Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γαμω το κεφαλικού γαμημενο είδα τον ΠΑΟΚ να χάνει και εσκισα το δελτίο ανάθεμα τον πρωτη φορά το κάνω αλλά ηταν 30 ευρώ το δελτίο και νευριασα έχω τα κομματάκια όλα δεν γίνεται μέσω κωδικούς να το χτυπήσει;

Δημοσ.

Γαμω το κεφαλικού γαμημενο είδα τον ΠΑΟΚ να χάνει και εσκισα το δελτίο ανάθεμα τον πρωτη φορά το κάνω αλλά ηταν 30 ευρώ το δελτίο και νευριασα έχω τα κομματάκια όλα δεν γίνεται μέσω κωδικούς να το χτυπήσει;

γινεται.

Δημοσ.

εισαι 100% σιγουρος?οπως μπορουθσα το κολλησα εκει περα..παμντως κωδικος και αυτα φενονται..αν μπορεις φιλε μου και εισαι 100% πες μου...γιατι περιμενω σε ενα δελτιο τον Αρη διπλο και σε αλλο ασσο για να κλεισβω και πρεπει να ξερω σιγουρα για να καλυψω στο χ...επειδη περιμενω μπολικα και ειμαι χωριο τωρα δεν μπορω να παω σε προπατζιδικο επιτηδες για να ρωτησω

Δημοσ.

εισαι 100% σιγουρος?οπως μπορουθσα το κολλησα εκει περα..παμντως κωδικος και αυτα φενονται..αν μπορεις φιλε μου και εισαι 100% πες μου...γιατι περιμενω σε ενα δελτιο τον Αρη διπλο και σε αλλο ασσο για να κλεισβω και πρεπει να ξερω σιγουρα για να καλυψω στο χ...επειδη περιμενω μπολικα και ειμαι χωριο τωρα δεν μπορω να παω σε προπατζιδικο επιτηδες για να ρωτησω

γινεται.

Δημοσ.

γινεται.

Πλεον ΔΕΝ γινεται.Εχει απαγορευτει απο τον ΟΠΑΠ να εξαργυρωνονται δελτια μεσω πληκτρολογησης του κωδικου του δελτιου.

Σε αυτη περιπτωση,πρεπει να παει στον ΟΠΑΠ μαζι με την ταυτοτητα του για να εξαργυρωσει το δελτιο

Δημοσ.

Πλεον ΔΕΝ γινεται.Εχει απαγορευτει απο τον ΟΠΑΠ να εξαργυρωνονται δελτια μεσω πληκτρολογησης του κωδικου του δελτιου.

Σε αυτη περιπτωση,πρεπει να παει στον ΟΠΑΠ μαζι με την ταυτοτητα του για να εξαργυρωσει το δελτιο

δηλαδη γινεται. δεν ειπα οτι γινεται απο το πρακτορειο. 

Δημοσ.

πηρα τηλεφωνο στα κεντρικα του οπαπ και μου ειπαν οτι και καλα αν δεν το αναγνωριζει το Barcode να παρω εκεινη την ωρα τηλεφωνο απο το πρακτορειο να κανω μια υπευθυνη δηλωση και να στειλουν στον πρακτορα τον κωδικο του barcode ωστερ να παρω τα κερδη μου ευχαριστω ολους σας

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη γινεται. δεν ειπα οτι γινεται απο το πρακτορειο. 

έχω τα κομματάκια όλα δεν γίνεται μέσω κωδικούς να το χτυπήσει;

Προφανως εννοει να το χτυπησει ο πρακτορας και ετσι απαντησα οτι ΔΕΝ γινεται..

Υ.Γ Αν εισαι Αθηνα συμφερει να πας στον ΟΠΑΠ και να τα παρεις τα χρηματα σου εκεινη την ωρα..

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειμαι αλλα μου ειπε οτι αμεσως θα τα παρω δεν χρειαζετε να περιμενω

Γιατι την υπευθυνη δηλωση δεν θα την στειλεις στον ΟΠΑΠ για να σου δωσουν το οκ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...