Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδεχομένως να με περάσετε για τρελό αλλά:

1) Ο Πανόπουλος έκλαψε όσο μπορούσε,η εικόνα της Ξάνθης δεν είναι για τα μπάζα και το 2.20 είναι εξαιρετική απόδοση.
edit Αν ήξερα την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου θα χτυπούσα και το Over στο 2.35

2) Μετά τα ντόρτια με τον Ολυμπιακό η εξιλέωση ίσως έρθει με ένα over 2.5 στα γκολ του Παοκ που πληρώνει 2.50.

3) Κοιτάζοντας την βαθμολογία στην Πορτογαλία με νίκη η Σπόρτινγκ του πρώην πιάνει την Μπενφίκα και πλησιάζει στο -1 την Πόρτο με απόδοση 1.80.

4) Η Ίντερ 25β, η Νάπολι 28β (με ένα παιχνίδι περισσότερο) η Μπολόνια με 10β και το διπλό στο 2.00

Επεξ/σία από Dropsreef
Δημοσ.

Να κανω εγω μια ερωτηση στον οπαπ οτι πολλ/σιαστη εχει πρεπει να παιζεις?αν θες δηλ να παιξεις εκει αναμεσα στα 60-70 ευρω τι επιλεγεις?

Δημοσ.

Οκ Thanks..Λοιπόν ειμαι περιεργος να δω το ματς αργοτερα Ναντ-Μονακο λογω αποδοσεων...αποψη μου σημειο επομενης εβδομαδας ειναι το 1.55 της Ντορτμουντ και το 2.00 της Μιλαν

Δημοσ.

Ενδεχομένως να με περάσετε για τρελό αλλά:

1) Ο Πανόπουλος έκλαψε όσο μπορούσε,η εικόνα της Ξάνθης δεν είναι για τα μπάζα και το 2.20 είναι εξαιρετική απόδοση.

edit Αν ήξερα την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου θα χτυπούσα και το Over στο 2.35 done x 2

2) Μετά τα ντόρτια με τον Ολυμπιακό η εξιλέωση ίσως έρθει με ένα over 2.5 στα γκολ του Παοκ που πληρώνει 2.50. done στο 90

3) Κοιτάζοντας την βαθμολογία στην Πορτογαλία με νίκη η Σπόρτινγκ του πρώην πιάνει την Μπενφίκα και πλησιάζει στο -1 την Πόρτο με απόδοση 1.80. done στο 90

4) Η Ίντερ 25β, η Νάπολι 28β (με ένα παιχνίδι περισσότερο) η Μπολόνια με 10β και το διπλό στο 2.00 βάλτο ρε παπάρα Ζεσους και εσύ στο 90 να γίνει το 10αρικο διακοσάρικο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σέλτικ-Μίλαν 2-3 γκολ
Βασιλεία-Τσέλσι 2
Στεάουα-Σάλκε 2
Ντόρτμουντ-Νάπολι γκολ-γκολ

Θα κινηθώ όμως σε πιο "safe" μονοπάτια παίζοντας διπλό Τσέλσι και g/g Ντόρτμουντ περιμένοντας να ~3.00 τα λεφτά μου.

Επεξ/σία από Dropsreef
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...