patrickdrd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 ενας μονο, η τσελση περσυ με ναπολι, 3-1 κανονικος αγων, 4-1 στην παρατα
chill Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 100 πήρα σημερα στο χέρι χρωστούμενα και δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Τα ακούμπησα στους παρλεβούδες, τους πιστευω και στο πρώτο ημίχρονο δικαιώνομαι πανηγυρικά!!!! Ναι ρε Γαλλία ΝΑΙ!!!!!!! 3-0!!!!!!!!
noob Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 To 'πες και το 'κανες λοιπόν... Άντε ρε καλοφάγωτα! Τρε μπιαν τσιλλιαγκού!! 1
chill Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 To 'πες και το 'κανες λοιπόν... Άντε ρε καλοφάγωτα! Τρε μπιαν τσιλλιαγκού!! Δεν ασχολούμαι με στοίχημα!!!! Αλλα τους κερατάδες τους πίστευα......δεν ήτω δυνατό η Γαλλία να αποκλειστεί από τους Ουκρανούς. Ειναι η πρώτη φορα που τολμάω κατι. 100 είχα να περάσω τον μήνα.....ούτε καν δεν θα την έβγαζα μέχρι τελος. Τα έριξα ολα εκει. Οι φίλοι κράξιμο, ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, εν χορό ΟΛΟΙ. Μου λέγανε θα τσονταρουν να μην πεθάνω της πείνας, μου πήραν τσιγάρα, πλήρωσαν τα σουβλάκια του ματς........και τωρα μου λένε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ κερνάς Ναι ρε παρλεβούδες, je vous aime και ας μην γίναμε πατριωτάκια τελικα αφου δεν τα φέρε ετσι η τύχη. Θα βγάλω και το μωρό έξω ΣΚ. LROI ακούς; ΤΟ ΜΩΡΟ!!!!!
noob Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δεν ασχολούμαι με στοίχημα!!!! Αλλα τους κερατάδες τους πίστευα......δεν ήτω δυνατό η Γαλλία να αποκλειστεί από τους Ουκρανούς. Ειναι η πρώτη φορα που τολμάω κατι. 100 είχα να περάσω τον μήνα.....ούτε καν δεν θα την έβγαζα μέχρι τελος. Τα έριξα ολα εκει. Οι φίλοι κράξιμο, ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, εν χορό ΟΛΟΙ. Μου λέγανε θα τσονταρουν να μην πεθάνω της πείνας, μου πήραν τσιγάρα, πλήρωσαν τα σουβλάκια του ματς........και τωρα μου λένε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ κερνάς Ναι ρε παρλεβούδες, je vous aime και ας μην γίναμε πατριωτάκια τελικα αφου δεν τα φέρε ετσι η τύχη. Θα βγάλω και το μωρό έξω ΣΚ. LROI ακούς; ΤΟ ΜΩΡΟ!!!!! Είσαι τρελός?!?(ρητορική ερώτηση) Τα πάντα όλα γίνονται στο στοίχημα μην τα κάνεις αυτά ρε.. χαχαχα ρε τον τρελό! Τέσπα τέλος καλό, όλα καλά. 1
chill Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Ρε τους πίστευα.....από την Παρασκευή το χα γράψει νομίζω στο τοπικ της εθνικής, μάλιστα μετα απο ματς που δεν έκαναν ούτε σουτ!!!! Δεν ξανα παίζω στοίχημα, εκτός και αν εχω ξανα την ίδια διαίσθηση για κατι.... Μόνο τζόκερ απο δω και πέρα γιατι θελω να λιασω την κορμάρα μου στην Copacabana μαζί με την Alessandra και την Andrianna Και να σου πω κατι, πιστευω πως θα το κανω. 2 μήνες παίζω αλλα....... @@ μέχρι στιγμής εχω βεβαια πολλες Πεμπτες κ Κυριακές μέχρι το καλοκαίρι Τα κορίτσια εκει θα ναι πάντως!!!!!!
noob Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Ρε τους πίστευα.....από την Παρασκευή το χα γράψει νομίζω στο τοπικ της εθνικής, μάλιστα μετα απο ματς που δεν έκαναν ούτε σουτ!!!! Δεν ξανα παίζω στοίχημα, εκτός και αν εχω ξανα την ίδια διαίσθηση για κατι.... Μόνο τζόκερ απο δω και πέρα γιατι θελω να λιασω την κορμάρα μου στην Copacabana μαζί με την Alessandra και την Andrianna Και να σου πω κατι, πιστευω πως θα το κανω. 2 μήνες παίζω αλλα....... @@ μέχρι στιγμής εχω βεβαια πολλες Πεμπτες κ Κυριακές μέχρι το καλοκαίρι Τα κορίτσια εκει θα ναι πάντως!!!!!! Δεκτόν!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 απο αυτό το δελτίο θέλω να ποντάρω 40 € σε 3 παιχνίδια.Ποια παιχνίδια μου προτείνετε να παίξω και ποιες ομάδες θα νικήσουν? http://www.opap.gr/el/web/guest/praktoreio-basket#d-3344
patrickdrd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 κατσε, θα νικησουν ή θα καλυψουν το χαντικαπ; εχει διαφορα
arsenal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Να ρωτησω και παλι το 2.25 της Μονακο δεν το βρισκεται εξαιρετικα υψηλο?στην Bwin ειχε ανοιξει καιρο τωρα 1.49 αλα μετα τις τελευταιες αθλιες εμφανισεις τις πηγε στα 2.25!ελεος! δεν γινεται να μην πονταρω εστω και DNB
patrickdrd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 πω, πω, ναι, οντως! τι αλλαγη ειναι αυτη ρε; στις ασιατικες αγορες (για οσους ξερουν): -0.25 1.910 -0.75 2.140 ανοιξε δλδ στο -0,75 ασιατικο κ υποχωρησε στο -0.25; γιατι; η ναντ δεν λεω, καλη πρεπει να ειναι, αλλα μπας κ λειπει κανας φαλκαος; να ψαξει καποιος το ρεπορταζ...
Anubis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 το χιουστον μου μεσα, αλλη μια 3αδα που εσπασε... 1
patrickdrd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 μην ακουμπας χιουστον ρε, κ@λομαδα τελειως, αμυνα 0, καθονται κ τους κοιτανε, παρτυ εκανε ο μοντα κ ο ντιρκ, εδω χασαμε το daily για τον τελευταιο, 20 ποντους μεσο ορο στο φαντασυ ειχε ο ντιρκ κ εκανε 50αρα χθες, μ αρεσει που εγραφε ο αλλος στο τουιτερ: "χιουστον we have a power forward", καλα επρεπε να του απαντησω, αμα βρειτε κανεναν να παιζει κ αμυνα κατι μπορει να κανετε φετο, διαφορετικα δεν σας κοβω να περνατε τον 1ο γυρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις