arsenal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Λούτον Ατλέτικο Μαδρίτης η δυάδα μου για σήμερα
sak2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Για σήμερα θα παίξω ΠΑΟΚ -2 , Παναθηναικό under 2.5 και Φιορεντινα over 2.5 Καλη επιτυχία
kaketsis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Πιθανον να χαλαει τους Mod να δινω σημεια εδω...δε ξερω γιατι, πουμας 1 - κολο κολο γ/γ και Χ2 λεβαδειακος
iron7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ξάνθη - ΠΑΟΚ under 2.5 Juve - Roma G/G Δυο ωραία ματς για σήμερα. Καλή τύχη!!! 1
arsenal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Γαμω το κεφαλικού γαμημενο είδα τον ΠΑΟΚ να χάνει και εσκισα το δελτίο ανάθεμα τον πρωτη φορά το κάνω αλλά ηταν 30 ευρώ το δελτίο και νευριασα έχω τα κομματάκια όλα δεν γίνεται μέσω κωδικούς να το χτυπήσει;
geortsaki Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Γαμω το κεφαλικού γαμημενο είδα τον ΠΑΟΚ να χάνει και εσκισα το δελτίο ανάθεμα τον πρωτη φορά το κάνω αλλά ηταν 30 ευρώ το δελτίο και νευριασα έχω τα κομματάκια όλα δεν γίνεται μέσω κωδικούς να το χτυπήσει; γινεται.
arsenal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 εισαι 100% σιγουρος?οπως μπορουθσα το κολλησα εκει περα..παμντως κωδικος και αυτα φενονται..αν μπορεις φιλε μου και εισαι 100% πες μου...γιατι περιμενω σε ενα δελτιο τον Αρη διπλο και σε αλλο ασσο για να κλεισβω και πρεπει να ξερω σιγουρα για να καλυψω στο χ...επειδη περιμενω μπολικα και ειμαι χωριο τωρα δεν μπορω να παω σε προπατζιδικο επιτηδες για να ρωτησω
geortsaki Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 εισαι 100% σιγουρος?οπως μπορουθσα το κολλησα εκει περα..παμντως κωδικος και αυτα φενονται..αν μπορεις φιλε μου και εισαι 100% πες μου...γιατι περιμενω σε ενα δελτιο τον Αρη διπλο και σε αλλο ασσο για να κλεισβω και πρεπει να ξερω σιγουρα για να καλυψω στο χ...επειδη περιμενω μπολικα και ειμαι χωριο τωρα δεν μπορω να παω σε προπατζιδικο επιτηδες για να ρωτησω γινεται.
Crash_Batic Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 γινεται. Πλεον ΔΕΝ γινεται.Εχει απαγορευτει απο τον ΟΠΑΠ να εξαργυρωνονται δελτια μεσω πληκτρολογησης του κωδικου του δελτιου. Σε αυτη περιπτωση,πρεπει να παει στον ΟΠΑΠ μαζι με την ταυτοτητα του για να εξαργυρωσει το δελτιο
geortsaki Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Πλεον ΔΕΝ γινεται.Εχει απαγορευτει απο τον ΟΠΑΠ να εξαργυρωνονται δελτια μεσω πληκτρολογησης του κωδικου του δελτιου. Σε αυτη περιπτωση,πρεπει να παει στον ΟΠΑΠ μαζι με την ταυτοτητα του για να εξαργυρωσει το δελτιο δηλαδη γινεται. δεν ειπα οτι γινεται απο το πρακτορειο.
arsenal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 πηρα τηλεφωνο στα κεντρικα του οπαπ και μου ειπαν οτι και καλα αν δεν το αναγνωριζει το Barcode να παρω εκεινη την ωρα τηλεφωνο απο το πρακτορειο να κανω μια υπευθυνη δηλωση και να στειλουν στον πρακτορα τον κωδικο του barcode ωστερ να παρω τα κερδη μου ευχαριστω ολους σας 1
Crash_Batic Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 δηλαδη γινεται. δεν ειπα οτι γινεται απο το πρακτορειο. έχω τα κομματάκια όλα δεν γίνεται μέσω κωδικούς να το χτυπήσει; Προφανως εννοει να το χτυπησει ο πρακτορας και ετσι απαντησα οτι ΔΕΝ γινεται.. Υ.Γ Αν εισαι Αθηνα συμφερει να πας στον ΟΠΑΠ και να τα παρεις τα χρηματα σου εκεινη την ωρα.. 1
arsenal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 δεν ειμαι αλλα μου ειπε οτι αμεσως θα τα παρω δεν χρειαζετε να περιμενω
Crash_Batic Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 δεν ειμαι αλλα μου ειπε οτι αμεσως θα τα παρω δεν χρειαζετε να περιμενω Γιατι την υπευθυνη δηλωση δεν θα την στειλεις στον ΟΠΑΠ για να σου δωσουν το οκ?
arsenal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Κατευθείαν απο το πρακτορείο μέσω φαξ..απο εκεί μου είπε να τους παρω τηλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις