Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

νομιζω εχουμε λιγα οβερ 3,5, ενω καθυστερει απιστευτα το 2-0 (και το 0-2 αντιστοιχα προφανως), σμρ ενα απ τα δυο θα κατσει τουλ μια φορα

• Like 1
Δημοσ.

Κολομβια-Ακτη Ελεφαντοστου το βλεπετε διπλο?

Δύσκολο αλλά πιθανό. Εγώ σκέφτομαι τον άσο του Καμερούν αν και μου άρεσε η Κροατία στο πρώτο ματς! (ήταν που δε θα έπαιζα :P )

• Like 1
Δημοσ.

Ισπανία Κροατία και Ιαπωνία είναι καλές επιλογές για το σκοράκι 2-0.Δίνουν 8, 8 και 10

Και η Ολλανδία είναι καλή αλλά εκεί είναι πιο εύκολο να ξεφύγει

• Like 1
Δημοσ.

Σκέφτομαι ότι η Ισπανία δε θα περάσει ούτε τους ομίλους...νομίζω έκλεισε τον κύκλο της και θα πάθει αυτό που είχε πάθει και πιο παλιά η Γαλλία που μετά από κατάκτηση νομίζω έμεινε έξω από τους 16. Λέω να την κοντράρω σήμερα, η Χιλή είναι καλή ομάδα

• Like 2
Δημοσ.

<p>Σκέφτομαι ότι η Ισπανία δε θα περάσει ούτε τους ομίλους...νομίζω έκλεισε τον κύκλο της και θα πάθει αυτό που είχε πάθει και πιο παλιά η Γαλλία που μετά από κατάκτηση νομίζω έμεινε έξω από τους 16. Λέω να την κοντράρω σήμερα, η Χιλή είναι καλή ομάδα</p>

Πες οτι το επαιξες τελικα.
  • Like 1
Δημοσ.

Πες οτι το επαιξες τελικα.

Την έπαιξα διπλό σε δύο δελτία. Στο πιο "σοβαρό" είχα παίξει και no goal την Ολλανδία οπότε το έχασα...στο άλλο έχω και άσο το Καμερούν αλλά 2 εκπλήξεις σε μια μέρα δεν είναι και εύκολο να κάτσουν, βλέπουμε όμως :-)

Δημοσ.

Eνω εγω που την πηρα μονο ;)

Ωραίος! Το είχα σίγουρο και γω αλλά δεν μπορούσα να ποντάρω πολλά οπότε τα συνδύασα :-)

Δημοσ.

Προτιμω τα μονα και ας δινουν λιγοτερα, μεγαλυτερα ποσοστα επιτυχιας

Εννοείται, αλλά καμιά φορά παρασυρόμαστε!

• Like 1
Δημοσ.

Την Χιλη την πιστευω για καλη πορεια. Πιστευω θα την πεταξει εκτος την Ισπανια...

Εγω σας το ειχα πει απο νωρις....

• Like 1
Δημοσ.

νομιζω εχουμε λιγα οβερ 3,5, ενω καθυστερει απιστευτα το 2-0 (και το 0-2 αντιστοιχα προφανως), σμρ ενα απ τα δυο θα κατσει τουλ μια φορα

Βγήκαν και τα 2 μέχρι στιγμής και έχουμε ένα ματσάκι ακόμα :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...