Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυστραλια - Ισπανια Χ

Χιλη

Καμερουν - Βραζιλια Χ

Κροατια

Συστημα 3-4.  :)

Καλή επιτυχία αν και προσωπικά βλέπω επίδειξη δύναμης από Ολλανδία και Βραζιλία και αν ήταν να παίξω κάτι στα άλλα ματς μάλλον θα έπαιζα το g/g

• Like 1
Δημοσ.

Στο γκολ πάλι ρε γμτ...έχω Κροτατία-Μεξικό 2-3 και Καμερούν-Βραζιλία 1-5...από ένα γκολάκι ακόμα και θα είχα 330 απόδοση! Δεν πειράζει, κάπου θα κάτσει :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικά απρόβλεπτο!! Απ' το πουθενά μας ήρθε η πρόκριση!! Τρελά πανηγύρια χθες!! 

Επεξ/σία από Snoob
Σταματήστε να σπαμάρετε το site σας.
Δημοσ.

Θυμαμαι παλαιοτερα... (μπορει να είναι και στην φαντασια μου) ότι αν επαιζες ένα δελτιο ας πουμε με 4 αγωνες και επιανες τους 2 και οι υπολοιποι ηταν πιο αργα... μπορουσες με ένα ποσο να "πουλήσεις" το δελτιο. Εννοω να σου δωσει καποια λεφτα και να αποσυρθείς. Θυμαμαι καλα η στην φαντασια μου είναι? Αν ναι ποια εταιρεια το εκανε?

Δημοσ.

Θυμαμαι παλαιοτερα... (μπορει να είναι και στην φαντασια μου) ότι αν επαιζες ένα δελτιο ας πουμε με 4 αγωνες και επιανες τους 2 και οι υπολοιποι ηταν πιο αργα... μπορουσες με ένα ποσο να "πουλήσεις" το δελτιο. Εννοω να σου δωσει καποια λεφτα και να αποσυρθείς. Θυμαμαι καλα η στην φαντασια μου είναι? Αν ναι ποια εταιρεια το εκανε?

Νομίζω ότι γινότανε κάτι τέτοιο αλλά δε θυμάμαι από ποια εταιρεία. Και σχετικά πρόσφατα, όχι πολύ παλιά

Δημοσ.

<p>Θυμαμαι παλαιοτερα... (μπορει να είναι και στην φαντασια μου) ότι αν επαιζες ένα δελτιο ας πουμε με 4 αγωνες και επιανες τους 2 και οι υπολοιποι ηταν πιο αργα... μπορουσες με ένα ποσο να "πουλήσεις" το δελτιο. Εννοω να σου δωσει καποια λεφτα και να αποσυρθείς. Θυμαμαι καλα η στην φαντασια μου είναι? Αν ναι ποια εταιρεια το εκανε?</p>

bet365, γίνεται ακόμα

Sent from my Find 5 using Insomnia

Δημοσ.

Η unibet το ειχε αυτο.

Bet365 που λεει ο polos δεν το εχω δει και ας παιζω μονο εκει πλεον.

Δημοσ.

Γίνεται, εγώ πρόσφατα τυχαία το ανακάλυψα. :P

Kάτω από το όνομα σου και τα λεφτά αν έχεις στοιχηματίσει πατάς εκεί που λέει Στοιχήματα και στα βγάζει.

Δημοσ.

guys εχω παιξει συνολο τερματων στο mundial 161+ goal στν οπαπ..μετρανε και οι παρατασεις ετσι?

Δημοσ.

guys εχω παιξει συνολο τερματων στο mundial 161+ goal στν οπαπ..μετρανε και οι παρατασεις ετσι?

Ναι εννοειται........τι αποδοση ειχε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...