Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Χθες έπαιξα Ολυμπιακό με handicap -1 goal 8,5 απόδοση και έκατσε! Σήμερα τι να παίξουμε? 2 διπλά στο ch. league?</p>

Νο goal την Τσέλσι! Ίσως κ την Ρεάλ

• Like 1
  • Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όταν πιανεις ενα στοίχημα μπορείς να το εξαργυρψσεις απο διαφορετικό πρακτορείο;ενας φίλος το είχε κανει έτσι και σε ενα του την είπαν..για σήμερα Κίεβο 1-0 Λεβαδειακός 1 Λάτσιο N/G ...

Δημοσ.

Ο επαγγελματιας πράκτορας πρέπει να το εξαργυρωσει..

Σε κάθε δελτίο που παίζεις μένει κέρδος στον πράκτορα. Σε κάθε δελτίο που εξαργυρωνεις, δεν μένει τίποτα.

Για αυτο πιθανόν του την είπε.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν πιανεις ενα στοίχημα μπορείς να το εξαργυρψσεις απο διαφορετικό πρακτορείο;ενας φίλος το είχε κανει έτσι και σε ενα του την είπαν..για σήμερα Κίεβο 1-0 Λεβαδειακός 1 Λάτσιο N/G ...

Χθες σε φιλο μου που δουλευει σε Πρακτορειο του ηρθε εναςπου κερδιζε 530 ευρω σε στοιχημα και δεν του τα εδωσεγιατι το ειχε παιξει σε αλλο πρακτορειο. Μου ειπε οτι μετα δεν θα ειχε αρκετα χρηματα στο ταμειο σεπεριπτωση που κερδισει ενα μεγαλο ποσο καποιος πελατης.

Εννοειται πως αμα κερδιζε λιγα χρηματα και οχι 530 θα του τα εδινε..

Δημοσ.

Όντως το κάνουν γιατί πλέον δεν υπάρχει χρήμα στα ταμεία!

Ακόμη και στο ίδιο προπο να το παίξεις μπορεί να τύχει να σου πει να περάσεις αργότερα, μου έχει τύχει 2-3 φορές να πιάσω πεντάρι στο κίνο και μάλιστα σε μαγαζιά με σχετικά καλό τζίρο

Δημοσ.

υπάρχει ακόμα κόσμος που παιζει τακτικά κίνο?

δε λεω για κανα 5ευρω σκ παρα σκ...

μια παρατηρηση απο προσωπικη εμπειρια για το κινο που την ειχαμε συζητησει παλιοτερα με πολλους.

οταν βλεπετε σαββατοκυριακα να βγαζει πανω απο 12-13 αριθμους στο εξωτερικο περιβλημα του πινακα αριθμων δηλαδη στην οριζοντια 1-10 στην καθετη 11 εως 61 και στην καθετη 10-70 και μονο 6-7 κληρωθεντες στο εσωτερικο και στη δεκαδα απο  71 εως 80 το κινο ειναι σε φαση που μαζευει πανελλαδικα χρημα και δε μοιραζει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ενημερώνω εδώ ότι το νήμα με τα καλύτερα sites για προγνωστικά στοιχηματισμού έκλεισε, καθώς σταδιακά μετατράπηκε σε χώρο διαφήμισης ιστοχώρων που παρείχαν προτάσεις επί πληρωμή ή συνδρομή, κατά παράβαση της σχετικής παραγράφου 11 των όρων χρήσης του insomnia.

Το παρόν νήμα καλύπτει και με το παραπάνω όσους χρήστες θέλουν, στο πνεύμα μιας διαδικτυακής κοινότητας, να μοιραστούν δωρεάν προτάσεις ή σκέψεις για το στοίχημα.

Δεν αποκλείονται δημιουργοί ή συντελεστές συγκεκριμένων blogs ή άλλων χώρων για προγνωστικά στοιχηματισμού, υπό δύο ρητές προϋποθέσεις:

1. Οι χώροι αυτοί παρέχουν δωρεάν και ελεύθερα (πάντοτε, και όχι στο πλαίσιο παροδικής προωθητικής ενέργειας) τις όποιες προτάσεις και

2. Η συμμετοχή τους δεν θα περιορίζεται σε μηνύματα της λογικής "περάστε από το blog μου για να δείτε τις απίθανες προβλέψεις μας".

Καλή συνέχεια σε όλους.

• Like 3
Δημοσ.

Μια διευκρινηση. Εμεις μπορουμε να ποσταρουμε sites που εχουν προγνωστικα με πληρωμη, αλλα δεν ειναι δικα μας;

• Super Moderators
Δημοσ.

Εφόσον δεν έχουμε τρόπο (και δε μας ενδιαφέρει) να ξέρουμε τη σχέση του καθενός με αυτά τα site, όχι. 

Το νήμα εδώ έχει σκοπό τη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων. Το "είδα ένα site που έχει 7 στα 10, πάτε εκεί να δείτε", δεν έχει θέση σε αυτό το πλαίσιο.

• Like 1
Δημοσ.

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω;

Απο ότι φαίνεται απο τις σχετικές συζητήσεις , αρκετοί εδώ ψάχνουν για σχετικές εμπειρίες.

Οι κομητες η όσοι μπαίνουν απλά να πουλήσουν την πραμάτεια τους φαίνονται και θυμάμαι τουλάχιστον 2 που τους ξεμπροστιασαν.

Απο την άλλη, αναφέρθηκαν και τρία site επι πληρωμή που έμμεσα η άμεσα προσέφεραν δωρεάν κάποιο διάστημα και οι ενδιαφερόμενοι το επωφελήθηκαν.

Σεβόμενος λοιπόν το φόρουμ που μας φιλοξενεί, ρωτάω αν θα υπήρχε ένας χώρος εδώ για ανταλλαγή τέτοιων απόψεων.

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ με αυτά που λέει ο gamanos πιο πάνω. Άλλωστε, το 90% των θεμάτων του forum αφορά προϊόντα ή υπηρεσίες επί πληρωμή. Με την ίδια λογική και εκεί μπορεί ο καθένας που έχει ένα μαγαζί να μπει να το διαφημίσει αλλά δεν κλείνει όλο το θέμα. Αν θεωρήσουμε "μαγαζί" που προσφέρει μια υπηρεσία αυτά τα site γιατί να μην μπορούμε να συζητήσουμε για το ποια είναι αξιόπιστα και ποια όχι?

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω;

Απο ότι φαίνεται απο τις σχετικές συζητήσεις , αρκετοί εδώ ψάχνουν για σχετικές εμπειρίες.

Οι κομητες η όσοι μπαίνουν απλά να πουλήσουν την πραμάτεια τους φαίνονται και θυμάμαι τουλάχιστον 2 που τους ξεμπροστιασαν.

Απο την άλλη, αναφέρθηκαν και τρία site επι πληρωμή που έμμεσα η άμεσα προσέφεραν δωρεάν κάποιο διάστημα και οι ενδιαφερόμενοι το επωφελήθηκαν.

Σεβόμενος λοιπόν το φόρουμ που μας φιλοξενεί, ρωτάω αν θα υπήρχε ένας χώρος εδώ για ανταλλαγή τέτοιων απόψεων.

Γιατί να μη σου το επιτρέψω;

Εξήγησα τι ισχύει στο εξής, καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Σεβόμενος λοιπόν το φόρουμ που μας φιλοξενεί και όσα εξήγησες, ρωτάω αν θα μπορούσε να υπάρχει κάπου  ένας χώρος εδώ για ανταλλαγή τέτοιων απόψεων.

Επειδή μπορεί να μην έγινα κατανοητός, αυτή ήταν η πραγματική μου ερώτηση. :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...