Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα Γιάννενα είναι ρίσκο. Καλή απόδοση μεν, αλλά ο Αστέρας ανεβαίνει, τα Γιάννενα πέφτουν και το γήπεδο είναι ο ορισμός του βούρκου. Under βρίσκεις κάπου με καλή απόδοση;

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα Γιάννενα είναι ρίσκο. Καλή απόδοση μεν, αλλά ο Αστέρας ανεβαίνει, τα Γιάννενα πέφτουν και το γήπεδο είναι ο ορισμός του βούρκου. Under βρίσκεις κάπου με καλή απόδοση;

Βγηκα εξω μια βολτα και επ'ευκαιρια τσιμπησα και ενα φυλλο , αλλα δεν βλεπω κατι ενδιαφερον στα Under.. Mονο το Μπερμιγχαμ - Ιψουιτς στο 1.75 , αλλα αποφευγω μικρομεσαιες ομαδες στη Πρεμιερ Λιγκ μιας και με εχουν καψει πολλακις..

Δημοσ.

χαχαχαχα, κι εγω μια απο τα ιδια, ελεγα να ριξω οβερ τη μονακο κ την μπραγκα κ τελικα πηγα κ εριξα μπραγκα οβερ κ ατλαντα -5,5 κ η ρουφιανα παει κ κερδιζει με 5; μας δουλεουν or what; :devil:

Δημοσ.

επιασα τη Φενερ,Μπραγκα να κερδισουν

Σικαγο να κερδισει με το πλεονεκτημα και Ατλαντα αντι Φιλαδελφεια που ηταν η πρωτη σκεψη

Δημοσ.

μεσα επεσες στα δυο τελευταια, με το ενα να ειναι public bet (ατλαντα) κ το αλλο να χει μεγαλη αλλαγη στην γραμμη (-7,5 εφτασε απο -4,5) ηξερα οτι θα εσπαγε το ενα απο τα δυο ΣΤΑΝΤΑΡ! ηλπιζα να σπασει η φιλαδελφεια, αλλα εφοσον καθαρισε αυτη, στον κουβα ολοι οι ατλανταιοι

Δημοσ.

χαχαχαχα, κι εγω μια απο τα ιδια, ελεγα να ριξω οβερ τη μονακο κ την μπραγκα κ τελικα πηγα κ εριξα μπραγκα οβερ κ ατλαντα -5,5 κ η ρουφιανα παει κ κερδιζει με 5; μας δουλεουν or what; :devil:

Απο περσυ λεω οτι οταν τα χαντικαπ δεν ξεφτιλιζονται (πχ 13π σε Ντενβερ και κερδισαν οι Χορνετς ή 13 σε Σικαγο και κερδισαν 24) τοτε οι books πεφτουν εκνευριστικα μεσα στο χαντικαπ, εως υποπτα δηλαδη. Πραγματικα μιλαμε σπανια θα πεσουν πχ 4π εκτος στο χαντικαπ. Ή θα παει ακλαφτο ή θα πεσουν τραγικα κοντα

Δημοσ.

εγω αλλο εχω παρατηρησει

1) οταν το χαντικαπ ξεχειλωνει, σπανια περναει,

χανει κιολας η ξεχειλωμενη ομαδα,

π.χ ορλαντο μες στο ντιτροιτ, απο -3 εφτασε -5,5 κ εχασε κ ανετα κιολας

2) γιατι οταν "πεφτει κοντα" οπως λες συνηθως χανει ο παικτης;

του στυλ τοσο καλο ματς κ κερδιζει με 5 οταν το χαντικαπ ειναι στους 5,5;

Δημοσ.

2) γιατι οταν "πεφτει κοντα" οπως λες συνηθως χανει ο παικτης;

του στυλ τοσο καλο ματς κ κερδιζει με 5 οταν το χαντικαπ ειναι στους 5,5;

Γιατί αν έχανε ο book δεν θα υπήρχε στοίχημα

Δημοσ.

καλα, ναι, να ρωτησω εγω το αλλο τοτε:

γιατι σωνει κ καλα πρεπει να παιξουμε αυτο το κουβαδο-πρωταθλημα οπως ειναι το νβα που φερνουν πραγματικα οτι ναναι;

δεν πρεπει να υπαρχει πιο δυσκολο πρωταθλημα (κ πιο κουβαδερο) απο το νβα,

πεφτει χρημα αβερτα κ παντα μα παντα το μαζευει ο μπουκ,

το τι σπασιμο πεφτει δεν περιγραφεται,

στηνουν κ μας δουλευουν μπροστα στα ματια μας κ παρολα αυτα ο κοσμος παει κ χωνει πακετα κλπ,

ειναι απιστευτο το τι χρημα πεφτει,

μονο για ματι το νβα, τελος,

χωρια που οι περισσοτεροι δουλευουμε το πρωι,

οποτε τι πρεπει να γινει, να ξενυχταμε κ να πηγαινουμε κουβα (διπλο το κακο δλδ) ή

να μας $%%#^&^ την μερα οταν με το που ανοιγεις το ματι σου βλεπεις κουβα για μισο ποντο;

(σπαστηκα ασχημα με την ατλαντα, εκατσα κ ειδα το πρωτο ημιχρονο κι αυτο κακως δλδ,

λες κ δεν εχουμε δει κουβαδο-ομαδες να κερδιζουν στο ημιχρονο με 20 ποντους κ να χανουν στο τελος, τεσπα)

Δημοσ.

H Ατλαντα κερδιζε με 13π στο 45' και κερδισε μονο 5, ξενερωμα για οποιον επαιξε το χαντικαπ

Πατρικ, να σου προτεινω κατι αλλο που για μενα εχει δουλεψει πολυ φετος (ειδικα επειδη εχει πληθώρα ματς) αντι για να κυνηγας χαντικαπ, παιζε νικες. Στανταρ θα βρεις καθε μερα 2-3 ματς του 1,30-1,40. Μια δυαδα 1,35χ1,40 σου δινει 1,89 οταν το χαντικαπ σου δινει 1,90

Στο ΝΒΑ, ακομα και στο NCAA, υπαρχουν χρονια κατηγοριες για point shaving, οτι οι ομαδες κερδιζουν αλλα δεν καλυπτουν τα χαντικαπ και γενικα αυτο ψιλοπαιζει, οκ, γκελες τυπου Ναγκετς-Χορνετς παιζουν παντα (αλλα στο 1,045 ποιος να παιξει Ναγκετς) αλλα γενικα αυτοι που πρεπει να κερδισουν κερδιζουν

Και γενικα εχει πολυ καλυτερες αποδοσεις στις απλες νικες απο την Ευρωλιγκα πχ

Δημοσ.

Εμένα πάντως φέτος όλη την ώρα έτσι γίνεται αυτός που περιμένω τα ξύνει στο τέλος και γίνεται ντέρμπι αλλά το πιάνω οριακά.Αν το χάσω το χάνω για πολύ.Δόξα το θεό χθες δεν έπαιξα.Ατλάντα θα έπαιζα σίγουρα.Πρέπει να έκανε μεγάλη κηδεία η Ατλάντα.Εγώ θα ρίξω αυτό με ρίσκο αλλά το βλέπω.

Χιτ - Γουόριορς 2 με +5.5 πλεονέκτημα (μόνο και μόνο γιατί παραείναι μικρό το πλεονέκτημα για να παίξει όλος ο κόσμος Μαιάμι.)

Σάνς - Λέικερς 1 με +7.5 πλεονέκτημα

Θάντερ - Μέμφις 1 με -2.5 πλεονέκτημα

Μπούλς - Γούλβς 2 με +6 πλεονέκτημα

Κίνγκς - 76ερς 2 με -10 πλεονέκτημα.

Ομάδες που ΔΕΝ τον παίζουν στα τελευταία λεπτά είναι η Οκλαχόμα και οι 76ερς.Τις άλλες τις πάω κόντρα και ο θεός βοηθός όπως πάντα.Κίνγκς-76ερς πιστεύω είναι το πιο σίγουρο του κουπονιού.Η καλύτερη ομάδα του ΝΒΑ σε διαφορές απέναντι στην χειρότερη άμυνα :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...