Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης,καθαρά από ένστικτο, κάτι μου λέει ότι ο Παναθηναϊκός θα κυνηγάει στο σκορ και θα πληρωθούμε με κανένα 3.5 στο Live

Αυτό! Το θεμα ειναι ποσα θα ριξουμε

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό! Το θεμα ειναι ποσα θα ριξουμε

Επειδή το προηγούμενο μου μήνυμα ήταν λιγάκι σαν χρησμός Πυθίας θα ρίξω από το τώρα ένα Χ ποσό στο 2.40 και στο Live Χ/2 του πονταρίσματος αν ο Παναθηναϊκός κυνηγάει στο σκορ.(με απόδοση άνω του 3.25) Δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι μου λέει πως το διπλό θα έρθει.

Για τα υπόλοιπα δύο ματσάκια (Φενερ και Μπάγιερν) είναι απλά σκόρπιες σκέψεις. Κρατάω το 2.40 και ας κουβαδιαστώ όπως προείπα 

Δημοσ.

στο alley oop  κατόπιν οδηγίας Μπαρτζώκα πες μου πόσο μπινελίκι έριξες  ;;

Δεν μπορεις να φανταστεις...Οπως και στο γρηγορο φαουλ...

Μα τους μαλακες οβερ το παιξανε? 2.70 εδινε!

Δημοσ.

παιδια αν και καπως εκτος θεματος τα δωρεαν τουρνουα ποκερ του στοιχιμαν αυτα των 15-20$ ειναι πολυ υποπτα.

Πριν λιγο εχοντας σχεδον κερδισει ενα 20$αρι (2ος στο τελικο τραπεζι με φυλλο) ειναι ενας που εχει παρει σχεδον 10 ποτ στη σειρα...με ονομα που μονο botaki θυμιζε. Εχω λοτσε ΑΑ εχει Α2 παω ολα μεσα στο μετα το φλοπ 5-5-Κ...Τα βλεπει με τη μια (πατημενο call) και του βγαζει δυο 2αρια turn και ριβερ...

Αυτα δε γινονται απλα

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο στοίχημα για το ποια ομάδα ΘΑ προκριθεί από τα σημερινά μπαράζ; Στον ΟΠΑΠ υπάρχει κατι τέτοιο;

Αν ναι σκέφτομαι να τα σπρώξω χοντρά στους παρλεβούδες......

Edit: αν κατάλαβα καλα, δίνουν μόλις 2,35 στους Γάλλους για πρόκριση μετα το 2-0 στο Κίεβο......δουλευομαστε;

Δημοσ.

Καλά σοβαρά τώρα στο 2.30 Καπού η Μονακό; εντάξει δεν παει καλά αλλά σιγά την ομάδα που παιζει ασε που επιβάλεται επιτέλους νίκη εγώ θα τι τιμησω

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο στοίχημα για το ποια ομάδα ΘΑ προκριθεί από τα σημερινά μπαράζ; Στον ΟΠΑΠ υπάρχει κατι τέτοιο;

Αν ναι σκέφτομαι να τα σπρώξω χοντρά στους παρλεβούδες......

Edit: αν κατάλαβα καλα, δίνουν μόλις 2,35 στους Γάλλους για πρόκριση μετα το 2-0 στο Κίεβο......δουλευομαστε;

Kλεβόμαστε.  :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...