Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα κανεις και αποφευγεις το 2πλο της Σαλκε, απλα και μονο γιατι το Σαββατο εφερε ενα πολύ ''υποπτο'' αποτελεσμα στο πρωταθλημα. Τουλαχιστον με το τροπο που ηρθε και βασει του ποσος κοσμος την εμπιστευτηκε. Και σημερα θα στηριχτει πανω της πολυς κοσμος. Ας παει και 0-4 εγω θα το αποφυγω

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μας την εκανε η Σαλκε.Κωλογερμανοι!

τα λεγα που να μη τα λεγα...

Εγω παλι εχασα επιασα g/g ντορτμουντ οβερ μπαρτσα, 2-3 goal σελτικ-μιλαν και εχασα το οβερ της τσελσι... :mad:

Για σημερα θα επαιζα.

Ρεαλ-Γαλατα 4-6 goal (αν και μονο αν παιξει ο ροναλντο υποψιν νομιζω τραυματιστηκε το σαββατο)

Παρι- Ολυμπιακος G/G

Γιουβεντους-Κοπεγχαγη 1

Δημοσ.

Εγω παλι εχασα επιασα g/g ντορτμουντ οβερ μπαρτσα, 2-3 goal σελτικ-μιλαν και εχασα το οβερ της τσελσι... :mad:

Και εγω εχασα παλι σε δευτερο δελτιο το 2πλο της Τσελσι.Λεω,εχασαν στο Λονδινο,θα παρουν το αιμα τους πισω τωρα.Να ομως που επεσε κλαρινετο παλι..

Δημοσ.

στο chl youth παιζει τωρα αγιαξ μπαρτσα απο οτι διαβασα σε ενα σαιτ εχει λιγες απουσιες η μπαρτσα 0-1 εινια και το πηρα dnb στο 6.50 ασσος

Δημοσ.

Σημερα και μετα απο αυτα που εγιναν χτες και επειδη δεν εχω εμπνευση,θα παιξω αυτο το φτηνο δελτιακι,το ξερω πως φαινεται τρελλο αλλα και 3 απο τα 4 να πιασω θα εχω κανενα 15αρι ευρω κερδος λογω αποδοσεων.Δεν μου ερχεται καμμια αλλη ιδεα.

post-73690-0-46304700-1385577109_thumb.png

post-73690-0-07815000-1385577116_thumb.png

Δημοσ.

Για σημερα θα επαιζα.

Ρεαλ-Γαλατα 4-6 goal (αν και μονο αν παιξει ο ροναλντο υποψιν νομιζω τραυματιστηκε το σαββατο)

Παρι- Ολυμπιακος G/G

Γιουβεντους-Κοπεγχαγη 1

Ρεαλ-Γαλατα 4-1

Παρι-Ολυμπιακος 2-1

Γιουβε-κοπεγχαγη 3-1

Με τις υγειες μας.  Βγαλαμε χασουρα. Ποσοστα δε θελω, μόνο καλη καρδια και στα επόμενα ταμεια :-)

Δημοσ.

Καλα μιλαμε σημερα πλουτισε ο book . Χασαμε 4 ευρω θα τους τα παρουμε αυριο ομως.

Eίδες για να με τσαντίζει η ομάδα σου dropsreef!

post-151262-0-16032800-1385668999_thumb.png

post-151262-0-90269500-1385669005_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Στο μαπσκετ. μα να μην χανεται με καμια 10αρια ποντους και να το γυρισετε...

Ναι τους μαλάκες,μας κόψανε το βδομαδιάτικο χαρτζιλίκι. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...