεει στις εταιριες "Ισοπαλια Οχι Στοιχημα''?

Δημοσ.

αν παιζεις η Α ομαδα με την Β ομαδα και πονταρεις το ισοπαλια οχι στοιχημα για την Β ομαδα, αν ερθει διπλο κερδιζεις, αν ερθει Χ παιρνεις το πονταρισμα πισω, ομοιως και στον ασσο. στην ουσια ειναι αυτο που λεει η φραση,σαν να μην υπαρχει η ισοπαλια σαν αποτελεσμα

Δημοσ.

Ρε παιδια.. Παιζει στην bet365 η ομαδα Α' με την ομαδα Β' και το σκορ ειναι 0-6 και δινει Ασιατικο χαντικαπ (0-6) -2,0 -2,5 στην ομαδα Β' με αποδοση 1.95. Αν το παιξω,πρεπει να κερδισει η ομαδα Β' με 3 γκολ διαφορα δηλαδη? Μπορει να μου απαντησει καποιος γρηγορα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...