Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδα εκεινο το δοκαρι στο τελος του Α' κ λεω ενταξει το εχω δει το εργο.. Αλλα εγινε 0-2 τωρα οποτε μια χαρα! Για βραδυ βλεπεις τπτ?

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πολυ καλη προταση κ συμφωνω απολυτα κ ετσι πρεπει να γινεται το παιχνιδι κατ'εμε,

γιατι μας πασαρουν ενα κουπονι με εκατονταδες παιχνιδια, αλλα που τα 99% ειναι για κουβα πραγματικα, χωρια της εξαρτησης/εθισμου με τα livescore, με την συνεχη ενασχοληση κι ολα αυτα

Ωραια περιμενω ολα τα παιδια να συνδραμουν με μια επιλογη το επομενο Σαββατοκυριακο.:-D

Ασχετο και το ξερω οτι λεω λαλακια,αλλα εχω ενα τρομερα περιεργο προαισθημα οτι θα γκελαρει σημερα ο Γαβρος?Λες?:devil:

Ειδα εκεινο το δοκαρι στο τελος του Α' κ λεω ενταξει το εχω δει το εργο.. Αλλα εγινε 0-2 τωρα οποτε μια χαρα! Για βραδυ βλεπεις τπτ?

Κοιτα εγω κατα κανονα παιζω μονο μια φορα την μερα,ενα μονο αποδεκτο και αν παει καλα,παιζω ενα δευτερο με μικροτερο ποσο για να διαφυλαξω κατι απο το κερδος του πρωτου.Το πρωτο μου ηταν το over 2.5 στο Manchester και το δευτερο το διπλο της Sunderland.Οποτε βασει νοοτροπιας ειμαι πασο για την υπολοιπη νυχτα.

Αλλα περα απο αυτο, δεν κοιταξα σοβαρα αν και δεν υπαρχουν πολλα ενδιαφεροντα ματς.Και μην ξεχνας οτι μερικες ομαδες γυρνανε μετα απο μια διακοπη μερικων ημερων και ισως εχουμε εκπληξεις.Αν βρω κατι ενδιαφερον θα ποσταρω εγκαιρως.

Δημοσ.

Τελικα Gio δεν βρισκω κατι εξαιρετικο και δεν θα παιξω,αλλα αν ειχα καλα κερδη και ηθελα να παιξω ενα μικρο ποσο,ας πουμε 10 ευρω,θα επαιζα Παλερμο - Ναπολι Χ. Με επιφυλαξη γιατι δεν μου πολυαρεσει,απλα και 2 ομαδες εχουν σχετικα ευκολη κληρωση στις επομενες αγωνιστικες και το Χ μετα τις διακοπες δεν τους χαλαει.Ομαδα εδρας η Παλερμο εχει ομως να κερδισει 4 αγωνιστικες και η Ναπολι αδυνατει να κερδισει εκτος εδρας.

Ισως και ειδικο στοιχημα Εσπανιολ - Μπαρτσα να μπουν απο 4 γκολ και πανω σε αποδοση 2.00 .

Δημοσ.

χθες ταμειο με μια τετραδα και

το βραδυ μας εκαψε η Λατσιο που την επαιξα με

ΑΕΚ,Γαλατα και Ιντερ

σημερα

Μιλαν 2

Γιουβε 2

Φιορεντινα 2

ταμειο κι σημερα

και θα πηγαινα κι αλλο αν περναγε η τριαδα

Παο οβερ

Σαντερλαντ 2

Βαλενθια γκολ-γκολ

Δημοσ.

Τελικα Gio δεν βρισκω κατι εξαιρετικο και δεν θα παιξω,αλλα αν ειχα καλα κερδη και ηθελα να παιξω ενα μικρο ποσο,ας πουμε 10 ευρω,θα επαιζα Παλερμο - Ναπολι Χ. Με επιφυλαξη γιατι δεν μου πολυαρεσει,απλα και 2 ομαδες εχουν σχετικα ευκολη κληρωση στις επομενες αγωνιστικες και το Χ μετα τις διακοπες δεν τους χαλαει.Ομαδα εδρας η Παλερμο εχει ομως να κερδισει 4 αγωνιστικες και η Ναπολι αδυνατει να κερδισει εκτος εδρας.

Ισως και ειδικο στοιχημα Εσπανιολ - Μπαρτσα να μπουν απο 4 γκολ και πανω σε αποδοση 2.00 .

Τα Χ εχω αρχισει κ τα αποφευγω, Το οβερ 3.5 στο αλλο μαρεσει..

Λεω ομως να μην παρασυρθω. Απλα ειχα δει οτι αυριο δεν εχει τπτ της προκοπης γι αυτο ψαχνομουν..

Δημοσ.

Ασχετο και το ξερω οτι λεω λαλακια,αλλα εχω ενα τρομερα περιεργο προαισθημα οτι θα γκελαρει σημερα ο Γαβρος?Λες?:devil:

To ιδιο προαισθημα ειχα και γω και επαιξα για την πλακα 1€ στον ασσον ,1€ στο Χ και 7€ στο 2πλο.Κουλο δε λεω αλλα η χασουρα στη χειροτερη θα ηταν 1.30.

Δημοσ.

ταμειο κι σημερα

και θα πηγαινα κι αλλο αν περναγε η τριαδα

Παο οβερ

Σαντερλαντ 2

Βαλενθια γκολ-γκολ

Good call η Φιορεντινα ,τα αλλα δεν θα τα επαιζα ποτε.Αποδοσεις του 1,60 εκτος εδρας και 1,45 εντος δεν εχω παιξει ποτε και ουτε προκειται.

Πανο,ειδες που τελικα ειχαμε μυνημα απο τον Αιθερα η το Ακασικο Πεδιο?:devil:

Τα Χ εχω αρχισει κ τα αποφευγω, Το οβερ 3.5 στο αλλο μαρεσει..

Λεω ομως να μην παρασυρθω. Απλα ειχα δει οτι αυριο δεν εχει τπτ της προκοπης γι αυτο ψαχνομουν..

Και εγω λεω αστο για σημερα να κλεισει η μερα θετικα.Μην παρασυρομαστε γιατι τελικα ετσι χανουμε λεφτα.Οι Αγγλοι λενε slow and steady wins the race.Λιγο κερδος και καλο καθε μερα η μερα παρα μερα.

Δημοσ.

Εχτες επαιξα:

Aταλαντα - Μιλαν : Διπλο ΟΚ

Ρομα - Κιεβο : Ασσος ΟΚ

Λετσε - Γιουβεντους : Διπλο ΟΚ

Παλερμο - Ναπολι : Διπλο ΟΚ

Μπετις - Χιχον : Ασσος ΟΚ

Το τσεπωσαμε το 50ευρω.. Ευτυχως που δεν επαιξα και τη Μπαρτσελονα over γιατι του εδινε μονο 1.30 και το παρατησα.. :whistle:

Δημοσ.

Χαχα, παντως ειναι γκαντεμοτοπικ

Εριξα 2 γερα με Μαν Γιου οβερ και τριαδα ΝΒΑ Λεικερς, Σανς, Μπλειζερς -4,5 και περασαν

Για ενα εγραψα αναλυση και fun bet και εφαγε 20αρα η Ουασινγκτον :mrgreen:

Δημοσ.

Χαχα, παντως ειναι γκαντεμοτοπικ

Εριξα 2 γερα με Μαν Γιου οβερ και τριαδα ΝΒΑ Λεικερς, Σανς, Μπλειζερς -4,5 και περασαν

Για ενα εγραψα αναλυση και fun bet και εφαγε 20αρα η Ουασινγκτον :mrgreen:

Οι προληψεις ειναι ενας τροπος να αποφορτιζεσαι ψυχικα,δεν εχουν καμμια σχεση με την πραγματικοτητα.:-D

Εχτες επαιξα:

Το τσεπωσαμε το 50ευρω.. Ευτυχως που δεν επαιξα και τη Μπαρτσελονα over γιατι του εδινε μονο 1.30 και το παρατησα.. :whistle:

Απο την αλλη ρισκαρες τα λεφτα σου με Μιλαν,Γιουβε,Ρομα σε αποδοσεις του 1,45 - 1,60.Αυτες ειναι αποδοσεις του κ*λου.:devil:

Κατι τετοια παιζει ενας φιλος μου Αγγλος λεφτας σαν και σενα ,αλλα ποτε πανω απο δυο και ριχνει 20.000 ευρω.

Ο μεσος οικονομικα,καλος παικτης,πονταρει μονα σε αποδοσεις 1,80 και ανω.

Δημοσ.

Οι προληψεις ειναι ενας τροπος να αποφορτιζεσαι ψυχικα,δεν εχουν καμμια σχεση με την πραγματικοτητα.:-D

Το ξερω ρε συ, αλλα επειδη better safe than sorry, ειλικρινα, ποσταρα την χαβαλε γνωμη μου χθες, παροτι μεσα μου ελεγα οτι ειναι εξισου πιθανο να σπασει η 3αδα με το να κερδισουν οι Γουλβς. Απλα ειπα πιο θα με πονεσει περισσοτερο να χασω και ποσταρα το αλλο :mrgreen:

Δεν ξερω, μεταφυσικη...

Εχτες επαιξα:

Συμφωνω με τον Πανο.

Ησουν μαλλον κ***ρδος που το επιασες (λογικα για να λες 50ευρω, θα εριξες 5 ευρω) ειδικα αφου πχ το Εσπανιολ-Μπαρτσα εδειχνε πιο πιθανο οβερ αποτι το διπλο της Μιλαν αλλα σου εκατσε

Οποτε σε καλη μερια αλλα θα σου προτεινα να συνεχισεις να πονταρεις με αυτα τα ποσα που πονταρεις γιατι σταθηκες σχετικα τυχερος και αν αποαφασισεις να ριξεις ολο το 50ευρω σε ενα εξισου ζορικο παρολι 5 αγωνων, θα το διακινδυνεψεις στανταρ

Γενικα ολοι πρεπει να σκεφτομαστε οτι ειναι ετσι οι αποδοσεις και τα ματς ωστε να χανουμε περισσοτερα αποτι θα κερδιζουμε ανα παιχνιδι, οποτε η λυση ειναι να παιζεις με μια τακτικη συγκεκριμενη που σε βαθος χρονου θα μας πληρωνει περισσοτερο αποτι θα μας κοστιζει

Πχ τα παιδια που παιζουν κοντρες, κυνηγανε μεγαλες αποδοσεις και γι'αυτο παιζουν αρκετα ματς, γιατι οι πιθανοτητες ειναι εναντιον τους. Οποιοσδηποτε μπορει να πιασει κατα τυχη 2/2 γερες κοντρες οπως ηταν το 2πλο της Μπλακμπερν στη Γιουναιτεντ ή την γκελα της Μπαρτσελονα, αλλα αν συνεχιζει να παιζει μονο 2 ή 3 κοντρες συντομα θα βρεθει στο μειον

Δημοσ.

Κατι τετοια παιζει ενας φιλος μου Αγγλος λεφτας σαν και σενα ,αλλα ποτε πανω απο δυο και ριχνει 20.000 ευρω.

Ο μεσος οικονομικα,καλος παικτης,πονταρει μονα σε αποδοσεις 1,80 και ανω.

Το σαν και σενα πηγαινε στο "λεφτας" η στο οτι παιζει μικρες αποδοσεις? :confused:

Οποτε σε καλη μερια αλλα θα σου προτεινα να συνεχισεις να πονταρεις με αυτα τα ποσα που πονταρεις γιατι σταθηκες σχετικα τυχερος και αν αποαφασισεις να ριξεις ολο το 50ευρω σε ενα εξισου ζορικο παρολι 5 αγωνων, θα το διακινδυνεψεις στανταρ.

Πανω απο 10 ευρω δεν εχω ριξει στοιχημα.. Δεν το σηκωνει η τσεπη μου.. Ειμαι φοιτητης και ελληνας.. :mrgreen: Συνηθως παιζω με 3-5 ευρω..

ΤΟ βλεπω πιο πολυ σαν χομπι. Και αμα κατσει καμια καλη δεν θα πουμε οχι..

Για αυριο λεω να ριξω 5 ασσους:

Πας Γιαννινα - Αστ. Τριπολης : Ασσος = 1.95

Νις - Ντιζον : Ασσος = 1.85

Μαν. Σιτι - Λιβερπουλ : Ασσος = 1.85

Λυων - Λιλ : Ασσος= 2.10

Σεβιλλη - Βαλενθια : Ασσος = 2.20

Συνολικη αποδοση: 30.8

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...