Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν ληξει 0-0 και παιξεις ασιατικο +0.5 εισαι κερδισμενος, στον -0.5 θελεις γκολ και στο 0.0 επιστροφη

Και στο στοιχημα γκολ,αν παιξεις o/u ημιχρονου  1, 1,5 και μπει ενα γκολ στο ημιχρονο το πληρωνεσαι μισο ενω αν μπουν 2 το πληρωνεσαι ολοκληρη την αποδοση?

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελευταιο δελτιο που επαιξα σημερα.......και τα τρια ματσακια over με 15 ευρω.

Ελπιζω να κερδισει η Αργεντινη στα λεπτα που απομενουν για να παρουμε το 500αρακι.

• Like 1
Δημοσ.

Και στο στοιχημα γκολ,αν παιξεις o/u ημιχρονου  1, 1,5 και μπει ενα γκολ στο ημιχρονο το πληρωνεσαι μισο ενω αν μπουν 2 το πληρωνεσαι ολοκληρη την αποδοση?

οχι, παιρνεις επιστροφη το μισο αν μπει ενα (το αλλο μισο το χανεις αφου 1,5 ζητας), το πληρωνεσαι ολοκληρο αν μπουν 2

Δημοσ.

Για σήμερα από εμένα τα παρακάτω:

Γερμανία -0.5 (1.975)

Γκάνα - ΗΠΑ UNDER 2 (2.75)

Ιράν - Νιγηρία ΑΚΡΙΒΈΣ ΣΚΟΡ 0-0 (8.00)

Δημοσ.

Καλησπέρα, δεν το κάνω για να αυξλησω τα views καθώς δεν έχει διαφημίσεις ακόμα, αλλά δείτε τα προγνωστικά μας εδώ:

http://betoniera.gr/

το site ανέβηκε σήμερα και θα ήθελα τις εντυπωσεις σας!

Δημοσ.

Παιδια,για αυτους που παιζουν on line στοιχημα,παιζετε μονο αγωνες απο τα διαδεδομενα πρωταθληματα της Ευρωπης και του Κοσμου ή και παιχνιδια με ομαδες αγνωστες κτλ?

Τωρα τελευταια,εχω δει κατι ομαδες 2ες και 3ες κατηγοριες απο κατι πρωταθληματα "αστα να πανε",και ειδικα γυναικεια πρωταθληματα που ευκολα βρισκεις πολλα over και ειδικα πρωτου ημιχρονου που πληρωνουν καλα..

Υ.Γ ΚωλοΓκανα μαμηθηκες...

• Like 1
Δημοσ.

Γκαντεμιά μεγάλη σε αυτό το μουντιάλ...παίζω χθες χ/χ το Ιράν σε συνδυασμό με το 2/χ της Γκάνας (60 απόδοση!) και πάει η Γκάνα και τρώει γκολ στο τέλος και ενώ είχε ισοφαρίσει....Για να δούμε σήμερα τι θα παίξουμε!

Δημοσ.

Ποιο βλέπετε να σπάει σήμερα? Τι λέτε για Αλγερία?

Για σήμερα από εμένα τα παρακάτω: Γερμανία -0.5 (1.975) Γκάνα - ΗΠΑ UNDER 2 (2.75) Ιράν - Νιγηρία ΑΚΡΙΒΈΣ ΣΚΟΡ 0-0 (8.00)

Πολύ καλές προβλέψεις φίλε, άτυχος ήσουν!

Δημοσ.

Παμε παλι για καλο δελτιο σημερα.

Διπλο Αλγερια

Ισοπαλια Βραζιλια

Διπλο Κορεα

Βεβαια περιμενω σ'ενα δελτιο που επαιξα απο τον πρωτο αγωνα του Μουντιαλ να ερθει 1Χ η Ρωσια να παρω 1500 ευρω γι'αυτο κι εχω διπλο την Κορεα.

• Like 1
Δημοσ.

Επαιξα σημερα το Βραζιλια - Μεξικο χ. Απο οτι μου ειπε ο προποτζης μετα, πολλοι το επαιξαν χ. Δεν ασχολουμαι γενικα με το στοιχημα, απλα βρεθηκα εξω απο ενα προπο, μπηκα το επαιξα και τελος. Το χ το εβαλα με το εξης σκεπτικο: Να κερδισει η Βραζιλια ειναι το πιο σιγουρο αλλα οκ, με τοσο χαμηλη αποδοση δεν αξιζει να το παιξεις. Το χ ειναι δυσκολο αλλα οχι απιθανο, το 2πλο ειναι αρκετα πιο δυσκολο. Αρα τι να βαλω? Χ που ειχε και 5 αποδοση.

Ετσι εχω ξαναπιασει αλλη μια φορα παιχνιδι, τοτε με σαχταρ και αποελ μεσα στη σαχταρ που κοιταω το στοιχημα και ελεγε ο ασσος 1.30πχ, το χ 4 και το 2πλο 6-7. Λεω δηλαδη αμα επαιζε καμια barcelona με αποελ ποσο αποδοση θα ειχε? 20? Σιγα την ομαδα τη σαχταρ σκεφτηκα, θα το παιξω διπλο. Τοτε σκαει φιλος και μου λεει: ''Κοιτα και το χ ειναι δυσκολο, ποσο μαλλον το διπλο, πιο καλα παιξτο x για να εχεις περισσοτερες ελπιδες'' και ετσι το επαιξα χ και το επιασα θυμαμαι, με τον αποελ να σκοραρει κιολας πρωτος στο παιχνιδι.

Με βαση αυτο λοιπον επαιξα το χ και σημερα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...