Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτα που επαιξα σημερα:

Δυαδα:

Ολυμπιακος-Παοκ G/G

Kιεβο-Μιλαν  2

Tριαδα:

Εσπιεργκ-Κοπεγχαγη 2

Σεντ Ετιεν-Λυων OVER

Μαντσεστερ γ.-Αρσεναλ 2

Δυαδα FUN:

Τοτεναμ-Νιουκαστλ 2

Σουονσι-Στοουκ 2

Τριαδα Μπασκετ:

Οκλαχομα 1

Λ.Α Λεικερς 1

Νιου Γιορκ 1

%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%82OK.jpg

Δημοσ.

πολυς κουβας σημερα. Μιλαν κοπεγχαγη σιτι δλδ ελεος και χανει και η βασκο ντα γκαμα 0-2 απο τη σαντος (η και καλα αδιαφορη σαντος θα καθιζε να χασει να σωθει η βασκο :mad: )

παιδια συγνωμη που ρωταω κιολας αν θελετε να μοιραστειτε το τροπο σκεψης σας...Πως παιζουμε 250 ευρω μεχρι τη πρωτοχρονια σε αποδοσεις ανω του 1.65 για να μη χαθει το μπονους που πηραμε???? :cry:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α καταλαβα τι εννοουσες.

Δεν ειναι αυτο που πρεπει να κοιτας. Διαφωνω. Ξαναλεω οτι ειναι θεμα φιλοσοφιας.

Εγω κοιταω να κερδισω 5-6 χιλιαδες ευρω τουλαχιστον. Για αυτο και παιζω για 3000+ ευρω. Τα 50 ευρω δεν με νοιαζουν να τα κερδισω. Και το να χασω 5-10 ευρω επειδη επαιξα με πολυ ρισκο(και θα μπορουσα να εχω πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να κερδισω 80 ευρω) δεν με πειραζει.

Για αυτο παιζω και ΚΙΝΟ, Τζοκερ, ΛΟΤΤΟ και Λαχεια. Γιατι αγοραζω ελπιδα.

Δεν προσπαθω να βγαλω μεροκαματο με λιγα λογια.

Δεν προτεινα κατι συγκεκριμενο απλως ανελυσα τι πρεπει και τι δεν πρεπει να κανουν οι παικτες και πως εχουν τα πραγματα. Αναλογως την φιλοσοφια που παιζουν παντα.

Πάντως όταν παίζεις δυάδες,τριάδες κτλ. στην ουσία τι κάνεις: (υπό τον όρο ότι ο ένας αγώνας δεν πέφτει πάνω στον άλλον) ουσιαστικά παίζεις τους αγώνες μονούς βάζοντας τα λεφτά που παίρνεις από τον αγώνα που προηγείται  στον επόμενο.

Επεξ/σία από noob
Δημοσ.

παιδια συγνωμη που ρωταω κιολας αν θελετε να μοιραστειτε το τροπο σκεψης σας...Πως παιζουμε 250 ευρω μεχρι τη πρωτοχρονια σε αποδοσεις ανω του 1.65 για να μη χαθει το μπονους που πηραμε???? :cry:

Παίξε δύο ισοπαλίες, με 10Ε σε κάθε αγώνα και 5Ε στη δυάδα

Σε αποδόσεις κάπου στο 2.1 βάζεις τρεις αγώνες και ζητάς μόνο δυάδες με 10Ε τη στήλη

Δημοσ.

Θα το τιμησω δυνατα +Μονακο

http://www.oddsportal.com/public-coupon/XO4zAr8m

Χχαχαχ αμα σε θελει τελικα Μονακο ΞΕΧΑΣ να την βαλω και την Μιλαν την εριξα DNB  30 ευρω το εριξα :P..Δυνατα επισης για το αλλο Σ/Κ

Αρσεναλ,Μιλαν,Ναπολι,Γαλατα,Στανταρ,Bασιλεία,Κοπεγχάγη

Δημοσ.

Θα το τιμήσω το 2.40 και ας "κουβαδιαστώ" 

Hμουν σιγουρος οτι θα σε ετρωγε οπως τρωει και εμενα. Βεβαια εγω θελω να το κολλησω με το 1.78 της bayern που ανοιξε στο 3.30. Τι λες?

Δημοσ.

Hμουν σιγουρος οτι θα σε ετρωγε οπως τρωει και εμενα. Βεβαια εγω θελω να το κολλησω με το 1.78 της bayern που ανοιξε στο 3.30. Τι λες?

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο μου έχει κολλήσει το over 152.5..(H Γαλατά έχει μέσο όρο 71.5 με 3 παιχνίδια εκτός έδρας  και η Bayern 87 με δύο εντός και δύο εκτός) 

Επίσης,καθαρά από ένστικτο, κάτι μου λέει ότι ο Παναθηναϊκός θα κυνηγάει στο σκορ και θα πληρωθούμε με κανένα 3.5 στο Live όπως επίσης η Ναντερ θα φύγει με 20αρα στο κεφάλι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...