gamanos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Ναι αλλά το υποθετικό σενάριο του Tyler νομίζω δεν στέκει. Ασχετο, Για 20- 50 ευρώ, λίγο ποκεράκι για τις γιορτινές μέρες, πού παίζουμε στο ιντρενε νομιμα και με κάνα bonus ει δυνατόν.
Anubis13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Πως δεν στεκει? Εγω ετσι κερδισα την προηγουμενη εβδομαδα. 1.04 over μισο στο Αρσεναλ - Τσελσι απεξω και μετα under 0.5 μεσα.
gamanos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Aυτό μπορείς να τα παίξεις ως εξής: 25 euro pregame στο Οver 0.5 (1,1 απόδοση κατά μέσο όρο) και μόλις ξεκινήσει αγώνας στο live να παίξεις το Χ 25 euro (3+ απόδοση)... Έτσι καλύπτεις το kai to 0-0... Eιδικά στην ισοπαλία με γκολ πιάνεις και τα δύο στοιχήματα! Αν έρθει π.χ 2-1 πιάνεις το Οver 0.5 και χάνεις το live, αλλά η Βet στο επιστρέφει! Στο παράδειγμα (αν έρθει 2-1 το ματς) το pregame στοίχημα είναι κερδισμένο , άρα το live στοίχημα θεωρείται αυτόνομο, τεσπα, νομίζω είναι συντακτικό το θέμα, απλά μην μπερδευτεί κανείς. EDIT: Άκυρο, μπέρδεψα τους όρους ΠΡΩΤΟ σε εξέλιξη στοίχημα με πρώτο (pre -game ) στοίχημα, ήμουν σίγουρος ότι μπορεί να κάνω λάθος
benign Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Ice Hockey St. Louis Blues 1,72 Montreal Canadiens 1,86
Crash_Batic Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Πως δεν στεκει? Εγω ετσι κερδισα την προηγουμενη εβδομαδα. 1.04 over μισο στο Αρσεναλ - Τσελσι απεξω και μετα under 0.5 μεσα. Αν ομως το πρωτο παιχνιδι το πιασεις δεν σου επιστρεφει το πονταρισμα σου στο live-δευτερο που ειναι δωρεαν..Ετσι δεν ειναι?
Anubis13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Αν ομως το πρωτο παιχνιδι το πιασεις δεν σου επιστρεφει το πονταρισμα σου στο live-δευτερο που ειναι δωρεαν..Ετσι δεν ειναι? Δεν καταλαβα την ερωτηση. Το live στοιχημα ΑΝ το χασεις το επιστρεφει παντα ανεξαρτητως τι θα κανει το αλλο στοιχημα.
Crash_Batic Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δεν καταλαβα την ερωτηση. Το live στοιχημα ΑΝ το χασεις το επιστρεφει παντα ανεξαρτητως τι θα κανει το αλλο στοιχημα. Δωσε μου ενα ολοκληρωμενο παραδειγμα αγωνα για να καταλαβουμε (και εγω) πως γινεται να εχεις καποιο κερδος απο το δωρεαν στοιχημα live-οταν αυτο ειναι διαθεσιμο- ή εστω να μην εισαι χαμενος..
Anubis13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δωσε μου ενα ολοκληρωμενο παραδειγμα αγωνα για να καταλαβουμε (και εγω) πως γινεται να εχεις καποιο κερδος απο το δωρεαν στοιχημα live-οταν αυτο ειναι διαθεσιμο- ή εστω να μην εισαι χαμενος.. Πριν το οποιαδηποτε ματς παιζεις 25 ευρω με αποδοση 1.03 στο over 0.5 goal. Μεσα στο ματς για να μην χασεις αρκει να παιξεις ΑΝ ΔΕΝ εχει μπει γκολ το under 0.5 goal τουλαχιστον με αποδοση 2. Αν μπει γκολ εχεις 25*1.03 = ... και 25 επιστροφη απο το live. Κερδος μισο ευρω ποσο βγαζει. Αν δεν μπει γκολ και εχεις παιξει το under μισο με αποδοση 2 εχεις χασει το πρωτο στοιχημα και εχεις 25*2 = 50 στα λεφτα σου.
Crash_Batic Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Πριν το οποιαδηποτε ματς παιζεις 25 ευρω με αποδοση 1.03 στο over 0.5 goal. Μεσα στο ματς για να μην χασεις αρκει να παιξεις ΑΝ ΔΕΝ εχει μπει γκολ το under 0.5 goal τουλαχιστον με αποδοση 2. Αν μπει γκολ εχεις 25*1.03 = ... και 25 επιστροφη απο το live. Κερδος μισο ευρω ποσο βγαζει. Αν δεν μπει γκολ και εχεις παιξει το under μισο με αποδοση 2 εχεις χασει το πρωτο στοιχημα και εχεις 25*2 = 50 στα λεφτα σου. Αρα σοβαρο κερδος δεν εχεις απο αυτο...
Anubis13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Αρα σοβαρο κερδος δεν εχεις απο αυτο... Σοβαρο κερδος εχεις αν μπει γρηγορα το γκολ ξενοιασεις και μπορεσεις να παιξεις μετα το μεσα με την ησυχια σου και με τα αναλογα ρισκα που θελει ο καθενας(αποδοση 2/3/5/10/100). Τουλαχιστον δεν χανεις.
SpirtouLisS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 το live ειναι κατ'εμε η μεγαλυτερη παγιδα του στοιχηματος. Αν δε ξερεις πως να την χρησιμοποιησεις κλεινει και σε δαγκωνει πολυ ασχημα. Αυτο δεν ειναι απλα θεωρητικο. Το live εχει πολλα γεγονοτα και ειναι σοφα δομημενο, με υψηλο ποσοστο απο αποδοσεις που εχουν αμελητεα παικτικη αξια. Κοινως πολλα 1.1 και 1.05 στο live ειναι σκουπιδια.... 1
benign Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 ICE HOCKEYCarolina Hurricanes 2,29Winnipeg Jets 2,20(Paddy)
christos_0b Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Παιδια , καλησπερα και καλη χρονια , μπορει καποιος να μου εξηγησει στην bet365 την διαφορα , οταν πας να παιξεις πριν την εναρξη γκολ , εχει 2 επιλογες που ζητανε το ιδιο αποτελεσμα με ελαχιστα διαφορετικες αποδοσεις οπως : Συνολο γκολ αγωνα - οβερ 2,5 - 2,00 Στοιχημα γκολ αγωνα - οβερ 2,5 - 1,9800 Ποια ειναι η διαφορα μεταξυ Στοιχημα/Συνολο στην ουσια ?Καθως οπως το καταλαβαινω εγω και στα 2 πονταρεις να μπουνε τουλαχιστον 3 γκολ συνολικα στον αγωνα ... Οσο για το live εγω προτιμω κυριως συνδιαστικα οβερ κορνερ σε 2-3 αγωνες με 2-4 επιλογες το καθενα , οπου αναλογως την χρονικη περιοδο που θα τα παρεις και τις συνθηκες του καθε αγωνα εχεις τεραστια περιθωρια κερδους και αρκει να πιασεις τουλαχιστον 1 επιλογη απο τον καθε αγωνα ωστε να εισαι περιπου στα λεφτα σου.
angry Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Φίλε chris,μόνο την επιλογή ΣΥΝΟΛΟ ΓΚΟΛ βλέπω. Δεν βλέπω καπου στοίχημα γκολ. Μήπως είναι χάντικαπ?
christos_0b Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Φίλε chris,μόνο την επιλογή ΣΥΝΟΛΟ ΓΚΟΛ βλέπω. Δεν βλέπω καπου στοίχημα γκολ. Μήπως είναι χάντικαπ? Ασε το βρηκα , δεν ειναι χαντικαπ , απλα το "στοιχημα γκολ" μετραει απ'την στιγμη που το παιζεις χωρις να υπολογιζει τα προηγουμενα γκολ , πχ ειναι (0-1) και παιζεις "Στοιχημα Γκολ (0-1) : Οβερ 2,5 ,ζητας 3 γκολ απο εκει και περα και οχι συνολικα , τουλαχιστον 4 συνολο δλδ Απλα πολλες φορες αυτες οι ελευθερες μεταφρασεις καθαρα ξενης(και μη) ορολογιας με μπερδευουν απιστευτα , καλυτερα να αφηνανε μερικα πραγματα στα αγγλικα αν δεν μπορουν να τα κανουν ποιο σωστα / ξεκαθαρα. Για να μην αναφερθω στην ελλειψη ενος αναλυτικου αρχειου/πινακα με τις ορολογιες η και τα διαφορα συστηματα που μπορει να ειναι διαθεσιμα αναλογως του ειδους του στοιχηματος και του ευρους των επιλογων. Εφαγα και μεγαλο κουβα την πρωτοχρονια και ειμαι τσαντισμενος με την πρεμιερ , να'ναι καλα η MU με την οποια ρεφαρα Τετοια και με τον ολυμπιακο θελω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις