Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Λυπάμαι, το δοκιμάσαμε, δημιούργησε θέμα και στην εφαρμογή των όρων χρήσης, οπότε από όσο είμαι σε θέση να μιλήσω για το ορατό μέλλον, η απάντηση είναι αρνητική. 2
carrypizza Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 ρε παιδια πειτε μου κανα σιγουρακι να παιξω αυριο να βγαλω 10-15 ευρω γιατι στεγνωσα ευχαριστω!
Tzole2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Γνωριζει κανεις να μου εξηγησει τον τυπο πονταρισματος EACH WAY (αφορα κυριως ιπποδρομο); Καλησπέρα και από εμένα στην παρέα, συνήθως απλώς κοιτούσα τις συζητήσεις περί καλυτέρων site με συνδρομή ή χωρίς με μεγάλο ενδιαφέρον, χωρίς να έχω γίνει μέλος εδώ, αλλά μετά από τόσο καιρό το πήρα και εγώ απόφαση κυρίως για να απαντήσω στον φίλο που είχε την απορία σχετικά με το E.W. Λοιπόν αδερφέ παίζοντας έναν αγώνα με την επιλογή E.W ουσιαστικά ρίχνεις τα χρήματα σου σε 2 διαφορετικά στοιχήματα, το πρώτο στο να κερδίσει την κούρσα(ιππόδρομος) και το δεύτερο στο να "πλασαρίστει" στην 3άδα(το οποίο θα έχει και μικρότερη απόδοση), αν τυχόν βγει πρώτο το άλογο που επέλεξες, θα πληρωθείς και τα 2 στοιχήματα σου. Οπότε αν π.χ θες να ρίξεις 100 ευρώ και βάλεις την επιλογή E.W. ουσιαστικά παίζεις 50 ευρώ να βγει πρώτο και άλλα 50 να βγει στην 3άδα(εφόσον τα άλογα που συμμέτεχουν στην κούρσα είναι 8+, διότι αν είναι από 7 και κάτω θα πρέπει να τερματίσει στην 2άδα).
panos2171 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 ρε παιδια πειτε μου κανα σιγουρακι να παιξω αυριο να βγαλω 10-15 ευρω γιατι στεγνωσα ευχαριστω! Από πότε υπάρχει σιγουράκι στο στοίχημα? 1
Luxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 O cornerakias αποδειχθηκε απατεωνας. Εκλεισε το μπλοκ, διεγραψε e-mail, εξαφανιστηκε απο προσωπου γης... Κριμα σε αυτους που εδωσαν 100 ευρω για 1 μηνα. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Γι' αυτό και πλέον οι συζητήσεις για αυτού του είδους τους χώρους δεν είναι ευπρόσδεκτες στην ενότητα, πόσω μάλλον σε νήμα που άλλο σκοπό και λογική έχει. Μη λέμε συνέχεια τα ίδια. 1
arsenal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Εχω βρει καποια παιχνιδακια για Σ/Κ που θα ηθελα να τα σχολιασετε Τότεναμ-Σαουθάμπτον.Η Τότεναμ ειναι μια πολύ καλα στημένη ομάδα.Γενικα ισως την αδικούν τα αποτελέσματα και μετα απο δυο απανωτές ήττες επιβάεται η αντίδραση.Εχει δυνατή έδρα και γενικα είναι επιθετική ομάδα.Καλη η Σαουθάμπτον ωστοσο εκτος έδρας χάνεται λιγο.Γενικα ειναι must win για την Τότεναμ για να βρίσκεται σε τροχιά Ευρώπης και σε αποδόσεις δυο και πάνω το βλέπω πολυ πολυ θετικά Λεβερκούζεν-Χοφενχάιμ Τι να πω?1 νίκη σε 9 αγώνες για Λεβερκούζεν δεν υπάρχει κατι αλλο περα απο την νίκη.Παράδοση 9-1-0 αποδοση 1.75 πραγματικά το θεωρώ άχαστο.Αν δεν νικήσει τωρα τοτε πότε? είναι ήδη τυχερή που είναι ακομα στην 4ή θέση Βα Βαλενσιέν-Αζαξιό Η Αζαξιό ξερει την μοίρα της δεν χρειάζονται πολλά πολλά.Η Βαλενσιεν απο τον Δεκέμβριο που άλλαξε προπονητή εντός είναι αήττητοι σε 6 αγώνες.Το παιχνίδι ειναι εξάποντο καθως τα 2 απο τα 3 επόμενα ματς τα δίνει με Λιλ και Λυών.1.75κινείται ο άσσος και το βρίσκω καλό Πάκος Φερερέιρα-Αρούκα Και η Πάκος άλλαξε προπονητη πρόσφατα σχετικά και πηγαίνει πολύ καλα στην έδρα της. Και αυτη παίζει για την σωτηρια της καθως βρίσκεται στο +2 απο υποβιβασμό ενω η Αρούκα στο +5.Ωστοσο το ματς πρέπει αν το πάρει καθως μετα παιζει εκτος με την Μπελανένσες η οποία βρισκεται απο κάτω της.Επειτα παιζει εντος με Σπόρτινγκ Λισαβώνας.Δυο πολύ δυσκολα παιχνιδια που μπορει να τα χάσει άνετα.Αντίθετα η Αρούκα εχει πολύ πιο εύκολο πρόγραμμα και βρίσκεται και στο +5.Η απόδοση γύρω στο 2.20 ειναι πολύ καλή. Τι λετα για αυτα τα παιχνίδια? EDIT:Εννοείται θα περιμένω μερα διεξαγωγής γιατι δεν ξέρω απουσίες στην καθεμια.Οποτε δεν ακουμπάω ακόμα
patrickdrd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 γιατι 1,37 για προκριση ο γαυρουκος ρε παιδια; θυμιζω ειχε γινει κουβεντα παλιοτερα στο φορουμ για προκριση της γαλλιας, πληρωνε 2,30 φραγκα στον (κλ)οπαπ με αντιπαλο την ουκρανια που ειδαμε ποσο δυσκολα ηρθε, ειναι μεγαλυτερη η ψαλιδα υπερ του γαυρουκου (εστω κι αυτη την περιοδο) σε σχεση με το ζευγαρι γαλλια-ουκρανια για να δικαιολογεται το 2,60 στην γιουναϊτεντ; ή μηπως το 2,30 της γαλλιας τοτε βγηκε λογω... πλατινι; ηταν κ αυτο μεσα στις αποδοσεις; ναι, υπαρχει, 2.30 αυτο που γραφεις στον (κλ)οπαπ πηγαινε εδω: http://www.opap.gr/e...ktoreio-special κ μετα εκει που γραφει: (ΚΩΔ. 038) ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ 2013 ΒΡΑΖΙΛΙΑ 1η-ΝΙΚΗΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ ΠΡΟΚΡ. Π.Κ. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΡΟΚ. Π.Κ. ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΚΡ. Π.Κ. ΕΛΛΑΔΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΠΡΟΚΡ. Π.Κ.
johnny.tifosi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Ανοίξαμε με την παρέα ένα μπλογκ με προγνωστικά για να κάνουμε το κέφι μας! http://betatzives.blogspot.gr/ Οι σημερινές μας προβλέψεις είναι: Φιορεντίνα - Γιουβέντους under (1.80) Νάπολι - Πόρτο g/g (1.80) και Φιορεντίνα - Γιουβέντους Χ (3.50) Μπέτις - Σεβίλλη 2 (-0.25) (1.77) Νάπολι -Πόρτο 1 (1.95)
PostHelper Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Όταν πιανεις ενα στοίχημα μπορείς να το εξαργυρψσεις απο διαφορετικό πρακτορείο; Φυσικα. Πλεον εδω και παρα πολλα χρονια ισχυει αυτο και κανονικοτατα δεν εχει σημασια που το επαιξες και τι παιχνιδι επαιξες, αλλά ολα τα δελτια εξαργυρωνονται απο παντου ασχετως με το που παιχτηκαν. Παλιοτερα δεν ισχυε αυτο και θυμαμαι αρχες της δεκαετιας του 90, ειχα κερδισει στις καλοκαιρινες διακοπες στην Σκοπελο 45000 δραχμες στο λοττο νομιζω, αλλά ημουν ηδη Θεσσαλονικη οταν εγινε η κληρωση και επρεπε να παω Σκοπελο σε εκεινο το πρακτορειο για να τα παρω. Κατα εκπληκτικη τυχη βεβαια ενας φιλος θα πηγαινε συντομα στην Σκοπελο εκεινο το καλοκαιρι για διακοπες και ετσι τα πηρα τα χρηματα.....
Anubis13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Πολυ ωραια μερα σημερα...Σουπερ λεβαδειακος και καλλονη! 1
Anubis13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Και εκει που ελεγες οτι ειχε αναστηθει η Βεροια να σου την στελνει στον πατο η Λειβαδια... Και συμφωνα με το γνωστό ασμα..Λειβαδια λειβαδια εσενα εχω στην καρδια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις